Dodaj do ulubionych

UWAGA PODSZYWACZE

05.10.04, 13:59
Uwaga! Na forum pojawili się dwaj podszywcze - jeden znany zboczeniec z
Gdańska, drugi mniej znany, ale ujawniający podobne tendencje z Białegostoku.
Obaj podpisują się moimi nickiem, przeważnie z hosta neostrada.adsl.tpnet.pl.

Ja piszę albo z hosta *.tpnet.pl / *.tpnet.pl, albo jako zalogowany piecyk.gazowy.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:11
      Piecyk ma duże poczucie humoru. Jak nie lubi kogos to podszywa się pod niego.
      Np. udaje homoseksualistę jako wenus 69... to narodowy beton, cwok jakich mało.
      Zresztą wcale nie wiadomo czy rzeczywiście pada on ofiarą psychopaty. Piecyk
      gazowy potrafi rozmawiać sam ze sobą, gdy jest jedyna osoba na forum. jest taki
      troszeczkę walnięty:)
      Piecyk loguje się na kilka sposobów.
      Gość jest mocno walnięty i zboczony. To psychopata
      • piecyk.gazowy Re: UWAGA PODSZYWACZE 05.10.04, 14:36
        To a propos rozmawiana "ze sobą":
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16111022&v=2&s=0
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16101277&v=2&s=0

ROTFL
    • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:13
      novvy.oszolom.z.radia.maryja - to inny dowcipny nick tego psychopaty piecyka
      gazowego
    • Gość: Oszołom z RM Re: Piecyk gazowy a mniejszości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:15
      Niwa i Białorusini "dyskryminowani" - BUACHACHA!!!
      Autor: piecyk.gazowy
      Data: 04.10.2004 19:42
      --------------------------------------------------------------------------------
      Jesteśmy zastraszani – twierdzą dziennikarze mniejszości białoruskiej

PRAWO NIE WIDZI NARODOWOŚCI (...)
      Ja już dawno mówiłem i pisałem tutaj nawet kilka razy, że jak złapią jakiegoś
      złodzieja za rękę i przypadkiem okaże się, że ten złodziej to
      jakaś „mniejszość” to od razu podnosi się krzyk „DYSKRYMINACJA!”

Żenada…

• piecyk.gazowy Re: Piecyk gazowy a mniejszości 05.10.04, 14:17
        Alex.4. Jak zkwykle nie podałeś linka. Naprawię to za Ciebie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16387265
      • piecyk.gazowy PS 05.10.04, 14:27
        A ty Alex co? Pracujesz w tej „Niwie” czy co? Wyłudzałeś dotacje? ;-)
    • edzioszka Piecyku: 05.10.04, 14:38
      loguj się na wsjakij słuczaj (nie wiem czy komuś się będzie chciało porównywać
      IP w każdym poście), a jeśli przyuważysz podszywkę - daj mi znać mailowo :)
      • Gość: Oszołom z RM Re: Piecyku: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:40
        piecyk gazowy reguralnie pisuje z neostrady. Wystarczy przejrzeć forum. W tej
        chwili mu się nudzi (nie ma z kim się kłócić) więć kłóci się sam ze soba to
        psychol:)
      • piecyk.gazowy Re: Piecyku: 05.10.04, 14:40
        Dzięx. Pełno tego ostatnio, ale generalnie sobie głowy nie zawracam...

Pozdrawiam! :-)
        • Gość: Oszolom z RM Re: Piecyku: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:49
          piecyk się nie przejmuje bo regularnie pisywał i pewnie nadal pisuje z aderesu
          neostrada.pl wystarczy przejrzeć jego wypowiedzi, także na forum humorum. Jemu
          sie nudzi, więc lubi sie pokłócić. Jak nie ma z kim to ze sobą. To psychol:)))

piecyk.gazovvvy
          • Gość: zapraszamy :-) Re: Piecyku: IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.10.04, 15:00
            www.sppchoroszcz.med.pl
            • Gość: Oszołom z RM Re: Piecyku: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:02
              tobie Drewnica rzeczywiście jest potrzebna
    • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:09
      Piecyk uważa że przesladuje go jakiś alex. Tu jest temat piecyka dotyczący
      alexa. Jak widać to razcej piecyk gazowy ma fobie na jego punkcie. Wszedzie go
      widzi. Dodam, ze WSZYSTKIE wypowiedzi w tym watku są autorstwa piecyka
      gazowego. Alex nie był jedyna osobą, z którą piecyk prowadził takie rozmowy. Ja
      też zostałem przez niego podobnie potraktowany
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=15265508
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:15
        Jak bardzo piecyk gazowy zakochany jest w alexie najlepiej widać po kilku
        tematach zakladanych przez piecyka:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=15333475
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=14310290
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=15540031
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=15601859
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=15172565
        • Gość: Gixera Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: 195.205.22.* 05.10.04, 16:28
          Piecyku, wszytkie te posty to ty sam pisales, ale tylko nie wiem po co? Kumpli
          na zime szukasz? Dziewczyne sobie znajdz.
          • aga_piet Re: UWAGA PODSZYWACZE 05.10.04, 16:57
            Gość portalu: Gixera napisał(a):

> Piecyku, wszytkie te posty to ty sam pisales, ale tylko nie wiem po co?
            Kumpli
            > na zime szukasz? Dziewczyne sobie znajdz.

Akurat to dziewczyn Pjecyk ma jak mruwkuw, zajrzyj se na jedno takie forum
            gdzie bardzo jego lubiom rurzne dziewczyny i wogień zanim skoczą.
            Pjecu loguj sie!
            Pszyjaciułka kozmo
            aga
    • Gość: Prauat Jan Kowski Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.10.04, 17:56
      piecyk.gazowy napisał:

> Uwaga! Na forum pojawili się dwaj podszywcze - jeden znany zboczeniec z
      > Gdańska

Ktory to ?
    • aga_piet Re: UWAGA PODSZYWACZE 05.10.04, 19:05
      Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> dziewczyn akurat to mi brajuje. Nie chcą się ze mną spotykać.

S Tobą nie, spiecem tak hihi
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:07
        piecyk często pisze że woli chłopców:)
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:08
        jak przeczytasz rozmowę którą własnie umieściłem na forum piecyk często
        rozmawia sam ze sobą. I pisze z neostrady:))))))
    • xxx131 Re: UWAGA PODSZYWACZE 05.10.04, 22:00
      no, nie jaki pollak pisze piecyk jest gejem, no trudno nie ma sie dobrej slawy
      na forum...

R e K L a M a
      bezdomni.pl
      To ich jedyny adres.
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:09
        a to popis piecyka gazowego. Kolejny temat załozony przez niego
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16423776
    • myszka_211 Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 09:27
      ten oszołom z Rm to skończony idiota i dno.
      Koleś wszystkie swoje niedoskonałości przerzuca na Piecyka.
      Ehhh jestes poprostu żałosny człowieku.
      To co mówi o Piecyku tak naprawdę ma odzwierciedlenie w nim samym ale przeciez
      sam o sobie nie powie nic złego.
      Żal mi takich ludzi.

Pjecygu śe niepszejmój idjodami. Fjesz gće Će wszystkje kozmo lofe :)
      • Gość: Gimnazjalista Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:56
        Piecyk gazowy to przykład zaściankowego, nietolerancyjnego buca, z czego słynie
        na forum Białystok. To człowiek chory z nienawiści.
    • xxx131 Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 10:02
      to oszolom z rm sie podszywa sie pod nickiem piecyka!
      • myszek24 Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 10:05
        piecyk gazowy lubi kochajacych inaczej. Wiem to z włąsnego doświadczenia
        Dlatego ma na pięku z oszołomem. Ten pedałów nie lubi.
    • edzioszka UWAGA! 06.10.04, 10:49
      jeśli już koniecznie musicie się kłócić, proszę aby czuła wymiana zdań miała
      miejsce w tym wątku.. jak zobaczę, że zakładacie kolejne - usunę :)
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:51
        Dlaczego przeszkadza ci umieszczanie wypowiedzi piecyka gazowego (jako
        venus.66) w których ten przyznawał sie do związków homoseksualnych z innymi
        osobami pisujacymi na forum??????
        Przecież były one tak bardzo zabawne
        • edzioszka Re: UWAGA! 06.10.04, 10:55
          jak już napisałam powyżej: na przepychanki zapraszam tutaj - nie róbcie
          bałaganu na forum i nie rozpitalajcie innych wątków :)
          • Gość: Oszolom z RM Re: UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:01
            nikt nie rozpitala innych wątków. Po prostu to są tylko wypowiedzi piecyka
            gazowego. Są tak zabawne, ze apsują do tego forum. Pokazują kim naprawdę jest
            piecyk gazowy.
            • edzioszka Re: UWAGA! 06.10.04, 11:14
              Oszołomie, wierzę w Ciebie - jestem pewna, iż stworzysz pasjonujące kompendium
              dokonań Piecyka.. zatem do dzieła! :)
              • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:19
                jak na razie zamieściłem wypowiedzi piecyka gazowego pod nickiem venus.66.
                Wczoraj zamieściłem też śmieszną rozmowę gdy piecyk logując się prowdził
                rozmowę z samym ze soba podszywajac się pod niejakiego niecha. Czy to nie
                zabawne?
                Czytałaś wypowiedzi piecyka gazowego kiedy pisuje pod nickiem venus.66.
                Podobały ci się????
                • edzioszka Re: UWAGA! 06.10.04, 11:26
                  hehe, poczytam - jak będę narzekać na nadmiar wolnego czasu.. póki co pora się
                  zająć pracą, do czego i Was namiawiam, życząc miłego dnia i owocnych w
                  spostrzeżenia konwersacji :)
                  • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:31
                    Piecyk od dawna przesladował kilka osób na forum - oszołoma, alexa.4, ormonda.
                    Podszywał sie pod nicki podobne do nich. Czasami rozmawiał sam ze sobą. Jest
                    nietolernacyjny. Jego wątki i wypowiedzi to czysta poiezja. najlepiej ukazują
                    piecyka jako małego człowiekczka owłądniętego manią. Wystarczy zobaczyć zdjecia
                    na jego nieudanym forum, aby się przekonać jakie on ma obsesje
                    • piecyk.gazowy Re: UWAGA! 06.10.04, 11:46
                      Alex, słyszałem, że przeze mnie przestały Ci się kury nieść! Prawda li to?
        • Gość: Oszołom z RM Re piecyk o homoseksualizmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:57
          Jeden z nicków jakie uzywa piecyk gazowy na forum białystok to venus.66. To
          wypowiedzi piecyka gazowego o homoseksualiźmie. MOzna się przekonać jakie
          poczucie humoru ma piecyk
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=16434178
      • piecyk.gazowy Re: UWAGA! 06.10.04, 10:55
        Kłócić się? He, he, he! Nie trzeba być administratorem, żeby wiedzieć, że
        myszek24, Oszołom z RM i Gimnazjalista to ta sama osoba! :-)

Miłego dnia! :-)
    • legenda_o_wilku_lobo Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 11:11
      oszołom z RM, gimnazjalista, piecyk gazowy neoplus.adsl.tpnet.pl, myszek24...
      nie za dużo jak na jedną chorą osobę??? toż to rozpięciorzenie jaźni jest!!
      Nawet w prywatnym psychiatryku chyba mu już nie pomogą.....

Pjecygu! stobom jezdem na dobre i na słe w i jag iternęt!
      • Gość: Oszołom z RM Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:22
        piecyk gazowy potrafi rozmawiać sam ze sobą. Wielokrotnie podszywał się pod
        inne osoby. Venus.66 piekny.arkadiusz, piecyk gazowy pisany na kilka sposobów,
        kilka sposobów podszywania się pod dwie jego miłości oszołoma i alexa.
        A piecyk gazowy neoplus.pl to sma piecyk gazowy. Wystarczy przejrzeć jego
        wczesniejsze wypowiedzi:)))))
        Po prsotu piecyk gazowy na forum białystok ukazuje twarz MR. Hyde. Jestem
        bardzo nielubiany bo zasmieca gównem które wypisuje forum.
    • piecyk.gazowy Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 13:18
      Zdradzę Wam tajemnicę. Na całym forum Gazeta.pl piszę tylko ja. Oczywiście raz
      jako piecyk.gazowy, ale pozostałe wpisy też są moje, tylko pod różnymi
      nickami...

Pozdrawiam się!
      • Gość: gaan Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 13:30
        Piecyk robisz się nudny, a naprawdę wydawałeś się fajny gość, jeśli to byłes
        Ty...
        Czy to Ty pozdrawiałeś na jednym z forów Bielsk Podlaski nie mylić z Białą
        Podlaską??
        Jeśli tak to podaj linka do niego, bo nie moge tam trafić, a był niezły, no i
        nie doczytałam całego...
        A pod moim nickiem jestem tylko ja!!!
        • piecyk.gazowy Re: UWAGA PODSZYWACZE 06.10.04, 13:35
          Gość portalu: gaan napisał(a):

> Piecyk robisz się nudny, a naprawdę wydawałeś się fajny gość

Nikt nie mam obowiązku być nienudnym, a i mnie różne rzeczy i osoby nudzą...

Pozdrawiam!
    • piecyk.gazowy DLA ZAINTERESOWANYCH 06.10.04, 14:31
      proton to gnida
      Autor: jarek-ny
      Data: 06.10.2004 14:20

Przeciez to jedna z tych 2-3 gnid typu oszolom mariola, maryia, itd. Zmieniaja
      nicki na nowych oszolomow, RM, falszywe piecyki, gimnazjalisci, itd, itd.

Schemat zawsze sie powtarza. Najpierw pod falszywym nickiem zakladaja watek o
      jakims prowokacyjnym tytule, bo wiedza, ze jak zaloza pod swoimi
      skompromitowanymi nickami, to watek szybko zgasnie. Z poczatku udaja
      kulturalnych intelektualistow, ale z czasem, gdy zabraknie rzeczowych
      argumentow wychodzi z nich prawdziwa natura, czyli chamstwo wrodzone. Zaczynaja
      sie chamskie, bezpardonowe personalne ataki, jak chocby na mnie. Taka gnida
      proton (maryia?) mimo, ze ma ptasi mozdzek, wie ze klamstwo powtarzane
      wielokrotnie staje sie wiarygodne, wiec powtarza wielokrotnie, ze jakoby
      pracuje u zyda i zdradzilem Polske. Do dyskusji wtraca sie pozniej stary
      przyglup ormond (tez uzywajacy roznych nickow) i z uporem godnym maniaka lub
      zboczenca powtarza wyswiechtana juz mantre o "prawdziwych Polakach",
      narodowcach, itd. Osmieszony chyba juz wielokrotnie chyba na wszystkich poskich
      forach alex4 tez coraz czesciej podszywa sie pod inne nicki typu gimnazjalista
      czy piecyk gazowy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16029925&a=16443327
    • Gość: ole! Efekt cieplarniany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:06
      Ludzie uwielbiają podszywać się pod piecyka gazowego. To jest efekt
      cieplarniany na wielką skalę!
      • Gość: Gixera Re: Efekt cieplarniany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:01
        Ja powiem jedno, na form powinno sie komentowac posty, a nie osoby, ktore je
        pisza, nawet jesli caly czas prowadza jakis monolog.

Pozdrawiam cie piecyku
        • piecyk.gazowy Re: Efekt cieplarniany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.04, 20:34
          Gość portalu: Gixera napisał(a):

> Pozdrawiam cie piecyku

Dziękuję za pozdrowienia.

Oj, Alex.4... Tobie naprawdę już nic nie pomoże... :-(((
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16272395&v=2&s=0

Trzymaj się chłopie! Jesteśmy z Tobą!
    • Gość: Kinga K. Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:39
      O mamumusiu, ja jestem z Gdańska, ale chyba to nie o mnie ..? :-P
    • Gość: SAga Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:36
      Enooo, trafiłam chyba na oddział schizofremików, przepraszam za najście...
      • Gość: iwcia Re: UWAGA PODSZYWACZE IP: *.aster.pl 06.10.04, 21:55
        piecyk olej ich i czasu nie trać na rozmowy z nimi bo i po co? im albo jemu i
        tak już nic nie pomoże.
        • temura Re: UWAGA PODSZYWACZE 07.10.04, 00:15
          Widzę, że jesteście bardzo yntelektualni, to mnię cieszy. Ach te kłopoty z
          tożsamością współczesnej ynteligencji
          Liczę na Was.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka