04.12.15, 15:46
Sprawa wygląda następująco i gdyby nie była dla mnie ważna nie zawracałabym Wam głowy. Znajomy pożyczył ode mnie pewna rzecz, dla mnie cenną i ważną. Kilka razy umawialiśmy sie że ja odda, ale nie dotrzymał słowa. Odkryłam tez ze jest notorycznym kłamca w innych, bardzo powaznych sprawach i nie bardzo chcę juz to wszystko ciągnąć. Okazuje sie jednak, że owy pożyczony przedmiot jest mi bardzo potrzebny. Spytałam się < Jak to zrobić, żeby to odzyskać?>. Mam kila możliwosci, przede wszystkim musiałabym zaangażować w to naszych wspólnych znajomych, albo sama do niego pojechać-czego nie chcę robić, lub zaangażować w ogóle obce osoby. Odpowiedz jaką uzyskałam to 55/6 -30.
Próbowałam to rozpatrywać na różne sposoby, ale nie rozumiem co Księga tym razem mówi i nawet nie będe próbowała tu teraz tego interpretować, żeby nie zaciemniać obrazu. Może Wam coś przyjdzie do głowy.
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: 55/6-30 04.12.15, 18:42
      Kompletnie nie czuję interpretowania odpowiedzi do tak zadawanych pytań. Ale wrzucam swoje notatki odnośnie do tej przemiany:
      "55.6 na 30 – 1) AA pozostają w wynajętym domu, niezadowoleni z dotychczasowych miejsc możliwych do kupienia, brakuje już propozycji, aby zaspokoić ich ambicje, a te, które do nich trafiają w końcu odrzucają, z braku kasy, albo ze względów niskiej estetyki. W końcu znaleźli działkę, ale muszą wykazać się zdecydowaniem i odepchnąć poprzedniego kandydata na właściciela. Nie udała im się ta sztuka i zrezygnowawszy z różnych zamiarów, kupili tę, która im się na początku spodobała. Musieli jednak poczekać.
      2) zbyt długie czekanie na umówionego zduna kazało mi zmienić majstra. Na lepszego, jak się okazało."

Pozdrawiam, ES
      • 1ansien2 Re: 55/6-30 04.12.15, 19:35
        Jak w takim razie powinnam je zadać prawidłowo? Jest zbyt ogólne?
      • 1ansien2 Re: 55/6-30 05.12.15, 11:00
        ES Dziękuje za pomoc. Faktycznie przeczytałam większość swoich zapisanych wyroczni. Tam gdzie odpowiedz była dla mnie niejasna pytanie było źle sformułowane. Pozdrawiam serdecznie
      • 1ansien2 Re: 55/6-30 25.12.15, 23:16
        Przedmiot został mi zwrócony :) i to nawet szybciej niż myślałam. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka