Dodaj do ulubionych

Watek do testowania(wklejania zdjec);-)

05.09.06, 18:16
a to tylko dlatego ze WyspowaM mnie Olewa,ignoruje..a ja tak sie ladnie
prosze,dalej nic,nie moge sobie poradzic z tym cholernym zdjeciem,bo
zapomnialam jak to sie robi,no buuuu
a nasza kochana moderatorka ma to gdzies...Wyspowa jak mi nie pomozesz to
bede forum zasmiecAC!!!no!!wrrrr;-)
pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 18:17
      jezuuu,udalo mi sie..
      juz Cie nie potrzebuje wredna matko przelozona,udanego wieczorku zycze
      • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 18:19
        bije sie w piers...ok,to ja dalej po prosbie,bo mnie zaraz cus trafi..
        • mioczka Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 18:27
          buuuhahahaaa sorki ewika ale mnie rozbroiłaś hahaha !!! dobre to było :O))))) a
          ja sama nie umiem wiec czekaj na tą wyspową może sie zlituje. pozdrawiam
          • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 18:32
            pewnie,pewnie,juz ktorys dzien czekam,normalnie mnie olala,czekaj niech sie
            zjawi;-)a ja dalej sie mecze,najgorsze to ze juz kiedys to wklejalam,no i
            zapomnialam jak to sie robi
            • mioczka Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 19:00
              cudzysłowia zapomniałaś chyba przed >kacper ...
              • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 19:19
                myslisz?niby wszelakie kombinacje juz stosowalam,ale i tak lipa..kurde Wyspowa
                pewnie sernik piecze,hihihi...wiezienia sie przestraszyla;-)
                • moto_mama Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 19:56
                  yyyyyy........ to ja Ci powiem jak ja to robię

wchodzę na stronkę:

www.imageshack.us

tam ładuje fotke

potem linka (direct link to picture) wklejam w nastepującą formułkę:

<a href="tu miedzy cudzysłowami link do fotki">a tu nazwa fotki np Kacper</a>

;)

ide dalej smażyć naleśniki

powodzenia

• ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 21:16
                    hmmm,a z czym te nalesniki,mniammm,jesli mozna spytac?
                    • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 21:44
                      No!udalo sie w koncu!wielkie dzieki za pomoc,patrz a Wyspowa zapadla sie pod
                      ziemie;-)
                      pozdrawiam
                      • mamaliv Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 05.09.06, 22:04
                        No no fajny ten Twoj Kacperek ;-)A swoja droga podziwiam za wytrwalosc. Ja
                        probowalam zamiast linka wstawic imie synka i za cholerke mi sie nie udalo.
                        Ciagle mi przelamywalo linka i wychodzily cuda niewidy. Wreszcie dalam sobie
                        spokoj :-)
                        • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 06.09.06, 10:16
                          dziekuje,no ja sie uparlam,zaparlam i z pomoca w koncu sie udalo:-)
                          mamoliv:-)kiedy interes rusza,bo tak mi sie chce sernika ,ze ide kupic
                          ser,sciagnelam przepis WyspowejM,ale nie wiem jak to sie skonczy dla mojej
                          rodziny,kurcze a tak to bym miala gotowy,wiec kiedy?
                          • mamaliv Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 06.09.06, 17:13
                            Ewika interes miala rozkrecac mamumilu :-) Mamy podobne nicki wiec chyba przez
                            to skojarzylas to ze mna :-)Ja poki co nie planuje nic rozkrecac :-)
                            • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 06.09.06, 20:03
                              aaa to sie zakrecilam;-)rzeczywiscie nicki podobne,i widzisz zaraz bym Cie
                              molestowala o ten sernik;-)pozdr
                              • wolkam Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 06.09.06, 22:25
                                Ewika, Ty się kochana weź w końcu sama za ten sernik. Zdjęcia umiesz już
                                wklejać a teraz czas na pieczenie. Ja planuję kolejny na ten weekend, tym razem
                                z przepisu Wyspowejmatki. Mam nadzieję, że wulkan nie wyjdzie.
                                Pozdrawiam
                                Agnieszka
                                • ewika-uk Re: Watek do testowania(wklejania zdjec);-) 07.09.06, 15:34
                                  wolkam,a Ty wiesz ze ja z tych co wode nawet przypala,sernik to za duze
                                  wyzwanie...ale na dzisiejszy wieczor zaplanowalam szarlotke,jak cos(znaczy
                                  kosz) to malo stratna bede,ale zdjecie zrobie...jak cos wyjdzie;-)
                    • moto_mama Brawo Ewika :) 05.09.06, 23:01
                      Cieszę się, że wkońcu Ci się udało wkleić fotki :)
                      Śliczny facet z Twojego Kacperka ;)

A naleśniki, hmmm.... to zależy o kogo chodzi :)
                      Młody je z nutellą
                      Starsza je z nutellą i/lub dżemem
                      Małżon.. taaaa... pokrojona szynka, kukurydza z puszki, szczypiorek, czerwona
                      papryka i starty żółty ser..wszystko zapieczone w naleśniku :/
                      A ja z posłodzonym białym serem wymieszanym z żółtkiem.
                      Uffff....

koniec :)

P.S. zgadnij kto jest najbardziej wymagający :P
                      • ewika-uk Re: Brawo Ewika :) 06.09.06, 10:23
                        dzieki za pomoc,widzisz a tak nie duzo trzeba,oj ale czasami najprostrza rzecz
                        mnie przerasta,hihi...;-)
                        no to rzeczywscie ciekawe zastosowanie nalesnika w waszym przypadku,z czekolada
                        nie jadlam,z serem i dzemem tak...ale Twoj malzon pobil rekord....kurcze ma
                        chlop pomysly..musze kiedys cos takiego sprobowac,pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka