Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rejon Ladis, Fiss, Serfaus

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 19:06
    Prosze o info co to za rejon czy jest fajnie tam jest?
    Na mapce widac troche wyciagow.
    Czy ktos z Was tam byl i moze napisac kilka zdan swoich wrazen?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kpo Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 19:15
        Topowy i znany resort w Austrii
        • staruch5 Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 11:59
          nie jezdzilem tam. Wiem, ze zna te tereny ewangelizator carvingu
          , ale jakos teraz nie pisze. Mozesz znalezc jego posty z
          poprzednich lat.
      • ewangelizator_carvingu Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 13:13
        przywołany do porządku przez Starucha przypomniałme sobie ze nie napisałem relacji stamtad ;) nie mam osttanio za duzo wolnego czasu ;0
      • ewangelizator_carvingu Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 06.02.10, 13:49
        forum.gazeta.pl/forum/w,380,105845531,105845531,Oberintal_relacja.html
        jasne ze jest fajnie
        polecam z opcja wycieczki przynajmniej do Kaunertal

jezli nie byłes w Ischgl to zastanów sie również nad ta opcja, samo SFL jest w mojej opinii słabsze od Ischgl, co nie znaczy że jest słabe
        • Gość: waldek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 15:59
          Dzeki za info.
          A wiec jesli nie ma negatywnych opinii to jade i zdam relacje po powrocie.
          • Gość: agatulka Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.59-82-r.retail.telecomitalia.it 07.02.10, 20:32
            Przy okazji pomogliscie mi zaplanowac kolejna wyprawe :)
            • Gość: waldek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:10
              do zobaczenia:)))
              • kawalczewskip Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus 11.02.10, 08:26
                Byłem w grudniu 2009. Polecam, szczególnie dla rodzin z małymi
                dziećmi. Ja mieszkalem w Fiss, 5 minut spacerkiem od dolnej stacji
                kolejki. Poza nartami nie ma za wiele "atrakcji". Polecam zjazd na
                saneczkach w każdy czwartek wieczorem. Zabierz łańcuchy na koła,
                bo "podjazd" do Fiss w przypadku opadów śniegu może być ciekawym
                doświadczeniem dla kierowcy.
                • Gość: twarozek Re: rejon Ladis, Fiss, Serfaus IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 11:47
                  Napisz mi proszę właśnie co można tam porobic po nartach ? Czy są
                  jakieś lodowiska, kręgielnie, pokazy ? Coś do zwiedzenia w okolicy ?
                  No i przede wszystkim jakie warunki przypadają tam na połowę marca i
                  jakich kwot EUR/os./noc należy się wtedy spodziewac ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka