ajdona 07.02.08, 11:25 zapisaismy sie dzis w przychodni, zapomnialam jednak zapytac o te osobe, czy do dziecka ktore ma 2 i pol roku tez przychodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncik32 Re: health visitor 07.02.08, 11:31 HV przychodzi do noworodkow,pozniej to juz chodzi sie samemu do przychodni prowadzonej przez HV .dziecko jest pod opieka HV chyba do 5 roku zycia Odpowiedz Link
spaola76 Re: health visitor 07.02.08, 11:52 no wlasnie mialam sie spytac o health visitor. Ma dzisiaj do mnie przyjsc z wizytą, jestem 2 tygodnie przed terminem urodzenia dziecka, rozumiem że po urodzeniu przychodzi, ale teraz? dlaczego? Odpowiedz Link
gypsi Re: health visitor 07.02.08, 12:08 Dla tego samego co w Polsce polozna srodowiskowa przed porodem - sprawdzic czy wszystko OK. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: health visitor 07.02.08, 12:50 Jesli masz dwujke dzieci to najczesciej zrobi "kontrole" obojga. Moja HV czasem odwiedza nas, zeby sprawdzic chlopakow na pokojnie, ale my nieco nietypowy przypadek jestesmy. Normalnie trzeba na baby clinik biegac. Odpowiedz Link