Dodaj do ulubionych

Mamusie w Luton :-)))

24.07.06, 19:47
Hejka:))Czy sa tutaj jakies mamusie z Luton???Mam nadzieje ze sa, bo
straszliwie mi sie nudzi (nie mam z kim na spacerki wychodzic hihi).Mam
termin na 4 sierpnia i juz doczekac sie nie moge.Upaly mnie
wykanczaja:(((Jesli sa jakies przyszle mamusie albo swiezo upieczone ,
zapraszam na forum , z checia Was poznam:))))Czekam na odpowiedzi z
niecierpliwoscia.Buzka.
Obserwuj wątek
    • mak4701 Re: Mamusie w Luton :-))) 24.07.06, 21:44
      Mozesz pisac na priva
    • buzka262 Re: Mamusie w Luton :-))) 25.07.06, 10:51
      Super ta Twoja Julcia!!!!!Podobna do Ciebie:-))))Fajnie ze sie odezwalas, bo juz
      myslalam ze jestem w Luton sama hihi:-)))Mam prosbe do Ciebie , gdybys znalazla
      chwilke to napisz mi jak wyglada opieka po porodzie w szpitalu w Dunstable , bo
      przypuszczam ze tu rodzilas??Slyszalam rozne opinie na ten temat i mam obawy , a
      ten dzien nadchodzi wielkimi krokami:)))Pozdrawiam.
    • buzka262 Re: Mamusie w Luton :-))) 26.07.06, 22:32
      Hej gdzie sa jakies mamusie z Luton????????????Nie wierze ze jest tylko jedna
      oprocz mnie :)))A moze wyjechalyscie na wakacje????Czekam na jakies znaki:))))
      • sarenka.k Re: Mamusie w Luton :-))) 27.07.06, 18:25
        czesc!jest jeszcze jedna mamusia z Luton,ktora ma 9 miesiecznego synka i przez
        te upaly juz nie wie co robic z nim :)pozdrawia Ania
    • mamaliv Luton byla chyba jeszcze uk2005 26.07.06, 22:56

• buzka262 Re: Mamusie w Luton :-))) 29.07.06, 22:35
      Nie moge uwierzyc ze jest nas tak malo:(((Kobitki odezwijcie
      sie!!!!!!!!!!!!Pozdrowionka.
      • lucasa Re: a z Bedford??? 30.07.06, 00:42
        ja sie podlaczam pod frakcje z Luton, bo nie moge uwierzyc, ze nigdzie nie moge
        znalezc namiarow na mamy w Bedford?
        w sumie od czasu do czasu moglabym dojechac na jakies spotkanie do Luton - ale
        raczej w tyg niz na weekend!
        A
        • buzka262 Re: a z Bedford??? 01.08.06, 10:57
          Fajnie byloby sie spotkac:)))Ja tez od czasu do czasu moglabym podjechac do
          Bedford , to w sumie niedaleko:))Ale narazie sobie musze odpuscic , bo na piatek
          (4 sierpnia) mam termin.:))Wiec sama rozumiesz ze w tym wypadku na kilka dni
          albo tygodni jestem uziemiona.Ale pozniej dlaczego nie??Mam nadzieje ze
          skrobniesz cos od czasu do czasu:))Pozdrowionka i trzymajcie kciuki za mnie i
          moje malenstwo.pa.
          • agahad Luton 04.08.06, 17:31
            Hej!
            Jeszcze jesteśmy my!
            Agnieszka(28) i Kubuś(2,5 roku) aahs@interia.pl
            Pozdrawiamy!
          • lucasa Re: a z Bedford??? 05.08.06, 15:06
            buzka262 napisała:

> Fajnie byloby sie spotkac:)))Ja tez od czasu do czasu moglabym podjechac do
            > Bedford , to w sumie niedaleko:))Ale narazie sobie musze odpuscic , bo na
            piate
            > k
            > (4 sierpnia) mam termin.:))Wiec sama rozumiesz ze w tym wypadku na kilka dni
            > albo tygodni jestem uziemiona.Ale pozniej dlaczego nie??Mam nadzieje ze
            > skrobniesz cos od czasu do czasu:))Pozdrowionka i trzymajcie kciuki za mnie i
            > moje malenstwo.pa.

hej i no i jak tam? juz??? mozna puscic kciuki???
            A
            • buzka262 Re: a z Bedford??? 05.08.06, 21:26
              No kurde jeszcze niccccccc.Czekam caly czas , mylam okna dzisiaj , sprzatalam
              chate cala , duzo spaceruje i kawe pije , bo podobno kofeina tez przyspiesza.Ale
              malemu za bardzo sie u mamusi w brzuszku podoba:))))Trzymajcie jeszcze kciuki
              hihi.Napisze na pewno kiedy mozna puscic:))Pozdrawiam:))
              • agahad Trzymamy kciuki!! 06.08.06, 11:00
                i czekamy na wieści
                Pa!
                • buzka262 Re: Trzymamy kciuki!! 18.08.06, 15:17
                  hej hej.Juz jestem:))9 sierpnia o 17.10 urodzila sie nasza sliczna coreczka
                  Julka.Mialam cesarke,wiec troche mnie w szpitalu trzymali,ale ok.Od zeszlego
                  piatku jestesmy juz w domku.Nie bylo mnie tyle czasu bo zmienialismy mieszkanie
                  na wieksze i nie mialam netu.Ale teraz juz wszystko wrocilo do normalnosci.:))ok
                  to 3majcie sie,ide nakarmic mala:)))pa.
                  • agahad Gratulujemy!! 19.08.06, 14:23
                    No i byc może do zobaczenia wkrótce!
                    Aga i Kubuś.
                    • mak4701 Re: Gratulujemy!! 20.08.06, 00:34
                      Oczywiscie dołączam sie do GRATULACJI - zapodalabys jakas fotke malenstwa:)
                  • lucasa Re: Trzymamy kciuki!! 31.08.06, 23:54
                    Gratulacje i buziaczki dla Julki
                    A
    • buzka262 Re: Mamusie w Luton :-))) 31.08.06, 23:35
      hej.Mam pytanie do mam z Luton.W ktorej czesci Luton mieszkacie i czy moze macie
      ochote sie spotkac na jakis spacerek z naszymi pociechami???Nie ukrywam ze
      strasznie nudzi mi sie w domu i na spacery chodze sama, bo maz pracuje calymi
      dniami, weekendy czesto tez.Prosze o odpowiedz.Ja mieszkam na Ashburnham,
      rownolegla do ulicy Dallow.Pozdrawiam.Buzka.
    • buzka262 Re: Mamusie w Luton :-))) 01.09.06, 16:38
      HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!:-))))))Czy ktos ma ochote na spacerek????I
      na to zeby sie poznac?????
      • mioczka Re: Mamusie w Luton :-))) 01.09.06, 17:06
        buzka wiesz dziewczyny chyba wolą przy kompie posiedzieć ;o)))
        • agahad Hej! Poczekajcie!! 01.09.06, 21:20
          Ja teraz jestem w PL, ale wracam 13 września i wtedy z miłą chęcią wybiorę sie
          na spacerek. A w Luton mieszkam na Dunstable Rd. Tylko nie mam tam za bardzo
          dostępu do internetu. Napiszcie mi na priva swój nr. tel. jak przyjade to sie
          umówimy jakoś. Też siedze całymi dniami w domu.
          Pozdr Agnieszka i Kubuś
          najlepiej piszcie na adres aahs@interia.pl
          • buzka262 Re: Hej! Poczekajcie!! 01.09.06, 21:33
            ok suuuper.Tylko jest jeden problem,ja nie bardzo wiem jak wyslac wiadomosc na
            priva:(((Jestem tutaj od niedawna w sumie i nie bardzo sie orientuje.Pomoz
            prosze to z mila checia podam ci numer.Pozdrawiam.
            • agahad poczta 02.09.06, 18:22
              masz jakieś konto pocztowe z internecie założone? Jeśli tak, to podaj adres ja
              napiszę, jeśli nie to na pewno masz tu konto, w e-dziecko.
              U góry na brązowym pasku jest napis poczta, jak go wciśniesz otworzy Ci się
              Twoja poczta. Tam musisz utworzyc nową wiadomość, w odbiorca wpisać mój email -
              aahs@interia.pl no a w wiadomości swór numer tel i oczywiście co jeszcze
              zechcesz. Chętnie pomailuje z Tobą zanim się spotkamy!
              Pozdrawiam Aga
              • buzka262 Re: poczta 02.09.06, 20:14
                hej Aga.wyslalam ci wczoraj wiadomosc mailem na e-dziecko i podalam swoj numer
                telefonu:)))Mam nadzieje ze dostalas wiadomosc.Jesli nie to daj znac , napisze
                jeszcze raz.Sama doszlam do tego gdzie na forum jest moja poczta hahaha.ale to
                bylo trudne;))Duza buzka dla ciebie i rodzinki.
        • buzka262 do sarenka.k 05.09.06, 16:16
          Jesli masz ochote to napisz mi na maila cos o sobie i swojej rodzince , w ktorej
          czesci Luton mieszkacie i mozemy skombinowac jakies spotkanie.Ja siedze calymi
          dniami z Julcia sama bo maz pracuje wiec jestem chetna na nowe znajomosci i
          dluuugie spacerki:))Pozdrawiam.
    • darma13 Re: Mamusie w Luton :-))) 04.09.06, 14:42
      I jeszcze jestej ja w tym Luton. Mieszkam w Leagrave. Pozdrawiam swiezo
      upieczona mamusie.
      • buzka262 do darma13 05.09.06, 16:12
        hej.Moze skombinujemy jakies spotaknie????Jestem juz umowiona na telefon z jedna
        dziewczyna z forum ale dopiero na 13 wrzesnia ona wraca z Polski.Moze nam uda
        sie spotkac wczesniej.Napisz na maila cos o sobie i swojej rodzince.Ja na pewno
        ci odpisze.Jesli chcesz mozesz podac tez swoj numer telefonu a ja podam ci swoj
        i sie umowimy , jesli oczywiscie masz ochote.Pozdrawiam i czekam na maila:)))Buzka.
    • buzka262 do mak4701 05.09.06, 16:18
      Hejka.I rowniez propozycja do Ciebie:)))Jesli masz ochote to napisz na maila cos
      o sobie i rodzince.Bedzie mi bardzo milo i z wielka ochota sie z Toba
      spotkam.Mozecie podac tez numer telefonu.Ja na pewno odpisze i sie
      zdzwonimy.Pozdrawiam.Buzka.
    • karo19768 Re: Mamusie w Luton :-))) 12.11.13, 15:26
      Witajcie,
      Jestem w piątym miesiącu ciąży i mieszkam w Luton ( Bury Park ). Chętnie nawiąże kontakt z innymi mamami z okolicy.
      Pozdrawiam
      Karo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka