Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.clubnet.pl 03.03.11, 19:51
    Witam
    Wybieram się na jednodniowy wypad w najbliższy weekend (5 lub 6 marzec).Chętnie zabiorę 2 osoby posiadam własne auto także z transportem nie będzie problemu.Miejsce szusowanie dowolne (chyba szczyrk)ale ja się dopasuję.Mój nr GG 2840805 nr telefonu 696 355 345
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bieńkula Re: Wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 22:14
        Najlepiej weź ze sobą ortodoxa, banitę i tego ich prezesa. Prezesowej nie, bo to stara zgrzęda. Gwarantuję Ci, że miło spędzisz czas. Nie zapomnisz nigdy wyjazdu w takim towarzystwie. Napisz potem swoje wrażenia.
        • ortodox Re: Wyjazd 04.03.11, 11:02
          Niestety, mój kalendarz na ten weekend jest już zapełniony. To po pierwsze.
          Nie wiem skąd wyjeżdża anezob, ale wątpię żeby były mu po drodze "podiławskie górki" ;). To po drugie. A po trzecie, choć lubię jeździć autem, średnio kalkuluje mi się taki jednodniowy wyjazd jeśli trzeba przejechać ok 450km w jedna stronę. Tak więc droga Bieńkulo ... pomysł raczej taki sobie, choć wrażenia rzeczywiście mogły by być niezapomniane. Tym bardziej jest mi przykro, że chętnie poznałbym kuma B-a-n-i-t-ę i myślę, że miło spędzilibyśmy ten czas.
          Tak czy inaczej, jak na "forumowy debiut" ... "koleżanka" Bieńkula wykazała się znajomoscią rzeczy godną starej forumowej wyjadaczki ;) Nie mniej jednak dziękuję za pamięć i bezinteresowne zainteresowanie moją skromna osobą w zakresie czasu wolnego ;))
          pozdro.
      • pogodynka75 Re: Wyjazd 07.03.11, 16:15
        jeśli będziesz jeszcze planować jakieś wypady weekendowe na narty, to ja chętnie się załapię, najchętniej do Czech (np. Młode Buki, choć niekoniecznie). Niestety chwilowo nie mam żadnego nartowego towarzystwa, a samej ciężko sie wybrać... jestem z Wrocławia. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka