Gość: Pomocy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:04 Hey ZNAWCY ;) Jestem laik w 100% -> a zatem meritum: - jaki sprzęt mam kupić sobie (1,64m) ? - gdzie w Polsce są odpowiednie tereny ? Odpowiedźcie mi - ślicznie proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: NARTY BIEGOWE !!! 07.11.05, 14:47 1. sugerowalabym uzywany - po jakims czasie zorientujesz sie czego chcesz/potrzebujesz, a do tej pory nie wydasz za duzo kasy (nie znam biegowych) 2. na pewno okolice Jakuszyc / Szklarskiej Poreby - tam gdzie odbywa sie Bieg Piastow. Wiem tez, ze po czeskiej stronie maja duzo tras. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POmocy ;) Re: NARTY BIEGOWE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:24 W międzyczasie trochę poszperałam w necie -> kolejne pytanie:czy istnieją narty wyłącznie klasyczne i wyłącznie do łyżwy ? Czy też jest jakaś ich kombinacja ? BTW-biegówki nie są drogie, od razu kupię sobie nówki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: NARTY BIEGOWE !!! 07.11.05, 15:29 a na tym forum tez byly fajne watki dla biegaczy, poszperaj w wyszukarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: NARTY BIEGOWE !!! 07.11.05, 15:48 Myslę że do biegówek odpowiednie tereny są tam gdzie leży śnieg :D Przygotowanych pistów chyba nie potrzebujesz... las, jakaś droga i do przodu.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
moped Re: NARTY BIEGOWE !!! 07.11.05, 18:41 wote napisal: potrzebujesz... las, jakaś droga i do przodu.. ...i to jest wlasnie wszystko co potrzebujesz aby mniec PRZYJEMNOSC Z NART BIEGOWYCH! W sobote bylismy na pierwszych nartach biegowych na Przedgorzu w okolicach Bragg Creek (55 km na zachod od Calgary). Najwiecej zadowolenia z zycia mial nasz pies, ktory tarzal sie w sniegu z radosci! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: NARTY BIEGOWE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:10 hee - ja na śnieg muszę jeszcze poczekać ;( Please -> jest coś pomiędzy tymi dwoma typami ? A jeśli nie - to zacząć od klasyki ? Odpowiedz Link Zgłoś