igooska 02.12.08, 12:17 Wiem ze w szkole dzieciaki dają sobie kartki świąteczne.Pytania:):kiedy?jakiś konkretny termin?nauczycielom tez?które cenniejsze kupione czy zrobione?.Pierwsze święta nasze tu i chce żeby było dobrze:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: Kartki swiateczne 02.12.08, 14:08 Tak za tydzien juz sie zacznie.Moja kupuje kartki takie male,pakowane po 50 szt.Sama nie robi ...bo brak jej czasu;-) Nauczycielom tez,ale tylko ulubionym;-0 Odpowiedz Link
igooska Re: Kartki swiateczne 02.12.08, 14:37 a powiedz mi jeszcze czy na kartkach pisze się dla kogo czy tylko od kogo?Nie znamy pisowni wszystkich nazwisk i imion a nie wiem czy w sekretariacie dostane listę uczniów. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Kartki swiateczne 02.12.08, 23:11 Na kartce pisze sie tylko do kogo i od kogo np : ,, to Lisa from Kasia'' i to wystarczy,a na kopercie imie dziecka np: to Lisa. Odpowiedz Link
fanny Re: Kartki swiateczne 02.12.08, 23:46 igooska napisała: > a powiedz mi jeszcze czy na kartkach pisze się dla kogo czy tylko od kogo?Nie > znamy pisowni wszystkich nazwisk i imion a nie wiem czy w sekretariacie dostane > listę uczniów. Bardzo Cie namawiam, zebys zdobyla liste imion dzieci, bo prawidlowa pisownia bywa dla nich bardzo wazna. f. Odpowiedz Link