Dodaj do ulubionych

Gdzie w Łodzi??

05.01.07, 13:30
Gdzie w Łodzi wykonywane są zabiegi depilacji laserowej?
Obserwuj wątek
    • doris19912007 Re: Gdzie w Łodzi?? 05.06.19, 10:56
      Słuchajcie! Mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim!
      Dziewczyny, tu macie link salonu: zgolawloski.pl
      I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;)
      UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu!
    • cerida Re: Gdzie w Łodzi?? 14.06.19, 13:19
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: Gdzie w Łodzi?? 08.01.20, 15:41
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Gdzie w Łodzi?? 28.05.20, 12:32
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka