staruch5 22.06.06, 09:13 Czesc, przepraszam za otwarty text. Cos mi tu pachnie habilitacja Twojej zony. Czy mam dobry wech? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_andrzej Re: do Andrzeja O. 22.06.06, 10:25 > Cos mi tu pachnie habilitacja Twojej zony. > Czy mam dobry wech? Zdecydowanie dobry. Jaki ten swiat maly. Wszyscy o wszystkich wszystko wiedza. A jeden z tematow okolohabilitacyjnych (referatow luzno zwiazanych z fizyka: tematyka lekka, latwa i przyjemna) dotyczy... nart, dokladnie karwingu. Ale nie ja pisalem, choc pomagalem w koncowej fazie. Dzis obrona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: do Andrzeja O. 22.06.06, 10:37 a poza tym: byc mezem astronoma-kosmologa - to musi byc piekna rzecz! Chyba troche zazdroszcze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o_andrzej Re: do Andrzeja O. 22.06.06, 12:45 > a poza tym: byc mezem astronoma-kosmologa - to musi byc piekna rzecz! Ja bym to ujal inaczej. Byc mezem takiej kobiety to jest piekna rzecz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena1 Re: do Andrzeja O. IP: *.15.78.83.cust.bluewin.ch 22.06.06, 19:22 Byc mezem takiej kobiety to jest piekna rzecz. :) Wow, chyle kapelusza!! i gratuluje Fil, Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: do Andrzeja O. 29.06.06, 11:04 To i ja dołączę do staruchowej zazdrości ;) Astronom - kosmolog, to marzenia (niespełnione) mojej młodości, a żona o takich zainteresowaniach - do tego z taką głową (habilitacja), to już chyba szczyt marzeń. Piekielnie Tobie zazdroszczę. pozdrawiam, także żonę i gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: do Andrzeja O. IP: *.sympatico.ca 29.06.06, 16:18 Gratulacje dla zony. No i pelne uznanie za wylozenie sedna sprawy. Masz racje byc mezem Takiej Kobiety to jest to bez wzgledu na kosmologie, astronomie, habilitacjie, itd. Gratuluje ci Takiej Kobiety. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś