drzejms-buond 02.10.09, 11:04 www.rmb.jpg.pl/reklamacja_plusgsm,101925.html ;-] właśnie jestem w trakcie pisania reklamacji do plusa i nokii. no, teraz już wiem jak to się robi. Dzięki ci boże za internet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Reklamacje 02.10.09, 11:10 zaczynam się bać... forum.idg.pl/osla_laka-f57-plus_gsm_ci_to_potrafia-t64535.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmieć małorolny Re: Reklamacje IP: *.cable.smsnet.pl 02.10.09, 13:38 Madmłazel czy Frał Siankowska? Mię uczono, że uszlachceni w Najjaśniejszej Rzeczypospolitej mieli -cki w nazwisku, no chyba, że dziadziuś w Volkssturmie służył na Dolnym Śląsku, to zwracam honor:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Reklamacje-taki numer mi się przypomniał! 02.10.09, 14:13 lata temu zmuszony byłem zadzwonić do sklepu OBI z reklamacją. dzwoniłem z komórki(istotne z uwagi na koszt!) Pani mi mówi:- proszę poczekać chwileczkę... i znikła kładąc słuchawkę obok aparatu. czekam 5, 10 15 minut. Cisza... w końcu wpadłem na genialny pomysł wysłałem faxem naprędce sklecony flamastrem napis: ODBIERZCIE, KURRRRDE TEN TELEFON! JA TU CZEKAM! Po chwili pani do mnie -Halo! to pan przysłał fax? -TAAAAK! Pani o mnie zapomniała... :P Odpowiedz Link Zgłoś
marionetta Re: Reklamacje-taki numer mi się przypomniał! 02.10.09, 15:45 brawo dla człowieka refleksyjnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: Reklamacje 02.10.09, 17:53 Gość portalu: kmieć małorolny napisał(a): > Madmłazel czy Frał Siankowska? Mię uczono, że uszlachceni w Najjaśniejszej > Rzeczypospolitej mieli -cki w nazwisku, USZLACHCENI może i tak, bo stara szlachta niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś