Dodaj do ulubionych

Mamy z okolic NORTHOLT?

01.03.07, 10:17
Witam.
Za miesiac przeprowadzam sie na Northolt i juz teraz szukam mam z tych
okolic.Moze warto juz teraz zawrzec jakas wirtualna znajomosc.
Moj synek ma 3,5 roku i bardzo lubi towarzystwo innych dzieci.
Jezeli jakas kobietka z tych okolic szuka towarzystwa to jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam .Justyna.
Obserwuj wątek
    • 4ni4_6 Re: Mamy z okolic NORTHOLT? 05.03.07, 18:47
      Witam, ja mieszkam w sasiadujacym z Northolt Ruislip i jestem mama 5-letniego
      Filipa. Moglybysmy sie spotkac jak juz sie przeprowadzisz w te strony.
      Pozdrawiam, Ania
      • szyszka11 Czesc Aniu! 06.03.07, 11:24
        Witam!
        Bardzo sie ciesze,ze sie odezwalas.Juz myslalam,ze zadna mama tam nie
        mieszka(hihi).Ja bede mieszkala na granicy z Ruislip,wiec nie ma sprawy.Jak sie
        zadomowie to napewno urzadzimy jakies spotkanie.Nie wiem czy pisalam,ze moj
        urwis ma 3,5 roku i bardzo lubi dzieci.Mam nadzieje,ze sie dogadaja.
        Serdecznie pozdrawiam.
        Justyna.
        • 4ni4_6 Re: Czesc Justyna! 06.03.07, 13:35
          Witam, ja tez mam nadzieje, ze nasze chlopaki sie polubia, ale to sie okaze
          dopiero jak sie spotkaja. Wlasciwie dlaczego mieliby sie nie polubiec??? Wiesz,
          juz sie nie moge doczekac. A narazie czeka Cie przeprowadzka, trzymaj sie
          cieplutko:-) Do uslyszenia!
          Pozdrawiam, Ania
          • szyszka11 Witam ponownie. 07.03.07, 10:42
            No czeka mnie ta przeprowadzka,troche sie tego nazbieralo.Jak tylko sie uporam
            to napewno sie spotkamy.Narazie szukam szkol w okolicy,bo chce aby Maciek zaczal
            od wrzesnia w nursery class,chociaz 2,5 godziny dziennie.Musi szlifowac jezyk.A
            Twoj Filip chodzi juz do szkoly?Masz jakies namiary na dobra w okolicy?
            Juz nie zanudzam pytaniami.Milego dnia. Jak chcesz to pisz na gazetowego.
            Narka.
            Justyna.
            • 4ni4_6 Re: Witam ponownie. 07.03.07, 13:54
              Justyna, napisalam na gazetowe.
              Pozdrawiam, Ania
      • elizas2 Re: Mamy z okolic NORTHOLT? 17.05.13, 19:32
        Czesc dziewczyny, ja tez z Ruislip, tyle ze dzieci mam troche wieksze, bo 9 latka i 13 latke :)
        Ale moze mnie przyjmiecie do towarzystwa? ;)

Ela
    • arletta27 Re: Mamy z okolic NORTHOLT? 17.05.13, 14:59
      hej jestem Arleta i mieszkam w northolt . szukam znajomych iż niedawno się tu przeprowadziłam . jestem w ciąży i zostało mi 4 tygodnie do rozwiązania jeśli masz ochotę się poznać to poprostu odpisz pozdrawiam :)
      • starvina Re: Mamy z okolic NORTHOLT? 10.06.13, 14:55
        Cześć dziewczyny, my tez przeprowadziliśmy się niedawno na Northolt, nie mamy narazie nowych znajomych, a chętnie wypusciłybysmy się z corka na towarzyski spacerek. Ola ma rok i miesiąc:) Mieszkamy w bloku zaraz koło gorek. Pozdrowienia !!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka