Gość: krzycho IP: *.sateltv.pl 27.12.05, 21:09 Jutro rano wyjeżdżam do Korbielowa Jakie są warunki dojazdoweb do Korbielowa i warunki na stokach Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: denis Re: Korbielów IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 27.12.05, 21:58 dzisiaj bylem w korbielowie na pilsku i dojazd autobusem byl ciezki nie wiem jak bedzie z osobowka stoki bardzo oblodzone ale armatki pracuja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Korbielów IP: *.sateltv.pl 27.12.05, 22:23 Dużo ludzi? Są wolne kwatery? Poleciłbyś Korbielów ? Waham się Krynica czy Korbielów? Odpowiedz Link Zgłoś
kawalczewskip Re: Korbielów 28.12.05, 08:54 Nawet nie pytaj, dopóki nie otworzą krzesła (choc nie wiem czy to "coś" pomoże) i nie wybudują parkingów to KRYNICA zawsze będzie lepsza. Piszę tak pomimo sentymentu jakim darzę PILSKO, tam stawiałem pierwsze kroki. Nie mówię, że jest złe, ale "uprzejmość" obsługi i jeszcze parę innych tematów doprowadziła mnie ostatnio do ......................!!!! Odpowiedz Link Zgłoś