violus73 12.04.07, 17:59 Sorry ze nie na maila, ale nie wiem jak czesto sprawdzasz, bo ja rzadko:) Swego czasu pisalas o sun cream, pewnie w zeszlym roku to bylo, ktory to byl? Chodzi mi o dzieci. Dzieki z gory:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama5plus Re: Do mama5plus 15.04.07, 19:46 Violus przepraszam ogromnie, dawno tu nie zagladalam. U nas w zasadzie kazdy ma inne potrzeby wiec kilka roznych kremow mialam na stanie, ale np u dzieci (wszystkich bo Archie ma wrazliwa na slonce i kremy skore i przy nim trzeba sie nakombinowac w doborze) sprawdzil sie Nivea baby i Nivea childrens sun lotion. A od polowy minionego lata i teraz stosujemy to: www.yaoh.co.uk/hemp-sun-block.html Ladnie pachnie, swietnie sie rozprowadza i mam nadzieje, ze tez dobrze chorni bo glownie o to chodzi. ;) Do nabycia chyba w health shop (u nas na wsi w farm shop akurat go maja) Odpowiedz Link
violus73 Re: Do mama5plus 16.04.07, 01:08 Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz:). Myslalam wlasnie o Nivea ale rozgladne sie tez za tym drugim, moze i w mojej miescinie cos sie znajdzie, ale pewnie marne szanse. Sloneczko zaczelo mocniej grzac, czyms trzeba te nasza gromadke smarowac. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link