Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wróciłem z Zellam See/Kaprun

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 10:15
    Cześć
    Jesli moje spostrzeżenia moga być dla kogoś przydatne to czekam na pytania
    Jarek
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michu Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:13
        Jeśli jeździłeś po takich dwóch czarnych trasach zjeżdrzających do Zell am See a
        dokładnie pod stację kolejki(duży stary wagon jadący na sam szczyt-sorki ale nie
        pamiętam dokładnie nazw)-to czy bywał na nich duży tłok i czy były dobrze
        przygotowane?
        • Gość: Duzy Joe Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.aster.pl 03.03.05, 12:33
          Pewnie chodzi ci o 13 i 14, tez niedawno tam bylem i oceniam tak: przygotowanie
          niezle, chociaz bylo baaaardzo duzo sniegu. Ludzi nie za wiele. I szczerze
          mowiac, ten "tramwaj" na 50 osob mnie rozczarowal (troche duzo czekania, jak na
          warunki austriackie oczywiscie)
          • Gość: Michu Re: wróciłem z Zellam See/Kaprun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:44
            Ale zjazd miodzio, zwłaszcza po tej zaczynającej się wyżej, przynajmniej jak ja
            jeździłem po tym to było zero ludzi na tej trasie co było zajefajne.Pozdro
      • Gość: ślizg 3 pytanka IP: *.icpnet.pl 03.03.05, 15:40
        A byłeś gdzieś indziej w Austrii - jak bys mial porownac, to na co stawiac.
        Tam jest chyba jedno z najlepszych apres-ski - dobrze kojarze?
        No i czy duzo rodakow, czy mozna troche odpoczac od mowy ojczystej?
        • Gość: Colagen Re: 3 pytanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:29
          jaki zmeczony mowa ojczysta- co kaznodzieja jestes jakis? idz na ryby - głosu
          nie maja
          • Gość: jarek Re: 3 pytanka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 20:35
            CZarne trasy w Zell rewelacja, chociaż wymagają zdecydowanie ostrych krawędzi.
            Było tam trochę takiego zlodzonego, twardego śniegu. Nie lodu, ale własnie
            czegoś takiego "innego".
            Ten tramwaj na 50 osób to faktycznie porażka, bo zbyt dużo czasu spędza się
            stojąc na nogach, a nie jadąc:)
            On są dość długo w cieniu i faktycznie ludzi na nich mało. Czarna 12, która
            kończy się wagonikami i ew. krzesełkiem jest the best w Zell am See
            Bardzo ją lubię!
            • Gość: Michu Re: 3 pytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:50
              Taa,dla mnie lodowiec w Kaprun to nieporozumienie,już po jednym dniu mi się
              znudził,dla mnie to było takie narciarstwo plazowe,Tylko Zell!!! Te czarne są
              tam naprawde fajne i długie a i kilka czerwonych wcale wcale,czerwone na
              lodowcu zaś krotkie i jakoś tak do siebie podobne, no i te tłumy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka