Dodaj do ulubionych

Śniadanko...

IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 09:55
Włąsnie wstałam i kombinuję co by tu sobie zjeść... narazie tylko kubek z
kawką w łapce, ale co do kawy???
Jakieś pomysły? Co dobrego jedliście dzisiaj na śniadanko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:01
      Ogólnie wiadomo, że na śniadanie najlepszy jest talerz grochówki, potem
      schabowy z ziemniakami. Potem risotto, pizza i bigos. Dla tych , co lubią
      grzyby- koniecznie jeszcze kotlecik z kielonych pieczarek. Na początek może być.
      • Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:08
        "z kielonych pieczarek:)" Przecież dopiero dziesiąta.
        A ja, jak ta durna jeszcze śniadanka nie jadłam, bo mi tak wesoło, że nie mam
        czasu. Chyba pójdę i jednak coś zjem. Przez rozum.
        Czy Wy też czytacie przy jedzeniu...? Tak pytam.
        • kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:11
          a ja już drugi dzień na czczo jadę do pracy (najpierw oczywiście skrobanie szyb
          w aucie!!!). Ale były takie czasy że wszamało się na śniadanie spaghetti albo
          20 pierogów!
        • Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:12
          Jak już zjemy kielone pieczarki to oczywiście sięgamy po kielony. Zdrowie
          pięknych pań ( i mojej żony).
          • kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:14
            Pozdrowienia dla żony!!!
            • Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:22
              I to jeszcze jakie, skoro żona od świtu gotuje na śniadanie te grochówki,
              flaki, golonki, pizze. Ukłony dla żony.
              • kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:23
                Może i dla nas cos pogotuje? Bo my głodni!
              • Gość: Czesław Czekolado Re: Śniadanko... IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:26
                Zacytowałe toast mojego kolegi. Tak naprawdę mam najwspanialszą żonę na
                świecie. Jest mądra, dobra, ładna i bardzo inteligentna- za ok. dwa lata.
                będzie mieć habilitację. A śniadania to ja jej robię , bo wstaję dużo
                wcześniej. Wstyd mi za głupi żart.
                • kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:27
                  nu nu nu!!!!
                  • Gość: trusiaa Re: Śniadanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:34
                    No nareszcie jakiś facet sam, z nieprzymuszonej woli żonę chwali.
                    I to mu się chwali.
                    Masz u mnie duży plus.
                    • kaszpir_74 Re: Śniadanko... 17.01.06, 10:37
                      ja to i nawet obce potrafię chwalić! Szczególnie obce!!!
                      • Gość: kotek Re: Śniadanko... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 10:41
                        Stanęło jednak na tostach... ale z oliwkami:)
                        A żonie zazdroszczę męża:) Mi nie ma kto śniadanka zrobić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka