10.02.12, 09:19
Witam, to znowu ja. Wczoraj w nocy moja Mama bardzo źle się poczuła i pogotowie zabrało ją do lekarza. Od kilku dni źle się czuła. Niestety jest za granicą, dopiero dziś rano dowiedziałam się, że jest w szpitalu. Nie mogę do niej zadzwonić ani napisać.Czekam na telefon od znajomej, któa właśnie do niej jedzie. Zapytałam o jej stan zdrowia , otrzymałam 32.2/62.
Błagam napiszcie co myślicie o tych heksagramach.
pozdr.
Obserwuj wątek
    • kozka1 Re: 32.2/62 10.02.12, 15:38
      Witaj Martinusa,

Wolałabym przed Ewą na ten temat się nie wypowiadać, ale czuć, że się bardzo niepokoisz - spróbuję. Ewa skoryguje.
      Czytałabym to tak - że dolegliwość trwa od jakiegoś czasu, ale organizm dawał sobie radę. Przyszły mi na myśl kamienie nerkowe? żółciowe?, które zablokowały się. Leczenie będzie długotrwałe (trygram góra - drobne kamienie, otwory - kruszenie - laserowe rozbijanie kamieni), trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale będzie ok.

Jeśli to kompletne bzdury to sorki. Trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie.

ps.
      w tych trygramach jest też zapisany obraz lekarzy/specjalistów zaglądających przez mikroskop (endoskop?)/kamerę (wiatr) - góra to ciemność, coś zakrytego, otwory, kamienie, ale tez kontakt z zagranicą z cudzoziemcami - może uda Ci się jednak skontaktować z mamą, jeśli nie bezpośrednio, to i tak jest szansa na konkretne info - list, przesyłkę itp.

Pozdrawiam
      K.
      • martinusa Re: 32.2/62 10.02.12, 22:28
        Dziękuję za odpowiedź. Juz mam kontakt z Mamą. Dzwoniłam do szpitala i rozmawiałam z nią, telefon też juz ma . Wczoraj nie wzięła bo była bardzo słaba (tracila przytomność z powodu wysokiego ciśnienia), ale znajoma Jej przywiozła i mamy kontakt. Jutro będą wyniki, zrobili Jej gastroskopię, ale wstępnie zdiagnozowali zapalenie żołądka i wątroby.
        Dziękuję,mam nadzieję, że poradzi sobie. Jest bardzo słaba, od 4 dni nie jadła.Przepraszam, to brzmi jakbym pisała na forum - diagnosta- lekarz, ale zatrzęsło mną trochę, a wtakich sytuacjach zawsze biegnę do Księgi.
        Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.
        • transwizje Re: 32.2/62 12.02.12, 19:49
          Raczej stronię od diagnoz lekarskich na bazie heksów. w 62 może być czegoś za dużo/wysoko i trzeba obniżyć, przez oszczędność wysiłku i pomoc innych. Ale nic więcej nie wiem.
          Może zresztą być to odpowiedź z innej mańki, że oto do tej pory wszystko wydawało ci się być ok i biec swoim stałym szczęśliwym biegiem, a nagle nie możesz ruszyć z pomocą, tylko musisz powstrzymać swoje nerwy i chęć interweniowania, stojąc z boku z dala i posiłkując się wiadomościami przez telefon.
          Pozdrawiam, ES
          • martinusa Re: 32.2/62 13.04.12, 11:52
            Okazało się,że to było zatrucie. Ciśnienie bardzo skoczyło co osłabilo nerki, spadł potas i wzrósł poziom kreatyniny. Lekarze obniżyli ciśnienie, mama wróciła do domu, ale kilka razy bardzo źle się poczuła bo lekarze nie wpadli na to, że jest coś nie tak z nerkami. Pomogły zioła od mojego znajomego Zielarza , po których już po tygodniu spadła kreatynina. Teraz jest dużo lepiej, ale jeszcze nie jest idealnie.
            Dziękuję z apomoc.
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka