Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narciarski żart

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:43
    A moze znacie jakis fajny żart o narciarzach, okolicznosc lub historyjke
    wrecz z zycia wzieta zwiazana z naszym zamilowaniem do b. szalenstwa.
    Blondynki na nartach mile widziane!
    Do zobaczenia na stoku.
    Obserwuj wątek
      • wote Re: Narciarski żart 15.11.05, 21:51
        ŻARCIK NARCIARSKI trochę go złagodziłem :)

Przyjechały Niemki na Kasprowy pojeździć na nartach (ciekawe po kiego gwinta
        akurat na Kasprowy... kolejek im się zachciało? ) Jeżdżą, jeżdża.. i nagle jedna
        się wywróciła w taki sposób, że wbiła się głową w puch tak że jej tylko tyłek i
        nogi wystawały. Wszystko to widział stary górol, a że NIeka miała całkiem
        zgrabną pupkę, długo się nie zastanawiając podszedł do niej, ściągnął spodnie i
        zabrał się do zacieśniania przyjaźni POLSKO - NIEMIECKIEJ..
        Nagle słyszy spod śniegu głośne i rytmiczne JA!! GOOD!! JA!! GOOD!! JA!! GOOD!!
        Długo się nie zastanawiając skwitował:
        - Dziołcha, skąd ja Ci w zimie jagód wezmę???!!!!-
        • Gość: Colagen Re: Narciarski żart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:55
          hm tak
          • Gość: bingo Re: Narciarski żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:21
            Rzecz dzieje sie na Groste(MdC, Italia),czas wolnego karnetu , wiec wiecej nas
            jak was(bywalcy wiedza o co chodzi)siedzimy przy sotlach na otwrtej przestrzeni
            starsza Pani(polka) zapiela nartki i jakos nie mrawie rusza z miejsca ja w
            ramach pomocy krajowej donosnym glosem oferuje pomoc "popchnac Pania" a adwersaz
            odpowiada "ale nie tutaj" do slownie wszyscy rykneli smiechem!!
            Do zobaczenia na stoku, bingo.
            • Gość: tomek001 Re: Narciarski żart IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 00:48
              dowcip fajny
              ale za kopalińskim "adwersarz dawn. przeciwnik." słowny w tym przypadku.
              :))))
              • Gość: Skyddad. Re: Narciarski żart- Do Wotego-zartu- IP: *.fornfyndet.se 16.11.05, 11:42
                Zostawil te dziolche i se posedl sukoc tych ino jogod.W tem sunie cichusko
                stary baca na nartkoch patsy i ocom ni wiezy,lezy jakies bobsko i dze sie
                jagood jeniu co sia ta porobilo na tym swicie zdjal kopelus psykryl te rozgzone
                cipku i pojchol.A ze bylo to kolo troktu napatocyl sie tseci baca patsy a tu
                babsko juz cisiutko pili jagood,pomyslal i zekl jeniu jok wciunglo tygo chlopa
                ino kopelus ostol.
                Pzdr.Sky.
                • maladanka Re: Narciarski żart- autentyczne 17.11.05, 20:19
                  Daaawno temu były takie ubranka z ortalionu,że bez nart mozna było na nich
                  zjechać z najwyższej góry. I mój kolega tak pooooszedł w dół w tym ubranku,po
                  drodze podciął panią, pozycja 6na9, turlają się i turlają, góra się skończyła,
                  kolega wstaje i z ogromnym westchnieniem mówi: "Żeby to moja Maryśka tak
                  chciała!"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka