Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

obóz snowboardowy

IP: *.dip.t-dialin.net 04.12.11, 22:44
    Rozważam wysłanie dzieci na obóz snowboardowy, czy ktoś korzystał z ofert na stronie zimowiska.com? Albo może polecić jakieś inne sprawdzone biuro (terminy dla woj. mazowieckiego i małopolskiego). Chodzi mi o wyjazd tygodniowy w Polsce, Czechach lub na Słowacji.
    Obserwuj wątek
      • skynews Re: obóz snowboardowy 04.12.11, 23:09

piszesz z Niemiec i chcesz dzieci wysłać na obóz snowboardowy do Polski, Czech lub Słowacji ?
        w Niemczech oferty są o wiele bogatsze i niekiedy bardziej atrakcyjne finansowo...
        wpisz do wyszukiwarki "snowboard urlaub fuer junge", "Jugendreisen im Winter 2011/2012"
        albo "Travel & Sun, Party & Fun" - ofert są setki...
        • Gość: BAba Re: obóz snowboardowy IP: 195.128.1.* 05.12.11, 13:32
          Fakt, ale ja mam dzieci w Polsce, a z przelotem do/z Niemiec już taniej nie będzie. Zresztą w terminie ferii warszawskich tu ofert raczej nie ma, albo ja ślepa jestem.
      • Gość: Tomek Re: obóz snowboardowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 20:27
        Polecamy DW "Weronika" w Zębie kolo Zakopanego
        • Gość: hinod Re: obóz snowboardowy IP: *.microchip.net.pl 02.01.13, 00:36
          A dlaczego nie w samym Zakopanem? Almatur organizuje tam obóz snowboardowy na którym za dodatkową opłatą isnieje możliwość odbycia kursu na klasy sprawności Stowarzyszenia Instruktorów i Trenerów Snowboardu - moim zdaniem fajna opcja :)
      • ehschool Re: obóz snowboardowy 01.11.13, 21:12
        Zapraszam , do zapoznania się z ciekawą oferta obozów snowboardowych EHschool, patronackiej szkoły snowboardu SITS PZS. Obozy organizowane są w kraju i zagranicą,ze szkoleniem na każdym poziomie zaawansowania i wieloma atrakcjami po stoku. Oferta dostępna na stronie www.ehschool.pl/index.php/wyjazdy.html
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka