Gość: jarek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 10:15 Cześć Jesli moje spostrzeżenia moga być dla kogoś przydatne to czekam na pytania Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michu Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:13 Jeśli jeździłeś po takich dwóch czarnych trasach zjeżdrzających do Zell am See a dokładnie pod stację kolejki(duży stary wagon jadący na sam szczyt-sorki ale nie pamiętam dokładnie nazw)-to czy bywał na nich duży tłok i czy były dobrze przygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzy Joe Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.aster.pl 03.03.05, 12:33 Pewnie chodzi ci o 13 i 14, tez niedawno tam bylem i oceniam tak: przygotowanie niezle, chociaz bylo baaaardzo duzo sniegu. Ludzi nie za wiele. I szczerze mowiac, ten "tramwaj" na 50 osob mnie rozczarowal (troche duzo czekania, jak na warunki austriackie oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:44 Ale zjazd miodzio, zwłaszcza po tej zaczynającej się wyżej, przynajmniej jak ja jeździłem po tym to było zero ludzi na tej trasie co było zajefajne.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślizg 3 pytanka IP: *.icpnet.pl 03.03.05, 15:40 A byłeś gdzieś indziej w Austrii - jak bys mial porownac, to na co stawiac. Tam jest chyba jedno z najlepszych apres-ski - dobrze kojarze? No i czy duzo rodakow, czy mozna troche odpoczac od mowy ojczystej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: 3 pytanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:29 jaki zmeczony mowa ojczysta- co kaznodzieja jestes jakis? idz na ryby - głosu nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: 3 pytanka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 20:35 CZarne trasy w Zell rewelacja, chociaż wymagają zdecydowanie ostrych krawędzi. Było tam trochę takiego zlodzonego, twardego śniegu. Nie lodu, ale własnie czegoś takiego "innego". Ten tramwaj na 50 osób to faktycznie porażka, bo zbyt dużo czasu spędza się stojąc na nogach, a nie jadąc:) On są dość długo w cieniu i faktycznie ludzi na nich mało. Czarna 12, która kończy się wagonikami i ew. krzesełkiem jest the best w Zell am See Bardzo ją lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: 3 pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:50 Taa,dla mnie lodowiec w Kaprun to nieporozumienie,już po jednym dniu mi się znudził,dla mnie to było takie narciarstwo plazowe,Tylko Zell!!! Te czarne są tam naprawde fajne i długie a i kilka czerwonych wcale wcale,czerwone na lodowcu zaś krotkie i jakoś tak do siebie podobne, no i te tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś