Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

badkleinkirchheim

16.03.14, 15:42
    Witam! Mam pytanie, czy ktoś był w Badkleinkirchheim w połowie kwietnia? Czy będą jeszcze warunki? Myślę o wyjeździe na Wielkanoc... Ale czy warto?
    Tydzień temu wróciliśmy z Nassfeld i powiem: piekniejszej pogody i warunków nie mogło już chyba być! Obawiam się, że połowa kwietnia to już tylko lodowiec, ale może wypowie się ktoś, kto był w tym terminie?? Z góry dziękuję!! :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: JurekByd Re: badkleinkirchheim IP: *.adsl.highway.telekom.at 16.03.14, 17:31
        Jestem teraz w Zillertalu i wszystko płynie , nawet na Tuxie dziś deszcz padał - w BKK tylko łąki zostaną na Wielkanoc
        • mirszy1 Re: badkleinkirchheim 16.03.14, 17:50
          Tak myślałam... Dziękuję :'(
          Tydzień temu w Nassfeld było rewelacyjnie!
          • Gość: Garnitzen Re: badkleinkirchheim IP: 149.156.124.* 19.03.14, 18:57
            Bo tam miesiąc temu spadło 4,5 metra śniegu, na dole w Tropolach / 600 m / było 190 cm. Na górze poleży jeszcze do czerwca, mimo że to nie lodowiec.
            • mirszy1 Re: badkleinkirchheim 19.03.14, 19:04
              Dokładnie tak!
      • yendras0 Re: badkleinkirchheim 23.03.14, 18:17
        Wczoraj wróciłem z Zillertalu i, jak napisał Jurek, było za ciepło. Dzisiaj przyszło ochłodzenie, więc warunki mogą się poprawić.
        W Badkleinkircheim byłem w połowie marca: rok temu (nie było tak ciepło jak teraz) i trzy lata temu (codziennie padał deszcz - dramat).
        Obawiam się, że w połowie kwietnia, na tak małej wysokości nie będzie jazdy. Pozostaną termy ;)
        • mirszy1 Re: badkleinkirchheim 23.03.14, 18:21
          Dziękuję za info. Nie będę ryzykowala.... :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka