Gość: waldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 19:06 Prosze o info co to za rejon czy jest fajnie tam jest? Na mapce widac troche wyciagow. Czy ktos z Was tam byl i moze napisac kilka zdan swoich wrazen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpo Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 19:15 Topowy i znany resort w Austrii Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 11:59 nie jezdzilem tam. Wiem, ze zna te tereny ewangelizator carvingu , ale jakos teraz nie pisze. Mozesz znalezc jego posty z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 13:13 przywołany do porządku przez Starucha przypomniałme sobie ze nie napisałem relacji stamtad ;) nie mam osttanio za duzo wolnego czasu ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 13:49 forum.gazeta.pl/forum/w,380,105845531,105845531,Oberintal_relacja.html jasne ze jest fajnie polecam z opcja wycieczki przynajmniej do Kaunertal jezli nie byłes w Ischgl to zastanów sie również nad ta opcja, samo SFL jest w mojej opinii słabsze od Ischgl, co nie znaczy że jest słabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 15:59 Dzeki za info. A wiec jesli nie ma negatywnych opinii to jade i zdam relacje po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatulka Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.59-82-r.retail.telecomitalia.it 07.02.10, 20:32 Przy okazji pomogliscie mi zaplanowac kolejna wyprawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:10 do zobaczenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawalczewskip Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 11.02.10, 08:26 Byłem w grudniu 2009. Polecam, szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi. Ja mieszkalem w Fiss, 5 minut spacerkiem od dolnej stacji kolejki. Poza nartami nie ma za wiele "atrakcji". Polecam zjazd na saneczkach w każdy czwartek wieczorem. Zabierz łańcuchy na koła, bo "podjazd" do Fiss w przypadku opadów śniegu może być ciekawym doświadczeniem dla kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarozek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 11:47 Napisz mi proszę właśnie co można tam porobic po nartach ? Czy są jakieś lodowiska, kręgielnie, pokazy ? Coś do zwiedzenia w okolicy ? No i przede wszystkim jakie warunki przypadają tam na połowę marca i jakich kwot EUR/os./noc należy się wtedy spodziewac ? Odpowiedz Link Zgłoś