kalalafior.ka 02.11.07, 14:08 Witajcie. jestem na etapie przegladania znaczen. mam do Was pytanie i bede wdzieczna za pomoc. Jak sie ma 41 i 46 w pytaniu czy on ja kocha? jak sie maja do milosci? dzieki i pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transwizje Re: milosc a 41 i 46 03.11.07, 15:30 po pierwsze i najważniejsze tak stawiane pytanie wyroczni pociąga za sobą kłopot z interpretacją, nawet dla kogos kto długo siedzi w temacie, a co dopiero dla początkującego. W każdym heksagramie trza przeczytac po kolei wszystkie linie, one pokazują akcję i przebieg wydarzenia. 41 to w moim doświadczeniu przeważnie trójkąt, potencjalny, w pewnym momencie rozstanie i znalezienie kogoś całkiem innego. Do miłości ma się więc tak jak w orzeczeniu: powściągnij popędy i namiętności, bo nie tędy droga. 46 rośnie z mozołem, uparcie, a kończy w samotności i ciemności, gdy nagle okazuje się, że to o czym nie wiedział przerosło go. można jednak trwać przy swoim pomimo faktów. pozdro Ewa S. Odpowiedz Link