Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cremonia otwarcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:00
    Juz rozsiadam sie wygodnie przed telewizornia i czekam na uroczysta ceremonie
    otwarcia Igrzysk Olimpijskich " Turyn 2006 ".
    Ma byc jak nigdy dotad!
    Burmistrz Turynu jeszcze wczoraj ocenil stan przygotowania do wielkiej
    uroczystosci na 99%.
    Poczekamy, zobaczymy co makarony zaprezentuja.
    Polakom zycze wszystkich mozliwych medali!
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: bingo Re: Cremonia otwarcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:59
        Jeszcze 2 godziny
      • Gość: bingo Re: Cremonia otwarcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:43
        i jak sie podobalo?
        • ortodox Re: Cremonia otwarcia 11.02.06, 10:34
          Dla mnie Olimpiada zaczyna się dzisiaj, uroczystego otwarcia mogło by nie być.
          Tylko rzuciłem okiem, jak zwykle w ostatnich latach przerost formy nad treścią.
          pozdrawiam
        • Gość: Skyddad Re: Cremonia otwarcia IP: *.fornfyndet.se 11.02.06, 10:37
          Osobiscie bardzo.Dusza wloska w kazdym calu i w kazdym wystapieniu.Najwiekszy
          stadionu to bylo Ferrari z F-1 i Pavarotti.Zasiadalo wielu oficjeli miedzy
          innymi Wasz premier i zona bylego Szachu Iranu.Kiedys widzialem ja we wlasnym
          ogrodzie jak przycinala kwiaty w Genf /Geneva/.Mieszka w pioeknej willi
          niedaleko jeziora po stronie wschodniej.Byla zona Buscha i wiele innych.Calosc
          swietnie wyrezyserowana i wykonana.Moment zapalenia znicza przeszedl
          najsmielsze oczekiwania.Rakiety tez precyzyjne i ladnie pomyslane.No ale te
          Ferrari i te palenie gum to sie publice podobalo.
          Uwazam ze wlasio zdali na 5+.
          Pzdr.Sky.
          • Gość: bingo Re: Cremonia otwarcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:00
            Uwazam ze , "makarony" pokazali dobry showprzede wszystkim byli miedzynarodowi
            i nie kladli nacisku na ich wyzszosc ponad swiatem!
            zabawa sie jeszcze nie konczy zobaczymy co pokaze ceremonia zamkniecia?
            Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka