Gość: kotek IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 09:55 Włąsnie wstałam i kombinuję co by tu sobie zjeść... narazie tylko kubek z kawką w łapce, ale co do kawy??? Jakieś pomysły? Co dobrego jedliście dzisiaj na śniadanko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:01 Ogólnie wiadomo, że na śniadanie najlepszy jest talerz grochówki, potem schabowy z ziemniakami. Potem risotto, pizza i bigos. Dla tych , co lubią grzyby- koniecznie jeszcze kotlecik z kielonych pieczarek. Na początek może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:08 "z kielonych pieczarek:)" Przecież dopiero dziesiąta. A ja, jak ta durna jeszcze śniadanka nie jadłam, bo mi tak wesoło, że nie mam czasu. Chyba pójdę i jednak coś zjem. Przez rozum. Czy Wy też czytacie przy jedzeniu...? Tak pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:11 a ja już drugi dzień na czczo jadę do pracy (najpierw oczywiście skrobanie szyb w aucie!!!). Ale były takie czasy że wszamało się na śniadanie spaghetti albo 20 pierogów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:12 Jak już zjemy kielone pieczarki to oczywiście sięgamy po kielony. Zdrowie pięknych pań ( i mojej żony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:22 I to jeszcze jakie, skoro żona od świtu gotuje na śniadanie te grochówki, flaki, golonki, pizze. Ukłony dla żony. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:23 Może i dla nas cos pogotuje? Bo my głodni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:26 Zacytowałe toast mojego kolegi. Tak naprawdę mam najwspanialszą żonę na świecie. Jest mądra, dobra, ładna i bardzo inteligentna- za ok. dwa lata. będzie mieć habilitację. A śniadania to ja jej robię , bo wstaję dużo wcześniej. Wstyd mi za głupi żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:34 No nareszcie jakiś facet sam, z nieprzymuszonej woli żonę chwali. I to mu się chwali. Masz u mnie duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:37 ja to i nawet obce potrafię chwalić! Szczególnie obce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Śniadanko... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 10:41 Stanęło jednak na tostach... ale z oliwkami:) A żonie zazdroszczę męża:) Mi nie ma kto śniadanka zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś