Dodaj do ulubionych

Lotnisko w Luton

08.06.18, 14:11
Kochane, pomocy potrzebuje. Czy na przesiadkę w Londyn Luton wystarczy mi półtorej godziny? Jeden samolot ląduje 13.05 drugi startuje 14.30. pierwszy to lot krajowy drugi do Polski jeśli to jakieś ma znaczenie. Dziękuję z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 14:43
      Lotnisko w Luton jest malenkie - powinno spokojnie wystarczyc, szczegolnie jezeli nie musisz odbierac i ponownie nadawac bagazu podrecznego.
    • alannda Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 15:11
      Tez mysle ze wystarczy.
    • mkotecek Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 15:56
      Bardzo dziękuję za szybkość! A jest tam gdzieś niedaleko jakaś galeria czy coś do połażenia? Bo jednak będzie dłuższa przesiadka. Przepraszam że zawracam głowę ale nigdy stamtąd nie latałam
      • illegal.alien Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 16:21
        Lecielismy z Luton tylko pare razy, ale ze wszystkich londynskich lotnisk (a lecialam co najmniej kilka razy ze wszystkich poza City I Southend) jest ono najmniejsze i najsmutniejsze ;) Nie wiem, czy jest jakas galeria, my zawsze latamy bezposrednio i sie nie szwedamy ;)
      • lucasa Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 20:41
        Sa sklepy ale lotnisko jest w przebudowie wiec nie wiadomo jakimi korytarzami i wyjsciem Was wypuszcza i ile czasu Ci to zajmie. Nie wydaje mi sie, ze bedziesz miala az tak duzo czasu na szwedanie sie. Ostatni rozklad jaki ja widzialam byl taki, ze musisz wyjsc z lotniska i z powrotem wejsc z drugiej strony na odloty. Lotnisko jest male ale nawet z bagazem podrecznym bedzisz czekala w kolejce do przeswietlenia. Jezeli lecisz Ryanair pierwszy lot wybierz opcje prority bo inaczej zabiora Ci bagaz do luku i bedziesz musiala czekac na niego przy karuzeli. Lotnisko jest male ale i tak mysle ze bedzie na styk. A
    • jahns Re: Lotnisko w Luton 08.06.18, 20:40
      od kiedy sie przeprowadzilam do Luton tylko stad latam bo mi wygodnie😊 Fakt, lotnisko male ale preznie sie rozbudowuje. Podobne, do kazdego innego lotniska, sa jakies sklepy, knajpy przed odprawa i po odpawie tez jest gdzie usiasc zeby cos zjesc czy odpoczac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka