Dodaj do ulubionych

Kawały o TUSKU

15.01.12, 17:41
Co to znaczy TUSK?
Teraz Usłyszysz Same Kłamstwa.

Czym różnią się normalne bajki od bajek podawanych przez polityków Platformy Obywatelskiej?
W normalnych bajkach wszystko się dzieje za 7 rzekami, za 7 morzami, za 7 górami...
W bajkach podawanych przez polityków PO - jak podaje TVN24, jak podaje Gazeta Wyborcza....

Dzień Wykształcicha

8:00 - W-F -"Poranne Ćwiczenia skłonów, klekania i kłaniania
się w kierunku Brukseli i Moskwy"
9:00 - Laboratorium - "Szybkie mycie garów-nadciąga Irlandia"
10:00 - Wykład - "Mocheroznawstwo-Prowadzi S.Niesiołowski"
11:00 - Wykład - "Jak posiąść Profesure nie będąc Profesorem"
prowadzi p.o. profesora - Bartoszewski
12:00 - Przerwa obiadowa ( w menu: tanie jabłka i kurczaki)
12:30 - Ćwiczenia - "Szybka łapa - nie daj sie złapać"
Prowadzi POseł Beata Sawicka
14:00 - Ćwiczenia - POprawna mowa - dziś literka "r" -
prowadzi D.Tusk i H.G. Waltz
15:00 - Wykład - "Swoje chwalicie cudzego nie znacie -
Jamajka i Tel Awiw" - Prowadzi B. Komorowski i
B.Geremek
16:00 - Seminarium - "Idealna prasa w Polsce" Prowadzi
Profesor A. Michnik
17:00 - Laboratorium - "Techniki nagrywania" - prowadzi duet
Sekielski i Morozowski
18:00 - Wykład - "Kulturalne zachowanie" - prowadzi T. Lis
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: Kawały o TUSKU 15.01.12, 19:17
      "moher" i "profesurę"
      • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 15.01.12, 22:19
        Nie masz poczucia humoru
        • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.12, 13:37
          naciągana produkcja, niewarta czytania.
          • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 16.01.12, 18:00
            Bo co lemingu? Utopisz się z żalu za swoim idolem?!
            • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.12, 18:31
              Zrozum, niezależnie od preferencji politycznych szit zawsze będzie szitem:)
              • zawsze_shinylipsofangel Re: Kawały o TUSKU 16.01.12, 18:39
                Nie ma to jak zachwyt nad własnymi wypocinami i nieumiejętność przyjmowania krytyki.
              • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 18.01.12, 12:14
                Nie masz dystansu do swojego ryżego guru
                • Gość: bertolda Re: Kawały o TUSKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:21
                  Bo ty - oczywista oczywistość - swojego guru traktujesz krytycznie i masz do niego obiektywny dystans?
                  • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 18.01.12, 20:12
                    Tak, wy nie potraficie się merytorycznie odnieść do wad Pana Premiera Kaczyńskiego, tylko jakieś obelgi rodem z gimbazy.
                    • Gość: lwica salonowa Re: Kawały o TUSKU IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 19:18
                      Zaczynam myśleć,że jaja sobie robisz. To całe ,,panowanie, prezesowanie" pisane wielkimi literami, o rany. Wyznajesz jakąś religię wiary w Kaczyńskiego? Znajdź jakieś inne forum, bo tutaj cenimy inteligentne poczucie humoru a twój wątek nie jest śmieszny.
                      • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 20.01.12, 07:42
                        Pan Premier Jarosław Kaczyński był najlepszym premierem w dziejach naszej Ojczyzny ponadto został ciężko doświadczony w spisku smoleńskim. Należy się mu szacunek, bo im więcej czasu mija od trzeciej wielkiej manipulacji w październiku 2007 tym więcej ludzi budzi się i wie, że niedługo nadejdą lepsze czasy, a tusek odejdzie.
        • maitresse.d.un.francais Re: Kawały o TUSKU 16.01.12, 19:16
          Ono obejmuje błędy ortograficzne???
          • zawsze_shinylipsofangel Re: Kawały o TUSKU 17.01.12, 01:09
            Przecież wbijając się na szczyty dowcipu/niezrozumiałego dla maluczkich/, nie ma się czasu na takie pierdoły. Dowiedziałaś się,że nie masz poczucia humoru.Przytul mnie ,bo ja też jakaś inna jestem.
            • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 10:40
              Mnie też przytulcie, chlip.
            • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 18.01.12, 12:16
              Nie macie poczucia humoru. Pan Premier Jarosław Kaczyński ma w przeciwieństwie do lemingów ogromne poczucie humoru i dystans do samego siebie.
              • Gość: Marek Dobre! IP: *.unitymediagroup.de 18.01.12, 12:19
                bartoszzzambrowa napisał:

> Pan Premier Jarosław Kaczyński ma w przeciwieństwie
                > do lemingów ogromne poczucie humoru i dystans do samego siebie.

:D)))
                • bartoszzzambrowa Re: Dobre! 18.01.12, 20:14
                  Co, już lemingi nie pamiętają jak Pan Premier Kaczyński powiedział o samy sobie, że "kaczka to nie najlepsze określenie."
                  • uccello Oggrrromne poczucie humoru!Z niego słynie! 18.01.12, 23:36
                    bartoszzzazambrowa napisał:

> Co, już lemingi nie pamiętają jak Pan Premier Kaczyński powiedział o samy sobie
                    > , że "kaczka to nie najlepsze określenie."

Ja pamiętam. Jejuuuu.... do tej pory spoglądam smętnie, na ułożone przy komputerze boki, które sobie zerwałam po tym żarcie.
                    • bartoszzzambrowa Re: Oggrrromne poczucie humoru!Z niego słynie! 19.01.12, 09:23
                      Wy do pięt nie dorastacie Panu Premierowi.
                      • uccello Re: Oggrrromne poczucie humoru!Z niego słynie! 19.01.12, 11:15

> Wy do pięt nie dorastacie Panu Premierow
                        Oj wiadomo, przecież. My to wiemy, Ty to wiesz i co najważniejsze- ON to wie!

Czy mógłbyś jeszcze w ramach potwierdzenia tej tezy o niezwykłym poczuciu humoru Pana Premiera, przytoczyć nam jakieś anegdotki potwierdzające jego dystans do siebie, klarowność myśli i precyzję wypowiedzi? Wiesz, proste my lemingi, ale cenimy dobre żarty bez względu na opcję polityczną
                        • bartoszzzambrowa Re: Oggrrromne poczucie humoru!Z niego słynie! 19.01.12, 14:16
                          W znakomitym filmie "Lider" Pan Premier Jarosław Kaczyński opowiadał, że jak był mały to razem ze Świętej Pamięci Bratem zobaczył misia na Trasie WZ i ten misio się szczerzył bardzo zabawnie. Ponadto wbrew pozorom Pan Premier i Jego Świętej Pamięci Brat dość często rzucali się kamieniami z przybyszami z Targówka. Byli takimi samymi ludźmi ja MY, ale lemingi tego nie pojmą, bo im tusk zamglił oczy tym, że to niby ciężko pracował w jakiejś tam świetlicy i , że niby go tatuś bił. A ja się pytam - Kto ma dzieciaka tłuc jak nie ojciec?!
              • Gość: lemingus Re: Kawały o TUSKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:24
                No to nareszcie fajny dowcip bartoszzzambrowa nam zaprezentował!
                • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 14:55
                  > No to nareszcie fajny dowcip bartoszzzambrowa nam zaprezentował!

Ale to już drugi fajny! Pierwszy fajny był w sygnaturce: "My studenci wyższych uczelni gremialnie głosujemy na Prawo i Sprawiedliwość. " Wg mnie zaje8isty! Bartoszzz, prosimy o więcej!

A widzieliście jak Jaro przemawiał z rozpiętym rozporkiem? :D
                • maitresse.d.un.francais Re: Kawały o TUSKU 18.01.12, 17:54
                  E tam fajny. Starszy niż MELS.
    • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 12:28
      Nabieram podejrzeń, że gość się zgrywa. Toż to trawestacja słynnego "łubu-dubu", w naturze niewystępująca...
      • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 19.01.12, 14:17
        Tak, nie wierzycie, że ktoś może myśleć samodzielnie bez pomocy GW i WSI24 to go traktujecie jak prowokatora.
        • szyfrant.zielonka Re: Kawały o TUSKU 31.01.12, 10:17

> Tak, nie wierzycie, że ktoś może myśleć samodzielnie bez pomocy GW i WSI24 to g
          > o traktujecie jak prowokatora.

Myśleć samodzielnie to znaczy za pomocą telewizji Trwam i radia Maryja ?
          • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 11:45
            Nie wiem, po co podbijasz ten średnio zabawny wątek...
      • maitresse.d.un.francais Re: Kawały o TUSKU 19.01.12, 17:10
        Podzielam zdanie przedpiscy.
        • zawsze_shinylipsofangel Re: Kawały o TUSKU 19.01.12, 17:37
          Już wiem dlaczego nie rozumiem poczucia humoru założyciela wątku.W dzieciństwie nie widziałam misia na żadnej trasie i nie rzucałam w nikogo kamieniami.Zaraz zadzwonię do mojej rodzicielki i poinformuję ją o ogromnym błędzie wychowawczym jaki popełniła.Najpierw jednak pędzę do pokoju syna i odwołam wszystko co wcześniej mówiłam na temat zachowania,Dam mu kamień,bo jak kiedyś zostanie premierem, to taki sympatyczny elektorat będzie mógł się tym zachwycać.
          • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 19.01.12, 19:30
            A jak tusek rozrabiał na swoim podwórku w Gdańsku, bawiąc się w SS albo Gestapo, to jest w porządku?
            • zawsze_shinylipsofangel Re: Kawały o TUSKU 19.01.12, 21:01
              Nie mam pojęcia co robił Tusk jak był dzieckiem i guzik mnie to obchodzi.To Ty wpadłeś w zachwyt z powodu używania kamieni i stwierdziłeś ,że jest to dowód na to,iż są takimi ludżmi jak my.Informuję Cię ,że nie rzucałam w nikogo kamieniami gdy byłam dzieckiem,ani tym bardziej nie robię tego teraz.I o dziwo uważam,że jestem całkiem normalnym obywatelem.
              Zrozum,że bez względu na poglądy polityczne,uznaliśmy,że Twój dowcip jest beznadziejny.Gdybyś z polotem hipopotama napisał coś o Kaczyńskich,to niewątpliwie też dostałbyś czerwoną kartkę.
              • bartoszzzambrowa Re: Kawały o TUSKU 20.01.12, 07:39
                Tylko obelgi, bo ja tuska odważam się krytykować. jesteście dla mnie ZEREM.
            • Gość: xxx Re: Kawały o TUSKU IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 22:57
              Gościu, przeginasz ale nie chodzi o preferencje polityczne, tylko o coś znacznie gorszego. Masz mianowicie bardzo zły gust. Bez odbioru, hail, Jaro! XD
    • Gość: Karol Re: Kawały o TUSKU IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 21:40
      niezły komiks
      potworek.com/obrazki/pokaz/tusk-komorwski-i-acta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka