rydzyk.tadeusz 02.05.05, 15:14 Wkurza mnie wibrator w komórce, jak zacznie swoje jazdy w kieszeni spodni. Dziwne , przyjemne i wkurzające..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: Wibrator 02.05.05, 15:16 komorki w spodniach nie powinno sie nosic w spodniek, bo oddzialuje negatywnie na jadra. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wibrator 02.05.05, 15:17 i tu jest pies pogrzebany, zle wplywaja na jadra poprzez szkodliwe promieniownie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wibrator IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 15:19 i powodują ich wklęśnięcie i zanik na całe życie,albo świecenie popromienne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wibrator IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 15:21 ja tyż nie mom i nie płacze...nie można miec wszystkiego jak Miriam... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Wibrator 02.05.05, 15:27 no Gixerko, powinnas sie nauczyc czytac, bo ja nie napisalem ze szkodliwe jest to przez wibracje tylk o, napisalem ze nie powinno sie nosic w spodniach bo negatywnie wplywa na jadra....... za to kobiety nie moga nosic w kieszone na piersi i w kieszeni w spodniach, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Wibrator 02.05.05, 15:19 A ja dostalem spam od jakiegos Koreanczyka z oferta kupna nowego "Jackrabbit Vibrator". Zastanawiam sie tylko, jak to urzadzenie ewentualnie zaaplikowac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wibrator IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 15:20 doustnie 4razy dziennie i 2 godziny przed snem ostatnią dawkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wibrator 02.05.05, 15:20 mozesz go uzyc do przyrzadzania drinkow, "shaker" kiedys takie w zakupach mango reklamowali Odpowiedz Link Zgłoś