Gość: barso IP: *.piotrkow.net.pl 04.01.07, 17:24 Mam zamiar w sobotę pojeździć na Kasprowym, ale jeszcze nigdy tam nie byłem, czy ktoś może mi doradzić o której trzeba tam być żeby wjechać na górę i w którym kierunku jechać na Kużnice z Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozzo Re: Kasprowy IP: *.dsl.bell.ca 04.01.07, 18:28 No z Zakopanego to najlepiej jechac na Kuznice ;-) A co do tego o ktorej to najlepie jest zamias zaprawy porannej znalesc sie w Kuzniczch na ok 1 godz przed ueuchmieniem krzesel na Goryczkowej Maly spacerek z Kuznic na dolna stacje krzesla na Goryczkowej powinien zajac ok 40 min [extremalnie 30 a 50 to juz z przystankami. Doskonal rozgrzewka przed jazda pozwalajaca zaoszczedzic strey i kase zwiazana z kolejka do kolejki. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barso Re: Kasprowy IP: *.piotrkow.net.pl 04.01.07, 18:42 Ale będe jeździł na Gąsienicowej czy tam też 40 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Kasprowy IP: *.dsl.bell.ca 04.01.07, 18:57 Mozna isc na Gasiennicowa ale mozna tez na Goryczkowa wjechac krzeslem i przejsc na Gasiennicowa. Nie wiem dlaczego zasadziles sie na Gasiennicowa Przeciez elemnt trudnosci jest prawie taki sam. Pozatym dawno tam nie bylem wiec moze ktos z bardziej aktualnymi weisciami sie wypowie. Tak czy inaczej spacerek nie jest zly a pewwnie i przy kolejce na dole niewiele sie zminilo wiec nie ma sesu sie denerwowac iczy tez walczyc o miejsce w kolejce. Szkoda zdrowia i nerwow. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barso Re: Kasprowy IP: *.piotrkow.net.pl 04.01.07, 19:29 Na dzień dzisiejszy czynna jest tylko Gąsienicowa więc nie mam wyboru alę dzięki za info. i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Kasprowy IP: *.dsl.bell.ca 04.01.07, 20:11 Dziwne to sie zdazalo na wiose jak sniegi schodzily z gor ale zeby w srodku stycznia hmmm co sienarobilo na tym siwecie? Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomski Re: Kasprowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:54 > Dziwne to sie zdazalo na wiose jak sniegi schodzily z gor ale zeby w > srodku stycznia hmmm co sienarobilo na tym siwecie? po prostu nie ma sniegu. sezon w tym roku jest tragiczny. warunki nawet na gasienicowej sa bardzo trudne a goryczkowa w ogole nie ma zjazdu na dol bez zniszczenia slizgow. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Kasprowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:12 A może Gąsiennnnnicowa? Jeszcze lepiej wygląda. Zerknij czsem na mapę, zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś