Dodaj do ulubionych

Lista firm do których nie warto pisać maili

03.09.06, 20:04
Lista firm, do których nie masz po co pisać z uwagami nt. ich produktów ,
usług . Które albo w ogóle nie odpowiedzą albo zarzucą Ci , że problem to
wyłącznie Twoja wina .

TVP
Wirtualna Polska
tygodnik "Forum"
Pekao SA
Zelmer
CERTECH Niedomice
Obserwuj wątek
    • Gość: Guenther_GraSS Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:18
      PKO-Inteligo
      • Gość: gea Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.crowley.pl 08.10.06, 15:48
        Mi inteligo odpowiedział kiedy wyslałam "po kolei" 30 maili. no cóż, ktoś w
        końcu zauważył....
      • Gość: atest Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.plwaw.energis.pl 25.01.07, 15:33
        cetelem
    • Gość: opty Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:53
      radziłabym raczej listę firm, które odpisują, jest ich o wiele mniej
    • Gość: wswiton Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:56
      a do philipsa nie ma po co dzwonić!!! spychologia oszukanego klienta na bruk!!!
      • Gość: Ja Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.centertel.pl 09.09.06, 19:08
        PKO BP - po 5 miesiącach dostałem odpowieź i przeprosiny za zbyt późną reakcje
        na pytanie... Wybrałem inny bank.
    • lis888 Re: Lista firm do których nie warto pisać maili 09.09.06, 19:37
      Meble furninova, napisałam list z zapytaniem, gdzie w Polsce moge obejrzec
      wybrana kanapę, pól roku minęło, i nic;-((((
    • Gość: Kinga Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.crowley.pl 21.09.06, 14:03
      Nie wolno o nic pytac wielkiego philips'a. Odpowiedzi sie nie doczekacie.
      • azaheca Re: Lista firm do których nie warto pisać maili 22.09.06, 12:46
        Nie warto też pisać do Biura Pośrednictwa Pracy w Warszawie na ul.Ciołka,nie są
        zainteresowni chyba zmniejszeniem bezrobocia,moja propozycja pozostała bez
        odpowiedzi,zapytania również.
        • Gość: malgosia Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.acn.waw.pl 28.09.06, 07:40
          geberit!
    • Gość: gajowy Marucha do PKO BP nie warto pisać maila. Nie odpowiadają. IP: *.e-wro.net.pl 28.09.06, 07:59
    • Gość: MO do księgarnia wysyłkowa i payback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 16:44
      WITAM KUPIŁAM W WYSYŁKOWEJ KSIĄŻKI DO TEJ PORY MI NIE NALICZYLI PUNKTÓW W
      PROGRAMIE PAYBACK(MINEŁY ZE 3 M-CE) PISALAM MEJLE BEZ ODPOWIEDZI...
      SCIEMA.
      • Gość: magda Re: do księgarnia wysyłkowa i payback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:22
        mi w wysyłkowej naliczyli i kiedys tez pisalam do nich maila w innej sprawie t
        szybko odpisali
    • Gość: v.ci Lista firm do których nie warto pisać maili c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:20
      Świstak (portal aukcyjny) - odpowiadają na każdy mail, ale Twojego problemu np.
      z importem komentarzy, nie rozwiążą

• Gość: v.ci Re: Lista firm do których nie warto pisać maili c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 11:37
        TVN - napisałem do nich w ciągu tygodnia dwa maile z konkretnym pytaniem na dwa
        adresy ( kontakt w widzami i biuro prasowe ) - bez odpowiedzi .
    • Gość: majkel kablówka Vectra IP: *.slp.vectranet.pl 07.10.06, 21:05
      zero reakcji.
    • Gość: magda Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:24
      apteczny punkt internetowy Dom zdrowia. Piszą, że odpowiadają na każdy mail, na
      mój dotyczacy punktów rabatowych nie odpowiedzieli.
      • Gość: xxx Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 17:30
        A mi w zelmerze odpisali na dwa e-maile zaraz na drugi dzień
    • Gość: lokos Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.07, 11:53
      sklep internetowy avanet. Zero odpowiedzi na zamówienie i zero odpowiedzi na listy
      • Gość: kajti Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: 213.156.112.* 07.02.07, 17:56
        Są też tacy co odpisują i angażują się w rozwiązanie problemu:
        RYŁKO (zdarłam na kratce przed supermarketem obcasy licowane skórą - czyli moja
        wina - naprawili bezpłatnie, przesłali ekspresem do sklepu (nie liczyłam na
        nic) i zyczyli wszystkiego najlepszego;)))

• Gość: krysia loska Re: Lista firm do których nie warto pisać maili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:43
      siemens - na prosbe o pilne rozwiazanie problemu z telefonem odpisali po 2
      miesiacach. Zdazylam kupoic nowy aparat...
      TVN - nawet pocaluj mnie w dupe nie bylo
      • Gość: AD Multimedia. Palanty !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:11
        Mają totalnie w dupie klienta. 3 - słownie: TRZY razy - w ciągu 3 tygodni
        prosiłem o kontakt poprzez ich stronę www i formularz kontaktowy, zgodnie z
        szablonem wskazując dzień i godzinę dogodną dla mnie. Zero odzewu. Wczoraj ktoś
        w końcu zadzwonił - w godzinach w których odsypiam. Kompletnie nieprzytomny
        poprosiłem o przesłanie na mail oferty programowej. Mail miał być po 20, ale
        znowu zapadła głucha cisza. PRACOWNICY MULTIMEDIA - JESTEŚCIE PALANTAMI !!
        • iridia Tymbark ... 15.11.07, 20:11
          • Gość: kainkas a do Lubelli warto:)) IP: 212.160.172.* 04.12.07, 11:25
            ja kiedys złożyłam reklamacje- bo na uczelni takie mielismy
            cwiczenie:)) i dostalam jako rekompensate kilka paczek produktów
            LUBELLI no i list wyjaśniajacy.To na prawdę dobra firma i w sumie
            nie ma na co reklamacji skladac:))
            • Gość: Laurent Re: a do Lubelli warto:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 09:53
              "ROAN" Producent wóziczków dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka