Dodaj do ulubionych

Sprawa sądowa heksagram 10 na 25

29.03.20, 22:31
Witam, zapytałam jak potoczy się sprawa sądowa o odebranie praw rodzicielskich byłemu partnerowi. Sprawa już trochę się ciągnie, teraz została przekazana do innego sądu.
Wyszedł mi heksagram 10 (5 linia zmienna) na 25. Czy możecie mi pomóc w interpretacji?
"Heksagram nr 10 – STĄPANIE
Zwykle przy trzeciej linii (od dołu) Księga wypowiada niepomyślne wróżby i ostrzeżenia."
Heksagram 25 - niewinność, nieoczekiwany.
Zupełnie nie wiem, jak mam to rozumieć, adwokat mówi, że ta sprawa to tylko formalność, a tu wychodzi co innego.

Obserwuj wątek
    • bleiswijk Re: Sprawa sądowa heksagram 10 na 25 02.04.20, 15:25
      Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji heksagramu?
    • transwizje Re: Sprawa sądowa heksagram 10 na 25 02.04.20, 20:36
      Sprawdzamy. 10+25=35 Heksagram Postęp mówi o sprawie wniesionej do urzędu i oczekiwaniu decyzji.

10 to heksagram postępowania do przodu, ruszenia ze sprawą, aktywności i odwagi, zdecydowania.
      5 linia dotyczy orzekającego urzędnika, sędziego, urzędu w ogólności. Linia brzmi pozytywnie, choć jest mowa o tygrysie, czyli niebezpieczeństwie i konieczności stawienia mu czoła. Groźba utraty jednak zostaje zażegnana. Wynik sprawy powinien być pozytywny w sensie jak najbardziej ogólnym.

25. Niewinność pokazuje sytuację już po uzyskaniu orzeczenia sądu. Niewinnością charakteryzują się dzieci, mowa jest też o chronieniu najsłabszych przez osoby u władzy. O ile w twoim wypadku niewinnością osaczoną przez "dopust boży" (to jest jedna z nazw chińskich tego heksa) wykazuje się dziecko, to będzie ono tą decyzją sądową ochronione. Jeśli ktoś inny jest ta osobą, tj ojciec, to może się zdarzyć, być może bieg sprawy na jego korzyść. Ty sama to wiesz.

Pozdrawiam, ES
      • bleiswijk Re: Sprawa sądowa heksagram 10 na 25 03.04.20, 08:55
        Dziękuję bardzo :) zobaczymy jak to się potoczy

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka