Dodaj do ulubionych

Black Friday

24.11.17, 15:06
Udało się Wam kupić cos taniej?

Ja żałuję, że zapomnialam, że loty mogą być tańsze. 2 tyg temu zamówiliśmy wpadł na half term majowy. Będziemy jechać samochodem bliżej bo loty były za drogie... Buuu

Poza tym nic drobnego co chciałam nie jest tańsze a nic większego nie planowaliśmy.

A u Was?
Obserwuj wątek
    • szpil1 Re: Black Friday 24.11.17, 17:25
      Jakoś nigdy nie miałam szczęścia znaleźć tego co naprawdę chciałam, a kupować tylko dla tego że (teoretycznie) taniej to nie moja bajka.
      • szczepka75 Re: Black Friday 24.11.17, 19:34
        a mi sie udalo
        kupilam gre na PS4 za £18 !!!!
        normalnie ponad 40 kosztuje
        • niyaa Re: Black Friday 24.11.17, 21:41
          kupilam dysona v6 absolute za £230 z £470- cudo maszyna ,uzywam juz tydzien. miele cat&dog to porazka przy tym dysonie!
          • plain-vanilla Re: Black Friday 25.11.17, 00:26
            A ten przycisk do włączania to się pstryka raz, czy trzeba trzymać wciśnięty przez cały czas odkurzania?
            • niyaa Re: Black Friday 25.11.17, 10:17
              trzeba trzymac tzn ja go trzymam caly czas ale nie jest to jakis wyczyn silowy. bardzo przyjemnie pracuje, wykladzina na schodach pieknie odkurzona. gtech ktory koedys kupilam -oddalam tego samego dnia. ten jest cudny.
              • princesswhitewolf Re: Black Friday 26.11.17, 00:38
                To jedyny odkurzacz ktory moja 77 letnia mama lubi, bo uwaza ze lekko chodzi. Tyle. Ze starcza na 20min full power
                • niyaa Re: Black Friday 26.11.17, 10:10
                  tez sie obawialam ze tylko20 min ale to jest az 20 min a wciaga naprawde pieknie, nawet dywany shaggy daje rade wyczesac
                  • szprotka6 Re: Black Friday 26.11.17, 18:54
                    Tak,po raz pierwszy w życiu w sumie przypadkiem kupiłam zasłony w cenie 120 (normalnie ponad 150), wiec cieszę się ale też i dlatego ze już szukania miałam dość a tu wreszcie trafiłam na takie jakie chciałam i to w obniżonej cenie,uff
          • whitediamond Re: Black Friday 27.11.17, 11:26
            a to jest ten bezprzewodowy? jak to sie 'laduje'??
            • whitediamond Re: Black Friday 27.11.17, 11:27
              to do niyaa bylo
            • niyaa Re: Black Friday 27.11.17, 12:59
              tak , bezprzewodowy. baze mozna sobie powiesic na scianie zeby byl zawsze naladowany. wciaz jestem zachwycona. miele cat &dog wystawie na sprzedaz bo sie nie umywa
              • gabez1 Re: Black Friday 27.11.17, 14:54
                A ten Miele cat&lodge ile ma wat?
                Bo ja mam Miele 2200w hepa filter i nigdy innego nie kupie.
                • niyaa Re: Black Friday 27.11.17, 22:40
                  nie wiem ile ale byl zawsze mega chwalony i tez mi sie podobal , ale to zanim dysona absolute sobie sprawilam :b nie umywa sie!
                • princesswhitewolf Re: Black Friday 28.11.17, 15:47
                  No ale Miele to zupelnie cos innego. Ja tez mam duzy Miele odkurzacz 2400 zanim ograniczyli ilosc watt dla UE kupiony.
                  Dyson to odkurzacz podreczny. Miele to odkurzacz jak odchodzi super mocne odkurzanie

No I Romba jeszcze lazi ale jak to Romba, lize a nie odkurza I nie wszedzie wlezie. Tam siege wlasnie Dyson. Na gorze gdzies na rogach pajeczyny I pajaki tez zezre.

Wiec to jest wspolpraca paru sprzetow.
                  • niyaa Re: Black Friday 28.11.17, 17:01
                    niestety ale smiem twoerdzic z turboszczotka dysona odkurza lepiej niz cat&dog, i dyson absolute ciagnie lepiej
                    • princesswhitewolf Re: Black Friday 28.11.17, 22:22
                      No ja tego zdania nie podziele bo 2400w Miele ktory mam ciagnie lepiej z jego turbo szczotka az za dobrze jesli sie nie ustawi na less suction i podnosi dywan.czyli za bardzo ciagnie..... Dyson reczny dywanu nie podnosi ale swietnie ciagnie i zdecydowanie to rewelka produkt. Zeby jeszcze tak sam lazil...hehe
              • whitediamond Re: Black Friday 28.11.17, 10:13
                ale wlasnie ta baza mnie zastanawia, bo musi byc podlaczona do pradu tak? zeby sie odkurzacz naladowal? Wiec musi byc gdzies zainstalowana w poblizu kontaktu? jak to u ciebie wyglada?
                • niyaa Re: Black Friday 28.11.17, 13:42
                  tak musi byc kontakt blisko lub przedluzacz , plus dla bazy ze wkladasz odkurzacz ale ma tez uchwyty na 2koncowki.
                • princesswhitewolf Re: Black Friday 28.11.17, 22:23
                  U mnie jest zainstalowana w kuchni na scianie przy gniazdku.
    • gabez1 Re: Black Friday 27.11.17, 14:56
      Ja kupilam iPad ze strony apple. Jest drozej, niz na innych stronach, ale oferowali za darmo grawerowanie oraz przez 24hrs gift card £40.
    • plain-vanilla Re: Black Friday 27.11.17, 17:48
      Kupiłam pierwszy w życiu produkt firmy z branży sadowniczej - £75 off. Mąż kupił kierownice do komputera 30% off. To wszystko. Żadnych innych powazniejszych cenowo zakupów nie planuje jak na razie.
      • bialasek75 Re: Black Friday 29.11.17, 21:05
        Google home mini za £34. Fajny gadżet ale £50 byłoby mi szkoda wydać. Do tego loty z Polski na 15.04 (do Polski już mieliśmy) i loty do Polski na 15.08 (powrotne nadal drogie). I odnowilam sobie Family and Friends railcard 20% taniej. Aha i bilety na pociąg zamiast £16 to £10 haha, każdy grosz się liczy. Fajnie ze teraz takie rzeczy obniżają jak hotele czy bilety, na tym trochę oszczedzilismy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka