lucja226 Re: sklep internetowy electro.pl 27.05.14, 11:32 Zamówiłam na tym sklepie pralkę. No cóż przyznam się szczerze, że po przeczytaniu tych komentarzy miałam nie małe wątpliwości czy dobrze zrobiłam. Pralka przyszła piękna nie obita działająca. Zrobiłam też zakup prostownicy do włosów, którą otrzymałam w równie idealnym stanie. Nie bójcie się tam kupować:-) . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.play-internet.pl 27.05.14, 18:16 Zadziwia mnie hamstwo pracownikow elektro.pl podszywajacych sie pod niby kupujacych. Gdyby pracownicy tej firmy nie wysylali uszkodzonych sprzetow i zalatwiali reklamacje zgodnie z prawem NIE POWSTALOBY TO FORUM jako ostrzerzenie przed nieuczciwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlantyk-pacyfik Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.14, 22:42 @zdegustowany- jest dokładnie tak jak piszesz! jak można namawiać do kupowania w tym sklepie skoro oszukanych jest dziesiątki osób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.play-internet.pl 02.06.14, 15:44 Ja zakupiłem rower górski był wadliwie skręcony reklamowałem ich to nie interesuje. Nic nie zaproponowali.Jeśli towar jest ok. to w porządku jeśli uszkodzony to wyrzucone pieniądze. Lepiej ich omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELECTRO.pl - hamy Re: sklep internetowy electro.pl IP: 213.56.7.* 14.08.14, 16:28 Dramat! Poziom obługi i arogancja niespotykana!!! 1. Zamówienie grill elektryczny z dostawą na następny dzień - potwierdzenie na infolinii 2. DOSTAWA NIE ZREALIZOWAN 3. Mój kontakt ze sklepem - wszyscy mają cię w dupie - rozmawiałem z 7 osobami i wszyscy w mają cię w dupie. 4. Paniusia nie chce podać imienia i nazwiska kierownika - tajne 5. Kierownik oddzwania - i masz wrażenie, że ma cię w dupie! 6. Dzwoni Paniusia z reklamacji - z wyuczonymi na szkoleniach tekstami - ok pozostawiam bez komentarza - ustalamy że oddzwoni z propozycją rozwiązania problemu - rabat na towar i nie oddzwania bo jak wszyscy w firmie mają cię w dupie. 7. A co robią wysyłają towar i myślą, że sprawa załatwiona, a później składaj sobie reklamacje......... Nie mam czasu na opisywanie całej przygody - NIGDY WIĘCEJ z tymi amatorami! O PROFESJONALIŻMIE FIRMY DOWIADUJEMY SIĘ JAK JEST PROBLEM - może i mają podad 90% zadowolonych ale ilu nie ma czasi i ochoty napisać NIE POLECAM !!! szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.um.warszawa.pl 06.08.14, 10:35 firma ELECTRO to banda krętaczy! Unikać! W styczniu 2014 kupiłam suszarkę do włosów za 180zł. Dostawa w ciągu kilku dni, miły kontakt - wszystko szybko i sprawnie. W kwietniu suszarka się zepsuła. Po zgłoszeniu reklamacji przyjechał kurier i odebrał suszarkę. Firma Electro poinformowała mnie o przyjęciu towaru i tu kontakt właściwie się urwał. Po 14 dniach (zgodnie z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego) napisałam, że uznaję reklamację za zasadną i czekam na zwrot gotówki. Odpowiedź: ten termin nie obowiązuje w tym przypadku bo, podobno wybrałam gwarancję producenta ??!!! na prośbę o wyjaśnienia nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Następnie poinformowałam Electro o złożeniu wniosku do rzecznika konsumentów z prośba o interwencję. Dopiero w sierpniu dział reklamacji raczył odpowiedzieć , że uznali reklamację ale po ponad tygodniu nadal nie zwrócili pieniędzy! Ta firma to jakaś kpina i żenada, zero szacunku dla klienta. ODRADZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.play-internet.pl 16.08.14, 18:04 również nie polecam! kupiłam AGD do całej kuchni. Duże opóźnienie w dostawie, towar niezgodny z zamówionym. Ignorancja ze strony obsługi, zero pomocy, oraz kompletny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: sklep internetowy electro.pl IP: 199.107.26.* 20.08.14, 07:38 Odradzam z całą stanowczością!!! Najgorszy sklep internetowy, z jakiego korzystałam w życiu! Zamówiłam lodówkę, dodatkowo wykupiłam opcję wniesienia oraz transportu w godzinach wieczornych. Kurier przyjechał o 11:00 i nie wniósł lodówki!!! Dodatkowo, lodówka była wgnieciona i miała przebarwioną uszczelkę na całej długości (niezmywalnie). Lodówkę zwróciłam (kurier oczywiscie jej sam nie wyniósł), ale jak do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Minęły już ponad 2 tygodnie. Komunikacja ze sklepem jest ZEROWA. Poczekam jeszcze chwilę i będę chyba musiała eskalować sprawę wyżej. Acha, sklep Electro.pl dobrze wiedział, co wysyła - sami się przyznali, że była to jedna jedyna sztuka na ich magazynie. Dlatego w momencie wysyłki musieli być świadomi, że wysyłają bubel. Dobra rada: omijać sklep Electro.pl szerokim łukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba klient Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.static.korbank.pl 18.10.16, 21:09 rowniez nie polecam. Reklamacja zgloszona - 14 dni - zero ustosunkowania sie do reklamacji. Gwarancja dostawy 24h - chyba maja inne zegarki. Informowanie kliena o opoznieniu - a po co? Ostatni zakup u nich - to na bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: sklep internetowy electro.pl IP: 37.123.207.* 08.09.14, 12:06 Kupiłam w tym sklepie suszarkę firmy Remington, jeżeli chcesz kupić w tym sklepie to pamiętaj że proces reklamacyjny trwa bardzooooo długo i jak na razie nie mam pewności po trzech tygodniach że reklamacja jest w ogóle rozpatrywana, ponieważ do tej pory autoryzowany serwis takiej reklamacji od nich nie dostał .............. ( sprawdzałam telefonicznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agal Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.181.10.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.14, 12:08 Ja przy pierwszym zamówieniu musiałam złożyć reklamacje i jestem bardzo miło zaskoczona. Zamówiłam sprzęt do całej kuchni. Po 4dniach sprawdziłam paczki i okazało się że płyta elektryczna jest pęknięta. Myślałam że nic się nie da zrobić bo nie sprawdziłam sprzętu przy kurierze. Spisałam protokół przy kurierze po tych paru dniach i wysłałam reklamacje do sklepu electro.pl. Odzew natychmiastowy, przysłali kuriera po zepsuty sprzęt i zwrócili pieniądze (bo nie mieli na stanie tej płyty). Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.free.aero2.net.pl 31.10.14, 19:39 Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd ? Oni nie tak załatwiają reklamacje. Ludzie umiszczający tu wpisy mają tony dokumentów na hamstwo pracowników tej firmy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantyk-pacyfik Re: sklep internetowy electro.pl 21.11.14, 17:03 @aga albo @agal bo nie możesz się zdecydować kim jesteś. Pewnie ciągle piszesz kłamliwe pozytywne opinie na ich temat, że już gubisz się w tym wszystkim. Nie wierzę w ani jedno twoje słowo i życzę tobie, żeby i ciebie kiedyś oszukali jacyś oszuści tak jak i ty oszukujesz innych pisząc o dobrze załatwionej reklamacji. Setki osób pisze o ich oszustwach a ty próbujesz przekonać nas, że nagle cudownie tobie się udało! Wstyd tak oszukiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adx Re: sklep internetowy electro.pl IP: 188.95.27.* 04.08.16, 15:00 Wszystko jest dobrze gdy towar jest sprawny itd. W przypadku gdy towar jest uszkodzony albo przestanie działać rozpoczyna się katorga!!!! Notoryczne odwlekanie - brak odpowiedzi na e-maile. Unikanie tematu. Odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikinili Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.17, 22:33 Może mozesz mi pomóc jak wyegzekwować u nich rękojmie bo tak jak piszesz w przypadku awarii ---schody. Jeśli mozecie mi jakoś pomóc proszę pomóżcie . Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikinili Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.17, 22:29 To masz szczęście że sprzęty sie nie psują . U mnie zmywarka popracowała miesiąc i do tej pory (6 miesięcy) nie moge sie doprosić naprawy z ramienia rękojmi -zakup na firmę. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastela Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.calcit.fastwebserver.de 02.07.14, 07:38 Ja robiłam tam raz zakupy i jestem zadowolona. W zasadzie wszystko było w jak najlepszym porządku. Gdybyś była zainteresowana to możesz jeszcze wejść sobie na przykład tutaj: www.skapiec.pl/site/sklep/842 i poczytać sobie na skąpcu opinie. Generalnie większość nie jest takich złych tak więc jestem zdania, że można jednak coś tam sobie kupić . Szczególnie,ze czasami mają jednak te duże promocje na sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 08:36 Przecież każdy może robić zakupy gdzie mu się podoba. Tylko czasami warto posłuchać prawdziwych opinii. Tutaj ludzie, którzy zostali oszukani próbują ostrzec innych, ale jeśli inni nie chcą - nie muszą z tego skorzystać. Mogą kupować dalej w elektro aż do I reklamacji. Wtedy się przekonają, ze jednak mogli posłuchać poszkodowanych. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.181.10.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.14, 12:07 Ja przy pierwszym zamówieniu musiałam złożyć reklamacje i jestem bardzo miło zaskoczona. Zamówiłam sprzęt do całej kuchni. Po 4dniach sprawdziłam paczki i okazało się że płyta elektryczna jest pęknięta. Myślałam że nic się nie da zrobić bo nie sprawdziłam sprzętu przy kurierze. Spisałam protokół przy kurierze po tych paru dniach i wysłałam reklamacje do sklepu electro.pl. Odzew natychmiastowy, przysłali kuriera po zepsuty sprzęt i zwrócili pieniądze (bo nie mieli na stanie tej płyty). Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
poznajelectro Re: sklep internetowy electro.pl 05.11.14, 11:32 Wszystkich mających negatywne doświadczenia z Electro.pl zapraszam na bloga, na którym opisuję takie historie (poznajelectro.wordpress.com). Jeżeli macie autentyczne negatywne doświadczenia, chętnie je opublikuję, aby ludzie mogli bardziej świadomie decydować czy chcą ryzykować zakup w tym sklepie czy nie - zwłaszcza przed nadchodzącymi świętami, kiedy np. brak prezentu pod choinką może się źle skończyć... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poznajelectro Re: sklep internetowy electro.pl 05.11.14, 11:32 Chodzi oczywiście o adres poznajelectro.wordpress.com - link się nie wkleił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: sklep internetowy electro.pl IP: *.play-internet.pl 02.07.14, 09:23 Dzień dobry panie Darku z działu reklamacji. Czy to ładnie tak oszukiwać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wik_i_w Re: sklep internetowy electro.pl 08.12.14, 11:30 wow, po tych opiniach - nic tam nie kupię :/ Odpowiedz Link Zgłoś
m77bart Re: sklep internetowy electro.pl 30.03.15, 19:39 Zwłaszcza robiąc zakupy w Internecie warto znać swoje prawa. W tym zakresie pomocne mogą być www.prawakonsumenta.uokik.gov.pl, ]gwaranter.com/poradnik/START__uprawnienia_kupujacego Odpowiedz Link Zgłoś
m77bart Re: sklep internetowy electro.pl 30.03.15, 19:41 Zwłaszcza robiąc zakupy w Internecie warto znać swoje prawa. W tym zakresie pomocne mogą być www.prawakonsumenta.uokik.gov.pl, gwaranter.com/poradnik/START__uprawnienia_kupujacego Odpowiedz Link Zgłoś
alusia61 Re: sklep internetowy electro.pl 30.05.16, 22:35 najgorszy sklep chyba w internecie właciłam pieniadze za pralke i 7 dni mineło i nie mogę sie doprosc dostarczenia towaru krecą kurier dzwoni w drugim dniu że może mi dostarczyć jest uszkodzona ja tłumaczyłam że zapłaciłam za nową i żądam nowej i do chwili obecnej nie moge się doprosić dostarczenia mi towaru nigdy nie kupujcie z tego sklepu ostrzegam was Odpowiedz Link Zgłoś
konrado787878 Re: sklep internetowy electro.pl 02.12.17, 23:50 Ten sklep to tragedia arogancja i niekompetencja a o rękojmi czy zwrocie zapomnij . Opinie to chyba piszą opłacone trole , firma nie przestrzega prawa i śmieje się klientom w twarz w stylu klasyka "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz ? " Odpowiedz Link Zgłoś