gusia260 13.11.08, 16:16 Dziewczyny moja mała ma zeza od kiedy się leczy zez u dzieci i jakimi sposobami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beamek8 Re: Zez u dziecka 13.11.08, 22:38 Jeśli ma więcej niż 6 m-cy, idź do swojego GP. On oceni sytuację i jeśli trzeba skieruje do specjalisty. A specjalista już ma swoje sposoby.. :) Odpowiedz Link
gusia260 Re: Zez u dziecka 13.11.08, 23:44 Moja mała ma roczek i za miesiąc idziemy na konsultacje boje się że będzie miec zabieg na te oko. Odpowiedz Link
leyla76 Re: Zez u dziecka 14.11.08, 16:01 u mojej malej zauwazylam zeza jak miala dwa latka. od tego czasu jestesmy pod stala kontrola okulisty, bo okazalo sie ze oprocz zeza tez ma slaby wzrok. dostala okulary i zdrowe oko te bez zeza musielismy zaklejac na ok. 4 h dziennie, pozniej nawet na 6 do 8. niestety jej zez za wiele sie nie poprawil, ale w okularach wcale tego nie widac. radze jaj najszybciej udac sie do gp, po skierowanie do okulisty dzieciecego, do 6 roku zycia mozna cos z zezem zrobic, potem juz raczej nic nie da sie zrobic. Odpowiedz Link
gusia260 Re: Zez u dziecka 15.11.08, 11:35 Idziemy z malutką w styczniu do okulisty i zobaczymy co mi powie w sprawie tego zeza. Odpowiedz Link