pomarancza1kg 05.10.09, 13:15 www.synaptis.eu/forum/showthread.php?tid=11&pid=107#pid107 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondynka Re: blondynka do brunetki 07.10.09, 09:45 EEE... Może taki: W pubie o bardzo ciemnym wnętrzu siedzi przy barze znudzony facet i popija drinka.. Czuje, że obok też ktoś siedzi, więc zagaduje: - Eee, opowiedzieć ci dowcip o blondynce? Na to głos (kobiecy): - No możesz. Ale musisz wiedzieć, że jestem blondynką 1,80 wzrostu i 70 kg wagi i jestem naprawdę silna. A obok mnie siedzi też blondynka, 1,90 wzrostu, 80 kg wagi i podnosi na codzień ciężary. A jeszcze dalej przy barze siedzi też blondynka, 2 metry wzrostu. To mistrzyni w kick-boxingu. Dalej facet chcesz opowiedzieć ten dowcip? - Facet pociąga powoli ze szklanki, myśli i mówi: - Nie, już nie... Pierolę, nie będę go trzy razy tłumaczył... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: blondynka do brunetki 08.10.09, 10:51 Autentyk. Do pewnego sklepu z przystanku prowadzą dwie ścieżki: jedna jest dłuższa-po chodniku,druga krótsza za to czasem zdarza się na niej błoto. Koleżanka do mnie kierując się na "dłuższą" ścieżkę: -Chodźmy tutaj na skróty Ja: -Ale to jest przecież na dłuższego Koleżanka: -No miałam na myśli skróty na dłuższego :-) - Odpowiedz Link Zgłoś