joolka4 05.10.08, 19:34 Zakochałam się tymczasowo w tej stronie lepiuchy.pl/ nawet przyszalałam i kilka sama ułożyłam podpisane joolka jakby się kto nie domyślił:)) pozdrawiam:))) londek.redblog.nto.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: lepieje 05.10.08, 23:34 He ! Fajne! Wciagajace,musze przyznac... Odpowiedz Link
mash_k eee, a juz myslalam ze same piszecie 06.10.08, 12:43 Ja z dedykacja Do mlodych mam szukajacych rozwiazan medycznych problemow na forum Lepiej isc na spacer w sloncu … niz zanudzac o swym brzdzacu! Lepiej tylek cały w krosty niz oblesne pisac posty Lepiej piszcie krwią po płotach niz na forum o wymiotach Odpowiedz Link
gusia260 Re: eee, a juz myslalam ze same piszecie 06.10.08, 20:16 Fajne ale pewnie dużo mam nie posłucha twoich rad:) Odpowiedz Link
dorotus76 Re: eee, a juz myslalam ze same piszecie 06.10.08, 22:38 "Lepiej tylek cały w krosty niz oblesne pisac posty" No to się uśmiałam :)) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: eee, a juz myslalam ze same piszecie 06.10.08, 23:34 '' Lepiej kosty miec na pupie, niz sie bawic w baby-kupie'' Odpowiedz Link
mash_k Re: eee, a juz myslalam ze same piszecie 07.10.08, 13:02 > z dedykacja > Do mlodych mam szukajacych rozwiazan medycznych problemow na forum > Za ten o wymiotach przepraszam, ale taka rzeczywistosc forumowa gdzie szukam natchnienia! Lepiej muche znalezc w kremie niz rozprawiac o egzemie! lepiej napchac go towarem niz ma krztusic sie katarem lepiej miec swedzenie w kroczu niz u dziecka malo moczu Lepiej wiele miec z banity Niz pobierac benefity dobra, zmienie ton Lepiej lot balonem w zimie Niz pielgrzymka po Fatimie. Odpowiedz Link
mamumilu Re: lepieje 06.10.08, 23:38 dzięęęęęki - ale się uśmiałam aż mi się spac odechciało :) ale płodna jesteś :) i to dobrze :) Odpowiedz Link
mash_k Re: lepieje 08.10.08, 12:04 Lepiej hormony oddac swatce Niz zaufac jakiejs wkladce! Odpowiedz Link