piecyk.gazowy 24.01.04, 23:00 Chluśniem, bo uśniem! Pierdykniem, bo znikniem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bazyliszek Re: Toasty! IP: *.chello.pl 24.01.04, 23:03 myk i na dźwig! po szklanie i na rusztowanie! zdrowie na budowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: Toasty! IP: *.icpnet.pl 24.01.04, 23:21 za garby... bo człowiek nie wielblad i pic musi za tasme - zeby sie chomiki nie rozpierdalaly[tm za agutti (tylko poznań) za białego kota wzniesmy toast za brak pomyslu na toast pij, nie pierdol[tm] na raz, na dwa, na trzy, na cztery - poszly cholery[tm] za wszystkich ktorzy sa tu z nami i ktorych tu teraz nie ma... (obowiazkowy) to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Toasty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:09 Gruchniem bo spuchniem! Zdrowie pieknych pań-moze jeszcze przyjdą! (absolutnie nie do wykonywania przy kobietach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: Toasty! 25.01.04, 02:54 ...zeby nasze dzieci bogatych rodzicow mialy.... Odpowiedz Link Zgłoś
2525m Re: Toasty! 25.01.04, 06:54 Bylem kiedys piekny i mlody.Teraz tylko ta pieknosc mi pozostala. Zdarzenie z mlodosci.Ciocia ,ktorej nie cierpialem.Wdowa po pulkowniku. A i E z kreseczkami-nie mam polskich znaczkow.Wrocilem podciety z imprezki.Ciocia siedzi przy stole z rodzicami i kims tam jeszcze.Ojciec na sile posadzil mnie przy stole,chinska porcelanka,kawka i kieliszeczek koniaczku.Wznioslem toast - Zdrowie Cioci - niech sie ciocia dobrze grzmoci. Wyjechala bez pozegnania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marowit Re: Toasty! IP: 195.116.190.* 25.01.04, 09:23 pijmy bo trzezwiejemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Toasty! IP: *.chello.pl 25.01.04, 12:49 wódka twój wróg, więc lej ją w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Toasty! 25.01.04, 13:04 Żeby nam się dzieci rakiet nie czepiały Wódko pozwól żyć Wypijmy za błędy Za tych co na morzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Toasty! IP: 80.48.246.* 25.01.04, 13:40 Ten żyje - kto pije ! Nie żal skosztować, nie żale sie i upić. hlup. Godzien ten śmierci a śmierć tego godna kto tej szklaneczki nie wypije do dna. zdrowie dzika - na wyjazdach plenerowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafek Re: Toasty! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.04, 17:40 Zdrowie pięknych kobiet, gdziekolwiek są.... :), taki mały toaścik jak chce sie dogryźć kobietom znajdującym sie na imprezie :P "Pewnego razu szedłem przez park, na ławce zobaczyłem chłopaka całującego sie z dziewczyną. Następnego dnia znów szedłem przez park i znów na tej samej łąwce siedział ten chłopak i całował sie z inną dziewczyną" Wypijmy więc za stałość mężczyzn i niestałość kobiet:D:D:D Jakoś tak to szło choć nie twierdzę, że oddałem to tak jak było w oryginale:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siodmy_cud Re: Toasty! IP: *.acn.pl 25.01.04, 17:57 za tych, co przed nami! Odpowiedz Link Zgłoś
clelia Re: Toasty! 11.02.04, 21:48 Gość portalu: Rafek napisał(a): > Zdrowie pięknych kobiet, gdziekolwiek są.... :), taki mały toaścik jak chce > sie dogryźć kobietom znajdującym sie na imprezie :P Nie, to było inaczej. Najpierw wznosiło się toast za zdrowie pięknych pań, a potem - drugi toast za zdrowie pań obecnych na imprezie. Dosyć nieprzyjemne ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Toasty! 11.02.04, 23:57 clelia napisała: >> > Nie, to było inaczej. Najpierw wznosiło się toast za zdrowie pięknych pań, a > potem - drugi toast za zdrowie pań obecnych na imprezie. Dosyć nieprzyjemne ;- ] > >Albo jeszcze inaczej: (ponoc autentyk): "Piję zdrowie pieknych pań i gospodyni" inne: - Piję zdrowie pięknych półkul obu pań" (to już po paru głebszych chyba...) - "Zdrowie pana młodego! I oby takich dni jak dzisiejszy przeżył jeszcze w swym zyciu jeszcze wiele!" > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Toasty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 18:01 Gdzieś przeczytany, niestety, nie pamiętam gdzie: "Niech nas kochają ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, niech Bóg odmienie serca. A jeśli im serce nie odmieni, niech im skręci kostki, żebyśmy ich mogli poznać po kulawym chodzie!" pozdrawiam ash Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Toasty! 26.01.04, 12:23 HA! chcialam to samo dopisac - u nas obowiazkowy na kazdej imprze:) a przeczytany u J. Carolla, ale juz nie pamietam, w ktorej ksiazce:) Ciesze sie, ze toast funkcjonuje, do tej pory myslalam, ze jestem jedyna;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Toasty! 06.02.04, 17:08 "Zaślubiny patyków" może??? też mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.sanitariusz Re: Toasty! 25.01.04, 18:54 "No to pac ! Bo jak stoi to się chce !" Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Toasty! 25.01.04, 19:06 chlaśniem bo zaśniem za piękne panie... może przyjdą klasycznie - oby nam się! Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Toasty! 25.01.04, 19:38 "...a tatuś musi!" (Ten tekst pochodzi z kawału, gdzie synek ogląda pijącego ojca. Ten daje mu do spróbowania i pyta: "dobre?", synek się krzywi: "nieee", a na to ojciec: "widzisz? a tatuś musi!") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Toasty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 20:38 chlejem, bo zardzewiejem! Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Toasty! 26.01.04, 12:08 Zaczęrpnięty z filmy "Pan i władca: Na krańcu świata" "Za nasze żony i ukochane. Aby się nigdy nie spotkały." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Toasty! IP: 213.196.223.* 26.01.04, 12:32 Zdrowie pieknych pan...i obecnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Toasty! IP: *.prebon.co.uk 26.01.04, 13:18 - Spotkalismy sie tutaj zeby wypic, wypijmy wiec za to, ze sie spotkalismy. - Za mlodosc, tak mlodo juz sie nie spotkamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoki Re: Toasty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 16:46 W okolicach Białegostoku króluje jeden toast: Sztoby dziengi były i ch..j stajał! Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: Toasty! 26.01.04, 16:54 a mój mężczyzna był raz świadkiem na ślubie przyjaciół i tak się przejął tym, że musi wznieść pierwszy toast, że go trema zjadła i zamiast "zdrowie państwa młodych" zakrzyknął "zdrowie państwa" - ekipa była zacna i zaraz dodali: Czechosłowacji! Francji! Belgii! itp. potem całe wesele już tylko pili za zdrowie kolejnych państw Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa no to chlup w ten głupi dziub!!!! 26.01.04, 16:56 no to chlup w ten głupi dziub!!!! ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: no to chlup w ten głupi dziub!!!! 26.01.04, 16:58 ale teraz widzę,że ten toaścik się juz pokazał,więc sorki za dublowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Trzy żaby 27.01.04, 18:47 Dowcip rysunkowy: trzy żaby siedzące przy wódce wznoszą toast: - Za to, żeby wreszcie bocian się którąś z nas udławił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: Trzy żaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 00:05 No to Zdzichu po kielichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yapon Re: Toasty! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 28.01.04, 12:41 witam. niekture się już pojawiły, ale wipiszę które ja znam. człowiek nie kaktus...pić musi człowiek nie wielbład... pić musi za tych co na morzu, oprócz Bismacka i Bałtyku za tych co pod ziemią, niech im ziemia lekką będzie no to cyk, powiedział zegar do budzika łykniem bo pierdykniem łykniem bo odwykniem wódka to wróg najgorszy, a w roga to ino w mordę lać wódka jest zdradliwa, my ją w pysk, a ona nas w nogi za tych co nie mogą jak ja nie nawidzę alkocholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiki Re: Toasty! IP: *.applphys.uni-linz.ac.at 28.01.04, 13:09 "Pij, nie pier.... jak nie mozesz to wyrzygaj" Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.dyzio Re: Toasty! 28.01.04, 13:21 Zdrowie Pięknych Pań, bo jak one będą zdrowe, to i my będziemy zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Toasty! 03.02.04, 09:33 Tych nie widzialem: Na pohybel! Za penisa i watrobe! Lepiej miec Parkinsona i polowe wylac niz Alzheimera i zapomniec wypic, wiec raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakowskipw Re: Toasty! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 23:21 toast Napoleoński Napoleon zawsze mawiał że lepsza jest armia zajęcy pod wodza lwa niż armia lwów pod wodzą zająca. Wypijmy zatem za zdrowie naszego lwa (szefa). (toast obowiązkowy w straży w Płocku) Odpowiedz Link Zgłoś