Dodaj do ulubionych

23.1 na 27

08.04.18, 12:22
Dość często, raz na kilka dni, raz dziennie siadam na chwilę do stołu, oczyszczam umysł i otwieram się na to, co niesie czas. Żadnego pytania o konkret.
Wynik zapisuję i obserwuję.

Wczoraj w południe wylosowałam 23.1 na 27.
Ponieważ linia pierwsza miała się dopiero wydarzyć nie kombinowałam tylko czekałam na zdarzenie.
Dwie godziny później uciekł z podwórka jeden z moich psów. Zniknął. Nie reagował na wołanie. Czasem mu się to zdarza, zatem zostawiłam mu chwilę, aby sobie pobiegał i wrócił, gdy zechce. Nie jest jakimś zapalonym wędrowcem.
23.1 zrealizowało się.
Czas mijał, psa nie było. Wołałam co jakiś czas, cisza.
Ponieważ znam trochę formy realizowania się heksa 27, po przemianie uznałam, że trzeba poczekać do pory karmienia. Pies ją zna i na pewno się zjawi.
Pora obrządku nadeszła, psa ani widu. Wysłałam domowniczkę na rowerze, aby przejechała się po wsi i poszukała zguby. I ta odkryła, że pies utknął w cudzej niezamieszkałej obecnie zagrodzie, przymknięty pewnie przez kogoś, kto sobie poszedł. Nie potrafił wydostać się za ogrodzenie i był już mocno sfrustrowany. Do tego jego pani zrobiła mocno niezadowoloną minę, jak to 27.1 opowiada.
Zatem pora wieczornego jedzenia sprawdziła się. 27 można tez podciągnąć pod daremne nawoływania.
Pozdrawiam i zachęcam do opisów realizacji tych czy innych odpowiedzi. ES
Obserwuj wątek
    • gudrun88 Re: 23.1 na 27 11.04.18, 15:38
      Pani Ewo, ja trochę w innej sprawie, niestety nie działa już Pani strona iching.republika.pl, która nie ukrywam była dla nie bardzo pomocna. Czy będzie ( jest ) dostępna może pod innym adresem? Szukałam również książki Pani autorstwa o I Ching, niestety również jest niedostępna, pomyślałam, czy jest możliwość udostępnienia jej w formie np. pdf, co umożliwiłby zakup jej w formie elektronicznej. Rozumiem, że dodruk to sprawa, która jest poważniejsza i trzeba w nią zaangażować więcej czasu i siły. Czy byłaby szansa na takie rozwiązanie?
      Serdecznie pozdrawiam

Edyta
      • transwizje Re: 23.1 na 27 14.04.18, 19:28
        Niestety, strony nie da się odnowić. Już dawno temu zgubiłam do niej wszelkie szyfry i klucze. Działała tylko siłą rozpędu. Miała dużo kliknięć i serwer ją utrzymywał, wbrew umowie ze mną. Podobnie ze stroną o tarocie.
        Książki już nie ma, nawet jednego egzmenplarza. Ale myślę o kolejnym wznowieniu, dam znać.
        Pozdrawiam, ES
        • minor.revisions Re: 23.1 na 27 29.05.18, 06:37
          a na jakiejś innej darmowej platformie typu weebly albo wordpress.com się nie da?
    • minor.revisions Re: 23.1 na 27 29.05.18, 06:45
      > Pozdrawiam i zachęcam do opisów realizacji tych czy innych odpowiedzi. ES

Kiedyś tak pytając co mi s^ę wydarzy danego dnia, wylosowalam 14 (skarb/obfitość) z trzec^ą linią. No to kombinuję, podatki zaplacone, rachunki zapłacone, no co jeszcze ta trzecia linia może oznaczać?
      Oznaczała fuchę, która spłynęła tamtego dnia, dla firmy, która miała "skarb" w nazwie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka