benjaminka 20.12.05, 13:25 Czy są organizowane w Polsce, a jeżeli tak to gdzie tzw. zjazdy freestylowe? Mam na myśli zjazdy po nie wyznaczonych trasach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blancsport Re: freestyle 20.12.05, 16:47 Jedna chwilka. Free style to jazda po właśnie do tego celu przygotowanych, wyspecjalizowanych trasach (miejscach)a Ty pytasz o zjazd po niewyznaczonych trasach. Taka jazda nazywa się free ride. Proszę o sprecyzowanie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka Re: freestyle 20.12.05, 16:57 mysle, ze autorce listu chodzilo o to czy w Polsce sa gdzies stoki do uprawiania free ride ale w zasadzie ja mam pytanie czy sa gdzies w Polsce te wyspecjalizowane stoki to free ride? Odpowiedz Link Zgłoś
blancsport Re: freestyle 20.12.05, 17:22 > mysle, ze autorce listu chodzilo o to czy w Polsce sa gdzies stoki do > uprawiania free ride jeśli tak to polecam okolice doliny pięciu stawów polskich, morskiego oka i hali gąsienicowej. Trzeba jednak pamiętać, o przepisach obowiązujących w parku narodowym i dużym zagrożeniu. Zdecydowanie polecam przewodnika. I jeszcze jedna kwestia. Nie będzie dowozu śmigłowcem czy kolejką. To w zasadzie ski touring. > ale w zasadzie ja mam pytanie czy sa gdzies w Polsce te wyspecjalizowane > stoki do free ride? odpowiedź jak wyżej, choć nie rozumiem słowa "wyspecjalizowane". Odpowiedz Link Zgłoś