Dodaj do ulubionych

Tablet dla dziecka

IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.14, 06:34
Czy Wasze dzieci mają może tablety? Moja córka od dłuższego czasu chce mnie namówić na taki zakup.
Nie wiem czy się zgodzić.
Obecnie mam na oku ten model:
www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/8661688
Bo nie mam zaufania do chińskich tanich marek jednak czy warto jest naprawdę płacić ok 700 zł za tablet dla dziecka 10 lat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sowa Re: Tablet dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.14, 10:39
      Słyszałam, że tablety bardzo szybko się psują i to taka jednorazowa sprawa :/ może lepiej normalny laptop? więcej pożytku i mniej problemu ;)
    • ironia-losu11 Re: Tablet dla dziecka 16.10.14, 20:25
      Kupiłam normalnego Samsunga Galaxy dla dziecka - wtedy coreczka miała niecale 3 latka. Nc się nie psuje, jestem zadowolona, wszyscy korzystamy.
    • lenari Lepiej laptop 20.10.14, 08:58
      Wydaje mi się, że lepiej byłoby postawić na laptop jeśli możesz sobie na to pozwolić. Mój synek dostał tablet i po roku i tak kupowalam laptopa. Ja wybrałam z Media Markt. Można tam zamówić na prawdę fajnego laptopa w niewygórowanych cenach, ktory posłuży dziecku nie tylko do zabawy, ale i do nauki.
    • Gość: Elżbieta Re: Tablet dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 12:14
      Wszystko tak na dobrą sprawę zależy od wieku dziecka,uważam że jeżeli ma kilka lat powiedzmy tak do 7,to tablet jest mu całkowicie zbędny i niepotrzebny. Dopiero potem jak idzie do szkoły to faktycznie może się przydać chociażby do nauki.

DzieckoiTy.pl
    • Gość: kochamzabawki Re: Tablet dla dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.14, 13:57
      Jak kupiłem swemu dziecku tablet edukacyjny EmiPad. Znal;azłem go w tym sklepie www.kochamzabawki.eu/emipad-10-cali-tablet-edukacyjny-dla-dzieci-emily-p-1902.html
      Jest po prostu idealny. Dziecko bawi się godzinami i jednocześnie uczy. Polecam !
      • Gość: ironia-losu11 Re: Tablet dla dziecka IP: *.centertel.pl 01.11.14, 21:20
        Hehe, a długo szukałeś tego tabletu we własnym sklepie? Chyba masz tam niezły b..rdel na półkach ;-) Mało wyrafinowana reklama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka