Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyjazd do Francji

IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.13, 18:09
    Polećcie mi miejsca i firmy organizujące wyjazdy na narty/snowboard do Francji. Oczywiście najważniejsze to dobre stoki, długie trasy. Szukam wyjazdów dla ludzi w moim wieku, czyli wieku studenckim.
    Zainteresowałem się ofertą firmy FeelTheFlow, ale chciałbym poznać też wasze opinie na ich temat? Pojechać czy nie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: snow sun fun Re: Wyjazd do Francji IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 11:09
        polecam wyjazd do St. Gervais: naszewakacje.com.pl/st-gervais-w-marcu-2013/
      • bazylea1 Re: Wyjazd do Francji 01.02.13, 11:19
        moja tesciowa lata do Francji z Espace Trans ale ona nie jest w wieku studenckim ;-)
      • Gość: Stewart Re: Wyjazd do Francji IP: 46.59.224.* 14.02.13, 11:06
        Feel The Flow jak najbardziej! Sam jeżdżę z tej firmy i zawsze wracam zadowolony. Byłem w ubiegłym roku w Alpach. Świetna zabawa, ludzie pozytywnie nastawieni do życia :D Tego było mi potrzeba ;p
        • Gość: negra Re: Wyjazd do Francji IP: *.ghnet.pl 22.02.13, 21:52
          Właśnie wróciłem z wyjazdu do Włoch z feel the flow. Były to najlepiej spędzone ferie w moim całym życiu. 2 tygodnie jeżdzenia na na nartach non stop na super trasach. Jednak najlepsze były wspaniałe imprezy wieczorami do samego rana, genialni dj i mnóstwo niesamowitych ludzi. Już teraz dogaduje się z znajomymi żeby wyjechać znowu w przyszłym roku :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka