Dodaj do ulubionych

Nastepne spotkanie?

27.04.06, 00:00
Ladnie sie zrobilo i drzewka kwitna i tak sobie mysle, ze warto by moze
zorganizowac jakies spotkanie na lonie natury w maju, czyli majowke! Co Wy na
to? Gdyby bylo cieplo, to proponuje St. Anne's Park w Dollymount, kolo fajnego
placu zabaw :), moze w polowie maja?
Powiedzcie, czy macie ochote na takie spotkanie i jesli taka, jak data by Wam
pasowala najlepiej?
Pozdrawiam,
Gosia
Obserwuj wątek
    • imszulc Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 09:14
      a gdzie to jest?
    • imszulc Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 09:34
      już znalazłam! to gdzieś przy drodze na Howth
      tylko przejazdem tam byłam, chętnie się na spacer wybiore
      • dzoaann Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 09:59
        Ja również jestem za spacerkiem na świeżym powietrzu,byle pogoda
        dopisala.Myślę,że mamy z wózkami też nie będą mialy nic przeciw?Młode mamcie,co
        Wy na to?Pojawicie się pokazać dzidzie?
        • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 15:41
          ja jestem za, wozek podwojny nam dostarcza to wtedy nie ma problemu.
          Jak dla mnie weekend 20-21, ten 13-14 w polowie mam rodzinke wiec sie nigdzie
          nie ruszam.
          • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 15:58
            acha wczesniej nie, bo 6 tygodnie musza minac jak wsiade za kolko, chyba ze sie
            z Monika zabiore
            • imszulc Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 17:06
              nie można za kółko siadać przez 6 tyg po cc czy w ogole po porodzie?
              • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 17:45
                tylko po cc, normalny porod to mozesz od razu jak chcesz
              • monika_irl Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 17:52
                po cc.
                ja też nie mam nic przeciwko spotkaniu, tylko musze zobaczyc gdzie to miejsce
                jest
                • olliesmum Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 21:27
                  St. Anne's Park jest niedaleko Bull Island, blisko morza i Dollymount Beach, to
                  chyba Dublin 5, za Clontarf, czyli Dublin 3 jeszcze.
                  Jest tu tez ogrod rozany, piekny latem.
                  Jedyny problem to brak infrastruktury w sensie toalet czy kawiarni w samym
                  parku, ale sprawdze niebawem, czy cos sie zmienilo, bo cos tam budowali
                  niedaleko niedawno. (Siusiu mozna w krzaczki choc to nie elegancko :))
                  Gdyby byla ladna pogoda mozna by sie ewentualnie spotkac na Dollymount Beach,
                  tam jest toaleta w poblizu, ale mnie ma placu zabaw, za to mnostwo dosyc
                  czystego piasku i wody w morzu :), no i mozna puszczac latawce, jesli jest
                  wiatr, ale tego raczej nigdy nie brakuje.
                  Powiedzcie, co wolicie.
                  Termin 20 albo 21 maja nam pasuje.
                  • imszulc Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 22:02
                    jak same baby to 20 jak z chłopami to 21 ;-)
                  • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 22:44
                    oba miejsca wymagaja pogody, wiec jesli bedzie padac to sie nie spotkamy i
                    tyle. Ja bym glosowala za parkiem i za placem zabaw. Mialabym trudnosci zeby
                    sie dostac na plaze z wozkiem i dwojka maluchow. Jesli plaza to musialabym
                    zabrac meza.
                    • olliesmum Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 23:13
                      Osobiscie myslalam, ze tatusiowie tez by mogli przyjsc, zwlaszcza, ze takie
                      place zabaw sa dla nich przewaznie rownie interesujace, jak dla pociech :), co
                      oznacza, ze mamy moglyby wtedy sobie spokojnie pogadac przy pikniku! :))
                      Ja np. z moim Olliem mam malo szans na spokojna rozmowe obok placu zabaw, prosze
                      wezcie ten aspekt tez pod uwage :)) przy decyzji, czy panow w to wlaczyc.
                      Osobiscie jestem za.
                      • monika_irl Re: Nastepne spotkanie? 28.04.06, 12:11
                        ja też byłabym bardziej za parkiem niż plażą, bo na tym drugim może nas nieźle
                        wywiać
                        dla mnie data nie ma znaczenia także się dostosuje, no chyba że bedziemy
                        zabierać nasze drugie połówki to wtedy dałabym wam znać dopiero po 9 maja bo
                        mój małżonek wraca do pracy i będzie wiedział czy w te dni pracuje czy nie.

Gosia to jak najbardziej możemy się zabrać razem.
                • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 27.04.06, 22:41
                  Monika,
                  jakby co to ja wiem gdzie jest ten park;-)))
    • zapytajnick Re: Nastepne spotkanie? 30.04.06, 14:30
      tak sobie teraz mysle, ze jednak z tatusiami byloby lepiej, szczegolnie mi;-).
      Nie wiem czy dam rade zajmowac sie i Maja i Jasiem jednoczesnie.
      Takze ja jestem za niedziela 21 maja. A godzina? no wlasnie jaka? moze 13?
      • imszulc Re: Nastepne spotkanie? 30.04.06, 21:24
        może być niedziela ale może trochę później, np. o 14.00, bo skoro z mężami to
        mój jest wolny dopiero ok 13.30
        • zapytajnick Niedziela 21 maja godz 14:00 01.05.06, 20:51
          jak dla mnie brzmi ok
          • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 01.05.06, 21:19
            Czyli jestesmy umowione? I tatusiowie tez mile widziani, tak?
            Miejsce: kolo placu zabaw na lace, moze jakis plan znajde dla tych, ktorzy nie
            znaja parku :). Oczywiscie, warunek to pogoda, bezdeszczowa oczywiscie :))
            • monika_irl Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 01.05.06, 23:15
              mam nadzieję że Artek będzie miał wolny ten weekend
              • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 02.05.06, 11:53
                jestem za!
                • dzoaann Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 02.05.06, 18:49
                  Super:)plan mile widziany:)))
                  • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 10.05.06, 10:09
                    To ja tez "podbijam", by nikt o spotkaniu nie zapomnial!! ;)
                    A tak naprawde chcialam jeszcze Was spytac o dwie rzeczy:
                    1. Proponuje, by przyniesc wlasne sztcce i kubeczki czy szklanki plus cos
                    pysznego na wspolny piknik :)
                    2. Chcialam tez zaprosic dwie polskie znajome rodziny z dziecmi (dwoje) w wieku
                    6 lat. CO Wy na to? Czy na spotkaniu beda tez inne dzieci w podobnym wieku?
                    • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 10.05.06, 17:37
                      ja pamiętam :-)
                      • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 15.05.06, 12:38
                        W zwiazku z tym zadeszczeniem od dwoch dni sprawdzilam prognoze pogody i
                        wyglada na to, ze do piatku (potem nie wiadomo jeszcze) codziennie deszcz i
                        niskie temperatury: www.qwikcast.com/cgi-bin/forecast_magnets.cgi?
                        zip=Dublin,IE&unit=C
                        Zastanawiam, sie wiec czy nie zmienic terminu spotkania na 28-go? Co Wy na to?
                        • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 15.05.06, 12:39
                          Sorry, cos mi "spieprzylo" link, wiec raz jeszcze:
                          www.qwikcast.com/cgi-bin/forecast_magnets.cgi?zip=Dublin,IE&unit=C
                          Mam nadzieje, ze tym razem bedzie ok.
                          • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 15.05.06, 13:45
                            to może zobaczymy pod koniec tygodnia? jak będzie dalej tak paskudnie to wtedy
                            zmienimy termin spotkania.
                            • monika_irl Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 15.05.06, 13:52
                              albo miejsce
                              • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 15.05.06, 13:54
                                albo miejsce
                                ale pod gołym niebem to by fajnie było, jakby nie padało
                                • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 13:31
                                  Prognoza pogody nie wyglada najlepiej na niedziele. Ma dalej padac... czy w
                                  zwiazku z tym mam szukac innego miejsca czy przekladamy na nastepny tydzien?
                                  • dzoaann Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 14:19
                                    ja bym była za przełożeniem:)
                                  • maja92 Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 15:13
                                    Ran, Dziewczyny, jak Wy dlugo w Irlandii mieszkacie?
                                    ;-))))))))))))))))))))))
                                    To jeszcze nie wiecie, ze w Irlandii niczego sie nie przeklada ze wzgledu na
                                    pogode, bo inaczej nigdy by sie zadne spotkanie nie odbylo????
                                    ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Poszukac trzeba jakies zadaszenie i tyle;-)))) za tydzien - znajac pogode w
                                    Irlandii - tez bedzie padac, jezeli nie przez caly dzien to na pewno przez pare
                                    minut, albo bedzie okropne wietrzysko;-))))))

Niczego prosze nie przekladac, tylko poszukac miejsca z dachem;-))))))
                                    • monika_irl Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 15:17
                                      zgadzam się z Mają, tytaj zawsze wszystko się planuje z minuty na minutę bo
                                      nie wiadomo jaka będzie pogoda za godzinę :))

juz lepiej znaleść zadaszone miejsce bo będziemy to spotkanie przekładać w
                                      nieskończoność
                                      • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 15:42
                                        czekam na propozycje nowego miejsca spotkania
                                        • dzoaann Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 15:57
                                          no chyba,że inne miejsce...ja nie mam pomysły,za mało znam Dublin,żeby wiedzieć
                                          gdzie jest coś z zadaszeniem.My jak gdzieś jeżdzimy to na wolną przestrzeń:)
                                          • imszulc Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 17:42
                                            może ogród botaniczny? miałyśmy sie tam w kwietniu spotkać ale nie wypaliło,
                                            może tym razem się uda
                                            jest tam duża kawiarnia, jak będzie padało to na kawkę możemy sobie wejść

jestem otwarta na inne propozycje
                                            • olliesmum Re: Niedziela 21 maja godz 14:00 - aktualne? 17.05.06, 18:14
                                              Dla mnie ok. A na "moim" placu zabaw, gdzie niestety nie ma kawiarni, mozemy sie
                                              jeszcze spotkac w czerwcu :))
    • imszulc Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 08:51

• olliesmum Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 10:53
        Prawde mowiac, ja wolalabym to przesunac - przy takiej nieobliczalnej pogodzie i
        mokrej prognozie na nastepne dni:
        www.qwikcast.com/cgi-bin/forecast_magnets.cgi?zip=Dublin,IE&unit=C
        Bo nawet jak sie spotkamy w Botanic Gardens gdy bedzie padac, to nie wiem, czym
        - oprocz frytek :( - zajme moje dziecko na dluzej niz pol godziny... A wtedy
        nici z gadania :(( i zrelaksowanej atmosfery.
        Proponuje niedziele za tydzien w St. Anne's Park - jesli sie rozpogodzi, a jak
        nie to tamze w drugi weekend czerwca.
        • k_ansia Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 12:20
          A czy nowe mamy też mogą przyjść? Ja niestety w tą niedzielę nie mogę (mamy
          gościa z Polski), ale jeśli spotkanie zostanie przesunięte to jest spora szansa,
          że mogłabym przyjść...
          Będę podglądać co ustaliłyście...
          Pozdrawiam ciepło!
          • imszulc Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 13:23
            może rzeczywiście inną datę ustalmy, bo skoro nikt się nie pojawi to co to za
            spotkanie :-)
            • olliesmum Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 13:52
              Ok, proponuje 28-go maja albo 11 czerwca.
              • amach1 Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 14:35
                Jesli juz przenosic termin to ja jestem za 28 maja. Chetnie bym przyszla na to
                spotkanie a na 11 czerwca mam termin przyjscia na swiat naszej drugiej dzidzi,
                wiec nawet jesli to nie bedzie juz -to na pewno nie dam rady a za tydzien z
                pomoca meza moze sie jeszcze jakos doczlapie.Agata
                • dzoaann Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 15:39
                  ewentualnie 28 maja może być,też byłabym za przeniesieniem.Mąż ma teraz weekend
                  wolny(co rzadko się zdaża)i może byśmy jakąś dłuższą wycieczkę zaplanowali.Tak
                  więc ja jestem za 28 maj:)
                  • maja92 Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 16:17
                    ;-((((

A ja sie po cichu szykowalam....a tu nici z tego;-)))))
                    Pan maz leci sobie w niedziele w poludnie, wiec myslalam, ze jak Go wyrzuce na
                    lotnisko, to bym wtedy do Was dolaczyla jak juz po polnocnej stronie miasta
                    bede.......a tak nici, bo On wraca w przyszla sobote, 27 maja i mnie nigdzie
                    nie wypusci w niedziele.....
                    ;-((((
                    • monika_irl Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 19:20
                      mój szanowny małżonek pracuje 28-go także niestety ja odpadam
                      • imszulc Re: Ktoś przyjdzie? 19.05.06, 20:21
                        mi obojętnie, może być 21, 28 albo 11 czerwca
                        a może sobota?
                        miejsce też nie ma znaczenia
                        ustalcie a ja się dostosuje
                    • olliesmum Re: Ktoś przyjdzie? 21.05.06, 13:09
                      Myslalam, ze panowie tez byli zaproszeni? :)
                      Dla mnie to moze byc i w sobote, 27-go, najwazniejsza jest pogoda :))
                      • olliesmum Spotkanie 28-go? 25.05.06, 12:27
                        To znowu ja :). Mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma do niedzieli:
                        www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=0031
                        i ze moze w koncu uda nam sie spotkac, tak jak proponowano wczesniej kolo 14-j
                        w St. Annes Park, w Raheny, Dublin 5 (na lace kolo placu zabaw).
                        Chcialabym sie dowiedziec, kto chce i moze przyjsc :))
                        • dzoaann Re: Spotkanie 28-go? 25.05.06, 15:06
                          Ja chce bardzo:))jescze nie wiem czy mi sie uda,mam jazdy z rodzinką,chcą mnie
                          nawiedzić w niedzielę właśnie,ale jeszcze nic nie wiem na pewno.Będę tak na 50%
                          • imszulc Re: Spotkanie 28-go? 25.05.06, 22:09
                            Mi pasuje
                            • zapytajnick Re: Spotkanie 28-go? 26.05.06, 10:16
                              hey dziewczyny,

Ja jestem i czytam Was reguralnie, napisac juz mi ciezko. Czasami cos pisze i
                              musze przerwac a potem juz zapominam.
                              Hania powiedziala, ze sie zjawi jesli pogoda dopisze, jesli chodzi o nas to
                              jeszcze nie wiem, duzo sie dzieje ostatnio, wiec nie jest tak latwo sie wyrwac.
                              • olliesmum Re: Spotkanie 28-go? 26.05.06, 23:14
                                Ok, czyli ze troche nas bedzie. Przyjda jeszcze trzy lub dwie znajome polskie
                                rodzinki z dziecmi (dwie z nich meldowaly sie na tym forum).
                                Prognoza pogoda wyglada ok.
                                Czy ktos potrzebuje namiarow na park? Najblizsze placu zabaw jest wejscie do
                                parku przy rogu ulic: Prospect Avenue i James Larkin Road. Z tego rogu prowadzi
                                droga do parku, trzeba minac sadzawke z woda po prawej stronie, potem isc dalej
                                droga jakies 150 m i zaraz po lewej stronie jest plac zabaw, a za nim duza
                                "laka" (trawka). Moze podam osobom, ktore zadeklarowaly przyjscie moj numer
                                komorki na PW?
                                Aha, przy samym placu zabaw nie ma za duzo miejsc do siedzenia, wiec dobrze by
                                bylo przyniesc albo krzeselka kampingowe albo cos do polozenia na trawie,
                                najlepiej nieprzemakalnego, gdyby trawa byla wilgotna.
                                No i mysle, ze fajnie byloby, gdybysmy przyniosly jakies wiktualy na maly piknik
                                (ja moze upieke jakies ciasto), cos do picia oraz by wszyscy zaopatrzyli sie w
                                kubeczki i papierowe talerzyki itp. Co Wy na to?
                                Mam nadzieje, ze nam sie uda w koncu spotkac i ze pogoda dopisze! :))
                                • imszulc Re: Spotkanie 28-go? 26.05.06, 23:21
                                  poproszę o komóreczkę
                                • olliesmum Re: Spotkanie jutro 27.05.06, 21:38
                                  My jutro bedziemy na placu zabaw w ST. Anne's Park od 14-j, mam nadzieje, ze sie
                                  jakos nawzajem rozpoznamy :), chociazby "po jezyku" :)). Jezeli pogoda dopisze
                                  bedziemy tam przynajmnej do 16-j.
                                  Do zobaczenia jutro!
                                  • imszulc Re: Spotkanie jutro 28.05.06, 00:01
                                    też się wybieramy, do zobaczenia
                                    • dzoaann Re: Spotkanie jutro 28.05.06, 12:38
                                      przykro mi ,ale mnie nie będzie:(chciałam najazd rodzinki przełożyć na
                                      wczoraj,ale sie nie udało.Przychodzą dziś i to na moje imieniny ,wiec muszę
                                      robić dobrą minę do złej gry:(((mam nadzieję,że pogoda Wam dopisze.Pzdr.
                                      • imszulc Re: Spotkanie jutro 28.05.06, 13:10
                                        szkoda :-(
                                        Wszystkiego Najlepszego Asiu, baw sie dobrze
                                        do zobaczenia następnym razem
    • monika_irl Re: Nastepne spotkanie? 26.05.06, 11:15
      tak jak już pisałam wcześniej mój mąż pracuje 28-go i raczej mnie nie będzie
    • imszulc Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 28.05.06, 21:17
      Bardzo sympatyczne spotkanie. Sympatyczni ludzie, fajne miejsce i nawet pogoda
      nie była najgorsza. Agata i Marcin już padli, trochę ich plac zabaw wymęczył :-)
      • olliesmum Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 28.05.06, 22:41
        No wlasnie, szkoda, ale nic straconego - mozemy sie spotkac znowu w czerwcu
        (druga polowa). Pod koniec spotkania padla propozycja, by spotkac sie w Phoenix
        Park, moze dla niektorych z Was bedzie blizej :))
        Ollie tez juz padl, po 4-ch (!) godzinach na placu zabaw, pelnych wrazen,
        biegania i... slodkich przysmakow :)
        Zycze wszystkim dobrego tygodnia i hopefully do zobaczenia wkrotce!
        • amach1 Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 28.05.06, 22:51
          Nam tez sie podobalo. A ten park i plac zabaw faktycznie bardzo fajne - szkoda
          ze tak daleko od nas.Kuba jeszcze na chodzie, ale jutro pewnie pospi do
          poludnia. Chetnie przydziemy na nastepne spotkanie- moze juz w powiekszonym
          skladzie.Agata
          • dzoaann Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 11:59
            Strasznie Wam zazdroszczę- moje spotkanie rodzinne to była makabra:(((
            Pojawiła sie szwagierka,pierwszy raz od pamietnych Świąt.nie wiem po co
            przyszła,bo NIC nie jadła,wypiła tylko kawę przez ponad 4 godziny!!Odzywała sie
            tez tak,że makabra.Na początku wszyscy siedzieli skwaszeni,ale potem jakos sie
            zagadali,ale i tak to była totalna klapa...Nawet sie nie wkurzyłam tak
            bardzo,ogarnęła mnie rezygnacja:(
            Dzieci dostały od nich prezenty na Dzień Dziecka.kompletmie niedostosowane do
            wieku,nudne koszmarki z Tesco,na dodatek samochodzik dla Kacpra był po prostu
            połamany.Już lepiej jak nic by nie przynosili,niż taką chałe,bo dzieciom było
            przykro...ehhh...
            Jestem już totalnie uprzedzona...
            • imszulc Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 12:34
              ło matko! po co ona przychodzi? po co męczy siebie i ciebie? bez sensu
            • olliesmum Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 12:44
              Nastepnym razem po prostu przyjdzcie raczej na nasze spotkanie!:))
              Moze uda nam sie spotkac 18-go czerwca? To juz nie dlugo. No chyba, zeby pogoda
              byla do niczego, to wtedy 25-go (choc ja osobiscie wolalabym wczesniej, bo 28-
              go lecimy na 7 tygdni do Polski, wiec bede musiala wtedy pakowac rzeczy itp.).
              Ja mysle, ze fajnie byloby sie spotykac regularnie, bede tez probowala znalezc
              jakies miejsce na spotkania niezaleznie od pogody. Moze macie jakies pomysly,
              gdzie? Bo latem mozna na dworze, to zreszta super dla naszych pociech (mam juz
              pomysl na miejsce na spotkanie w sierpniu!), ale gdy nadejdzie pora
              deszczowa :), bedziemy musieli znowu przesuwac terminy itp.
              Pozdrawiam.

PS. Asiu, co do trudnej szwagierki, rozmawialas o problemie z nia z bratem
              Twego meza?
              • imszulc Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 17:04
                Może jakiś klub otworzymy :-)
                7 tygodni w Polsce? Ale fajnie! Zazdroszcze!
                To wstępnie 18 czerwca o 14 w okolicy ZOO?
                • olliesmum Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 17:48
                  Jesli chodzi o miejsce w Pheonix Park, myslalam raczej o terenach zielonych
                  blisko placu zabaw :), jesli reszcie to odpowiada.
                  • imszulc Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 17:56
                    jasne! nawet nie wiedziałam, że jest tam plac zabaw! mniej więcej w jakim to
                    kierunku?
                    • olliesmum Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 30.05.06, 00:27
                      Jest to blisko ostatniego przystanku autobusu numer 10 i w ogole ten plac zabaw
                      jest idealny dla mniejszych dzieci.
                      A co do klubu, to swietny pomysl, moze nazwiemy go "Rodzina"? Moim zdaniem klub
                      moglby byc otwarty dla rodzicow z dziecmi oraz (przyszywanych) cioc i wujkow.
                      Warunek czlonkowstwa: pozytywny stosunek do dzieci :))
                  • zapytajnick Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 21:33
                    mam nadzieje, ze tym razem uda sie przybyc.......
      • k_ansia Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 29.05.06, 18:58
        A ja, wstyd przyznać, przegapiłam to spotkanie :( Mam nadzieję, że następnym
        razem się uda... Fajnie, że dobrze się bawiłyście!
        Pozdrawiam ciepło!!
        • tomsmom Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 31.05.06, 22:52
          Hej,
          Ja bardzo zaluje, ze nie moglam przyjsc, ostatnio kiepsko sie czuje troche...
          Przyznam sie jednak, ze glownym problemem byla dla mnie odleglosc: dalekie
          spacery mnie wykanczaja a samochodem po Dublinie chyba jeszcze dosc dlugo
          jezdzic nie bede.
          Ale propozycja Phoenix Parku jest super i wtedy to juz raczej na pewno sie
          pojawie, bo Luas podwozi mnie praktycznie pod samo wejscie! Niedawno bylam tam
          zreszta sama z Tomkiem i bawil sie ponad 2 godziny na placu zabaw, ktory jest
          naprawde super (lepszy widzialam narazie tylko tutaj w Skerries). Tak wiec,
          jezeli spotkanie dojdzie do skutku to miejsce zdecydowanie jest extra, zeby
          tylko pogoda byla taka jak dzis!
          Gosia-olliesmum czy bedziesz mogla mi dac znac smsem czy spotkanie sie
          odbedzie, bo ja 10 wracam znow do Dublina i wypadam poza zasieg sieci...
          Pozdrowka - Hania
          • olliesmum Re: Szkoda, że nie wszyscy mogli przyjść 01.06.06, 10:46
            Oczywiscie Haniu, ze Cie powiadomie, gdybym zapomniala, przyslij mi SMS-a na
            przypomnienie! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka