Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tylko dla Ortodoxa

11.05.06, 20:24
    chcesz sie zmierzyć w zawodach? prosze bardzo, ja jestem dyspozycyjny. Twoje
    słowa pisane nic nie znaczą, po prostu NIC. Piszesz piszesz, ale dla mnie się
    ośmieszasz tą swoją wiedzą o nartach- niewiele znaczą teksty o nartach wobec
    realnej jazdy, nagle postanowiłeś ośmieszac jeszcze moje umiejętności na
    nartach, Ty mnie chlopie wogle nie znasz, ale możesz poznac, no to prosze
    pościgajmy sie , na dowolnych zawodach, albo indywidualnie, i proponuje o
    konkretną ( wysoką ) stawkę. Pozdrawiam, Cię kolego
    Obserwuj wątek
      • wote Re: tylko dla Ortodoxa 11.05.06, 21:28
        To brzmi jak wyzwanie do pojedynku na ubitej ziemi...
        Ja nie wiem czym wy się tak panowie emocjonujecie... :D

Pozdrawiam
        • mamax4 Re: tylko dla Ortodoxa 11.05.06, 22:11
          ja sie niczym nie emocjonuję, planuje sobie tylko następny sezon, nowalijki
          mile widziane, i masz racje : rekawice zostały rzucone, ubity stok czeka
          • ortodox Re: tylko dla Ortodoxa 11.05.06, 22:52
            No, rzeczywiście nic nie wiem o Twoich umiejętnościach narciarskich. Rozumiem,
            że przez skromność się nimi jeszcze nie zdążyłeś pochwalić a może nie miałeś
            czym? Zdążyłeś za to napisać parę tekstów, które świadczą wystarczająco o Tobie
            i pozionie jki reprezentujesz. Czy mam je zacytować? (starczy Twój nick wrzucić
            w wyszukiwarkę).
            Proponujesz pojedynek w dowolnych zawodach o wysoką stawkę? Na dodatek jesteś
            naiwny w swojej pewności siebie, bo ktoś kto ma kłopoty z rozumieniem czytanego
            tekstu, nie jest dla mnie przeciwnikiem. Możesz być zaledwie sparing partnerem
            i to zapewne też nie w każdych zawodach byś się do tego nadał.
            Tak wiec bez emocji mamamx, zaciśnij zęby i popracuj intensywnie nad sobą, może
            za parę lat ...
            pozdrawiam

• juta33 Nie tylko! 11.05.06, 23:11
              A ja bym chciała się z Wami zmierzyć. Wtedy bym mogła sprawdzić, czy jestem
              słaba tylko w teorii, czy też w praktyce.

A może Ortodox jednak w przyszłym sezonie, gdzieś na jakimś stoczku, może będą
              też inni chętni.

Mamy całe lato przed sobą, może coś zorganizujemy?
              juta

P.S.
              A co reszta na to?
              • ortodox Re: Nie tylko! 11.05.06, 23:28
                Osobiście nie mam nic przeciwko, ale wiem z doświadczenia, że takie spędy nie
                wychodzą. Zawsze jest tak, że im bliżej, wcześniej ustalonego terminu, to
                towarzystwo się wykrusza i nic z tego nie wychodzi. Więc wątpię w powodzenie
                takiego przedsięwzięcia.
                pozdrawiam
                • mamax4 Re: Nie tylko! 12.05.06, 09:37
                  Widze Orciu cykor Cię obleciał, a ja chciałem Cię potraktować po rycersku, a Ty
                  jesteś pesymistycznym unikatorem. Cóż tak znowu wywyższasz swoje teksty,
                  wypisujesz takie banały z infantylnością nowego ministra edukacji - który to
                  również jest owszem bardzo elokwentny, ale nistety żałosny. A z wyszukiwarki to
                  się nic nie możesz dowiedzieć, jedynie ślady różnych żartów i pochodnych
                  wygłupów. Pozdrawiam i zapraszam do optymistycznych myśli o turnieju rycerkim.
                  • ortodox Pojedynek 12.05.06, 15:35
                    Żeby potraktować kogoś po rycersku, trzeba być rycerzem lub chociaż posiadać
                    rycerskie cechy. Kiedyś modne było takie powiedzenie " masz cos z rycerza -
                    zakuty łeb". Nie jestem unikatorem, ale Twoja propozycja wydaje się mało realna
                    i właśnie infantylna, dlatego nie podałem czasu, miejsca spotkania i broni,
                    którą mielibyśmy walczyć. Ale skoro tak nalegasz, to jutro o 14.00 na Kasprowym.
                    Warunki omówimy na miejscu.
                    pozdrawiam

• mamax4 Re: Pojedynek 12.05.06, 20:27
                      OK, na Kuźnicach o 12 bedę , przyjadę konno, na sam szczyt pieszo - kolejki nie
                      chodzą, ale jak sobie w czasie wędrówki pogadamy to czas miło zleci. Do jutra
                      zuchu
                      • wote Re: Pojedynek 14.05.06, 09:21
                        No to chyba muszę zorganizować jakieś zawody :D
                        • mqmax4 Re: zawody 14.05.06, 21:03
                          Jeżeli organizacyjnie podołasz to bardzo proszę, tego pojedynku nie było, Otcio
                          nie stawił się.
                          PS "a" zamieniłem na "q" żeby było najpodobniej ( reset Windowsa i polecialy
                          hasła w niepamięć)
                          • juta33 Mqmax4 25.05.06, 12:58
                            mqmax4 napisał:

pojedynku nie było

Mqmax4 jestem wzruszona, że tak chciałeś się poświęcić w tym pojedynku,
                            naprawdę nie trzeba. Nie wiem, czym sobie zasłużyłam na takie względy u Ciebie.

Pozdr.
                            J.

• mqmax4 Re: o co był ten pojedynek?? 26.05.06, 20:28
                              Justunko, ja Cię bardzo przepraszam, ale to nie miał byc pojedynek o Ciebie.
                              Nic jednak nie stoi na przeszkodzie aby taki zorganizować, może nawet jakieś
                              zbiorowe zawody, o których pisał Wote
                              • juta33 Re: o co był ten pojedynek?? 26.05.06, 20:57
                                mqmax4 napisał:

> Justunko, ja Cię bardzo przepraszam, ale to nie miał byc pojedynek o Ciebie.

I taki z Ciebie Królewicz?
                                J.
                                • mqmax4 Re: o co był ten pojedynek?? 26.05.06, 23:37
                                  Jam się pojedynkować chciał - zatem rycerska to przypadłość, a nie królewska -
                                  i walczyć tak tylko o honor miałem. ale niech mi tu który zwady wszcznie, Tobie
                                  uraze czyniąc, zaraz go wezwe " moja Królewno zwiewno"
                • Gość: O.Andrzej Re: Nie tylko! IP: *.cyf-kr.edu.pl 12.05.06, 16:11
                  > Osobiście nie mam nic przeciwko, ale wiem z doświadczenia, że takie spędy nie
                  > wychodzą.

Moje doswiadczenia w tym wzgledzie sa lepsze. W zimowej grupie dyskusyjnej
                  organizowane sa zloty, na ktore zjezdza sie mnostwo ludzi (ja sie czuje na to za
                  stary). Ale i male spedziki sie udaja. W tym roku udalo mi sie umowic i spotkac
                  z kilkoma grupowiczami, a to na Mosornym Groniu, Kasinie czy Kasprowym. W tzw.
                  realu zostalem bardzo pozytywnie zaskoczony, gdyz ryzyko rozczarowania istnieje
                  znaczne (mam nadzieje, ze ja nikogo nie roczarowalem). :)

A zatem, o ile dozyjemy w jakim takim zdrowiu do przyszlego sezonu, dlaczego nie
                  spotkac sie? Np. na Mosornym Groniu. Krakusy i Slazacy maja blisko (z Krakowa
                  jezdza regularne busy). Mozna tez na Kasprowym, choc ten, z uwagi na oblezenie,
                  lepiej sie nadaje w koncowce sezonu. Nie, zadnych zawodow, ale kilka wspolnych
                  zjazdow przeplatanych kielbaska z grilla i malym (lub duzym na koncu dnia)
                  piwkiem mogloby okazac sie milym doswiaczeniem. Gorzej maja mieszkancy Polski
                  srodkowej i polnocnej, nie wspominajac o emigrantach, ale i oni moga sprobowac.
                  • Gość: Jozzo Re: Nie tylko! IP: *.sympatico.ca 26.05.06, 17:05
                    A moze by namowic Gazeta na sponsorstwo?
                    Jozzo
                    • mqmax4 Re: Nie tylko! 26.05.06, 20:30
                      sami sobie zrobimy sponsorstwo, wystarczy dobra wola i zbieramy się na...
                      jakiejś górce
                      • Gość: Jozzo Re: Nie tylko! IP: *.sympatico.ca 26.05.06, 22:20
                        No Ok ale sponsorstwem tz bym nie pogardzil.
                        Jozzo
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka