Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:27
    Mam zamiar wymienić sobie narty i z racji tego, że mam ograniczony budżet
    (maksymalnie 1200zł) wybrałam Atomic C7. Sprzedawca w sklepie odradził mi te
    narty twierdząc, że jestem za lekka i niedociąże krawędzi, radził zebym
    wybrała miększy model np. elan dla kobiet. Mam 163 cm i 50 kg wagi, jeżdzę już
    kilka lat rekreacyjnie głownie czerwonymi trasami. Czy rzeczywiście te Atomic
    C7 beda zbyt trudna nartą dla mnie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariano Re: Atomic C7 IP: *.chello.pl 29.11.04, 22:24
        Prawda jest taka, że sprzedawcy u nas (i nie chodzi tu tylko o narty, ale także
        inne rzeczy- rtv, agd itp itd) gó.. wiedzą. Rozumiem jeszcze gdybyś chciała
        się zdecydować na jakiś model Atomica supercrossowy czy race'owy. Ale akurat
        cała seria C to model superuniwersalny, idealny właśnie dla
        takich "rekreacyjnych" (bez żadnej obrazy) narciarzy. Sam jeźdzę na C:9 i
        jestem bardzo zadowolony, dwójka znajomych dziewczyn ma C:7 i jest podobnie.
        Czysta przyjemność- właśnie dla takich średniaków jak my. Polecam, tylko nie
        przesadź z długością, im krótsze tym lepsze:)
        • skyddad Re: Atomic C7 30.11.04, 10:37
          Witaj Mariano,
          Nic ujac nic dodac,akurat w 10 strzelilesz z nartami i sprzedawcami tez.
          Z tymi sprzedawcami jest tak, im sprzedawca wiecej wie, tym gorzej sprzedaje.
          Dlatego pracowadawcy biora totalnie zielonych ludzi do jakiekolwiek branzy.
          Przeszkola i pozniej wypracuj swoja nmetode aby najlepiej towar zjezdzal zpolki.
          Jakich metod uzywa nikogo nie obchodzi.
          Pzdr.Skyddad
      • Gość: ski racer Re: Atomic C7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:12
        moja żona jeździła na atomic c7, ale zmieniła na c9, ponieważ c7 były za
        miękkie!!!!!! żona ma "parametry" zbliżone do ciebie. Kup lepiej c9 max 150cm
        na giełdzie. Za taki używane po 1 sezonie dasz ok. 800-1000 zl
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka