Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR !

• knur_izydor Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 17.05.07, 23:04
      -Ale ty masz piękne włosy!!!!
      -Profesor zdradził mi pewien sekret!!!

Po czym na ekranie pojawia się człowiek w przebraniu naukowca i zachwyca się
      czymś, co przyniesie mu Nobla- szamponem przeciwłupieżowym...

-Co robisz, kochanie???
      -Podziwiam twoją piękną opaleniznę...
      -Tylko nie zblednij, chichichichi....

W tym momencie mam myśli mordercze...
      • glublak Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 20.05.07, 16:56
        Wkurzają mnie reklamy TepeEsA [to ludzka rzecz okradać] i jej nerwostrady.
        W szczególności koleś w kołnierzyku który pewnie nigdy netykiety na oczy nie widział i nie potrafi
        skonfigurować programu pocztowego. Do tego myślący że windows to jest jedyny system na świecie.
    • Gość: Art Idiotki z NIvea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:10
      Rzygam jak patrzę na te kretynki co kręcą d...mi na środku ulicy bo się
      nasmarowały czymś na cellulitis chyba - wypinają się, kręcą , podnoszą
      spódniczki - jakieś nie-tego są czy co :/
      • Gość: maciejka Re: Idiotki z NIvea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:28
        Ostatni typ – jakiś tragiczny pojeb w garniturze i z teczką, który rano (w
        sobotę?) budzi żonę i dzieci i zaspaną rodzinę ciągnie do garażu, żeby z
        debilną miną pokazać im wąż ogrodowy nawinięty na bęben (cały czas myślałam, że
        pokaże im samochód)

Zaspana do tej pory rodzinka na widok tego cuda okazuje nagle niebywały
        zachwyt, jakby ktoś im powiedział że wygrali 1 000 000 dolarów.

Cała rodzina ta rodzina psychopatów kwalifikuje się na do leczenia oddziale
        zamkniętym, facet cierpi chyba na psychozę depresyjno-maniakalna w fazie manii
        (chorobliwy entuzjazm, pobudzenie ruchowe), a zresztą kto idzie pracować w
        ogrodzie w garniturze i z teczką???

Reszta rodziny też zdrowo p..rdolnięta, skoro wpada w cielęcy zachwyt na widok
        węża ogrodowego. Żona – zboczona jakaś – pewnie będzie przeżywać wielokrotne
        orgazmy podlewając ogródek, stąd ten zachwyt.

Gdyby ktoś obudził mnie rano po to aby pokazać cholerny wąż grodowy, to
        kazałbym mu ten wąż zeżreć, razem z końcówką. I bębnem
        • Gość: Zdzichu Re: Idiotki z NIvea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:03
          rany-boskie, kto był autorem tego dzieła????
      • Gość: misia-arnisia Re: Idiotki z NIvea IP: 213.25.20.* 21.05.07, 14:37
        Na regionalnej trójce sponsorem prognozy pogody jest producent preparatu
        JELITON.

A fuuuj, ohydztwo, zwłaszcza przy obiedzie labo kolacji
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 22.05.07, 02:07
      Niedobrze się robi, jak się słucha pewnej baby reklamującej w krakowskich
      stacjach radiowych jakąś hurtownie elektryczną. "Po gniazdka jedziesz w jedno
      miejsce, po przewody w drugie, po artykuły elektrotechniczne w czwarte, piąte i
      dziesiąte..." mówi to głosem osoby obrażonej na cały świat. Sam ton jej głosu
      jest zniechęcający. Do tego stopnia, że nigdy nie zapamiętałem, jaką firmę ona
      reklamuje. A reklama leci już chyba od roku.
      • Gość: jago Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 22.05.07, 07:59
        Gdy alergia się zaczyna ... na alergię alerzyna , acha, acha, aler zyna

Ile razy to słyszęto mam ochotę wyzrucić radio za okno, nie wyrzuciłam tylko
        dla tego, ze pracuję biurowcu bez otwietanych okien
        • Gość: paulina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.registered.aka2.ukw.edu.pl 22.05.07, 08:09
          Mdli mnie gdy widzę na ekranie tą anemiczną, "typowo polską" rodzinę, która
          najpierw zachwyca się bocianem a potem wcina "typowo polskie" danie z papierka.
          Za każdym razem zdumiewa mnie też to, że mamunia używa jednego opakowania owego
          sosiku(czy co to tam jest), a jest w sanie obdzielić obiadkiem 6 osób.
          • Gość: ewa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl 22.05.07, 08:24
            Weroni mineral- wody smakowe reklamowane przez tą, no...jak ona się
            nazywa...Annę Przybylską...nie moge jej słuchać: "benzoesan sodu sorbinian
            potasu" brrr
            • laferme Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 22.05.07, 08:33
              na torjce leci ostatnio reklama o drukowaniu
              cos w stylu gdy robi sie ciepło, mozesz drukować az miło, dla siebie i dla niej
              ple ple ple takie pierdo... kotka za pomoca młotka
              a z TV... o rany nie ma gorszego dzieciaka niz ten co tak ryb nie lubi i z
              niedojedzonym kawałkiem w gębie mowi "pycha" grrr
              • Gość: maciejka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 22.05.07, 12:00
                Nienawidzę Martyny Wojciechowskiej - "ach, tak jestem zabiegana i zapracowana"
                w reklamie Actimela, dlaczego muszę oglądać jak to babsko myje zęby i bierze
                prysznic?

Nazywamy ją Pinokio, ze ze względu na długi zwisający nochal (jak słusznie ktoś
                już zauważył, kiedyś odgryzie sobie koniec nosa)

• Gość: :__ Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.sysnet.pl 22.05.07, 17:47
                  Chłopak z reklamy 3bita!!!
                • Gość: Aga Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:56
                  Penelope Cruz obrzydziła mi szampony - nie ciepię tej baby-jagi z za długim
                  nosem (druga Wojciechowska), owszem włosy ma ładne, ale wszędzie jej pełno
                  (reklama mascary i inne) i strach lodówkę otworzyć
            • Gość: Kamila Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.asta-net.com.pl 23.05.07, 23:23
              A ja lubię tę reklamę z Przybylską....ma fajny głos. Mamy z Ewą różne gusta.
              • Gość: Marionn Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:52
                Ostatnio: reklama serów Warmia, gdzie jakaś śpiewaczka operowa wyśpiewuje hasło
                reklamowe. Wg mnie to po prostu głupi pomysł...
                • Gość: grubasek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.zakoniczyn.net 24.05.07, 22:02
                  co powiecie na reklame chipsow? ta, w ktorej widac znudzonych ludzi, pojawiaja
                  sie te chipsy i nagle zgrabne panienki, piekni faceci? kojarzycie? durne az
                  boli, ale scenka z policjantami stojacymi z radarem a pozniej(po pojawieniu sie
                  reklamowanego produktu) ubrani jak na love parade ew. parade rownosci.grubasek
                  w kozaczkach z futerka : miodzio ;-))))
              • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.06.07, 22:48
                Gość portalu: Kamila napisał(a):

> A ja lubię tę reklamę z Przybylską....ma fajny głos. Mamy z Ewą różne gusta.

Fajny głos, ale pusto w głowie. Ciekawy jestem, czy ona rozumie w ogóle, to co mówi.
    • nienacka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 25.05.07, 18:58
      babki wzdychające nad uginającym się od jedzenia stołem "już ? czekaj,
      czekaj..... PRZESZŁO...." {'verdin', czy cuś takiego} & nieśmiertelne och i ach
      nad proszkiem vizir wraz z zigi chajzerem tłuczącym w miskę.
      chryste !
      • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.05.07, 07:28
        Artur Żmijewski i jego pradziadek co zakochał się w rumuńskiej księżniczce ,
        siostrze Drakuli - jaka beznadziejna drętwota.

No i Janda (nie myslałam, że tak nisko upadnie by grać w reklamach) - wyciąga z
        torebki parasolke, jakieś inne smieci zamiasta reklamowanej karty kredytowej
        (tylko czekłam, aż wyciagnie królika albo brudne majtki) i jeszcze na koniec
        się pyta :czy ja nie wychodzę kretynkę ....?

Nieststy tak, pani Krystyno.
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.05.07, 12:08
      No i bohaterowie reklam PKO BP, z plakatów wiszących w placówkach tego banku. W
      szczególności te koszmarne potwory z kampanii "Elektroniczny do potęgi enter" -
      nie tylko hasło głupie, ale i treść reklamy - co te straszydła mają wspólnego z
      elektroniką? Albo blondyna z ostrym makijażem i w tandetnej bluzce z napisem
      "Supergirl", reklamująca Superkonto.
      • Gość: zraz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 12:20
        Mnie obecnie najbardziej wnerwiają reklamy banku, gdzie Stenka, Kot i Janda
        robią z siebie idiotów.
        • Gość: jago Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 06:10
          No i reklama z Syernką, Kopernikiem i Neputnem - na plakacie wygląda nawet
          fajnie, ale tekst jest tak boleśnie głupi, że płakać się chce.

Dobry pomysł na fajną relamę, ale zmarnowany.
          • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 27.05.07, 14:48
            Gość portalu: jago napisał(a):

> No i reklama z Syernką, Kopernikiem i Neputnem - na plakacie wygląda nawet
            > fajnie, ale tekst jest tak boleśnie głupi, że płakać się chce.
            >
            > Dobry pomysł na fajną relamę, ale zmarnowany.

Masz rację. Badziewna reklama, wstyd mi, że moje miasto się w ten sposób
            promuje.
            Nawet jeden tramwaj tym spaskudzili: www.psmkms.krakow.pl/start.jpg
    • stokrootka40 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 27.05.07, 19:30
      dziewczynka, która swojego czasu pytała wypacykowaną mamusię, czy olej tłoczy
      się w tramwaju!!!
      Szczyt chamstwa!!!
      • Gość: KrAk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:40
        W radiu reklama jakiegoś środka na prostatę. Najpierw katowali niby telefonami
        od słuchaczki, która prosi, żeby jej mężowi przekazać, żeby sobie kupił ten
        nowy środek na prostatę. Potem dzwoni mąż tej baby i mówi, że on już był w
        aptece. Teraz jest kolejny "odcinek" - znów ta baba dzwoni. Chwali się, że
        mężowi działa na "te sprawy".
        Nie dość, że całość denerwująca to jeszcze to pszczają co 15 minut...
      • Gość: Wal-Duś Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:27
        - bank z kretynami w charakterze obsługi, którzy podnoszą alarm bo ktoś zgubił
        złotówkę i ona "nie pracuje",
        - stare ale ciągle jest: wygłodzony gó..arz na schodach, gryzący w tyłek
        (pokaźny) jakąś dziewczynę ubraną w koszmarną spódnicę w lody czy ciastka
        - Kozakiewicz z jego gestem - co za gra aktorska!!!
        A podoba mi się ostatni spot sprite'a, bo jestem kibicem Wisły Kraków.
    • Gość: Paweł Heidi Klum i żelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:06
      mam wrażenie, że ona je wybiera spomiędzy palców spoconych w upał stóp i z
      lubością je - RZYG !
      • Gość: Marta81 owoce w Jogobelli SOM... wrrr... IP: *.noc.atman.pl 28.05.07, 16:42
        Kiedy słyszę te panienki, to zaczynam toczyć pianę i warczeć:P
        • Gość: misia-arnisia Re: owoce w Jogobelli SOM... wrrr... IP: 213.25.20.* 29.05.07, 14:45
          Reklama radiowa (nie wiem czego, bo tak mnie wk.., że mam zanik słuchu)-
          samochód się zepsuł, ale właściciel nie jest tym zaskoczony, zaskoczyła go za
          to żona zaskoczyła, bo tak osłabła
          co za cham, żonie kazał samochód pchać, powienin związać się z Pudzianem, ten
          samochód popchnie bez problemu
          • Gość: dinosaura Re: owoce w Jogobelli SOM... wrrr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:50
            PROVIDENT i SKOK STEFCZYKA - bezczelne wykorzystywanie dzieci do reklam firm
            złodziejskich.

Dzieciaki rectuja np. "pani z prowidenta pomaga ludziom" albo "mama mówi że
            gdyby nie pan stefczyk, do byłaby figa nie wakacje" - żebyś się tylko smarkaczu
            nie zdziwił, jak zapuka wam do drzwi komornik, albo jak cała rodzina będzie
            jeść suchy chleb żeby spłacić bandyckie odsetki.

Myslałby kto, że to instytcje charytatywne które rozdają kasę na prawo i lewo.

• Gość: małami głupie reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:50
              Nie mogę znieść tego dzieciaka, który skrzeczy jak wrona w reklamie o sortowaniu
              śmieci - szkło "kororowe" i baterie do specjalnego pojemnika, nie do śmietnika.
              Dobija mnie też reklama preparatu "Penigra" - wskocz na byka! No brak słów na
              taką głupotę twórców tej reklamy.
            • Gość: wal-duś Re: owoce w Jogobelli SOM... wrrr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:32
              Tak, tak Provident! Mnie przy tej reklamie brakuje dalszego ciągu, że później
              przychodzi dwóch takich panów, krótko ostrzyżonych z grubymi karkami i
              basebolami i zabiorą tatusiowi telewizor a mamusi pralkę.
            • Gość: Stefczyk SKOK Stefczyka IP: *.eranet.pl 14.07.07, 17:28
              SKOK Stefczyka = skok na kasę
      • Gość: tege Reklamy RTV EURO AGD w radiu IP: *.icpnet.pl 30.05.07, 00:26
        Ciągle ten sam głos, ciągle ta sama intonacja, ciągle "promocja", ciągle
        "okazja"... szlag mnie trafia jak to słyszę.

A TV nie mam i nie zamierzam, więc jestem częściowo wolny od popieprzonych reklam :)
        • Gość: Pafcio Re: Reklamy RTV EURO AGD w radiu IP: *.opek.com.pl 30.05.07, 09:41
          Mnie wkurza ta dziewczyna z reklamy prince polo. Normalnie aż chce się wyjść.
        • renatulka Re: Reklamy RTV EURO AGD w radiu 31.05.07, 10:15
          LIDER RYNKU RTV I AGD W POLSCEEE!

masakra...
      • Gość: DZIwAK Re: Heidi Klum i żelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:28
        masz racje, to chyba jedna z najohydniejszych reklam :/
        • Gość: Bara Chipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 12:16
          A reklama z "pięknym" Ronaldhinio jak się potwornie sztucznie śmieje bo nie umie
          powtórzyć wiosenny twarożek...Porażka...
          • Gość: niesmak Re: Chipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:23
            totalna porażka
            Ronaldinho jest sam w sobie sympatyczny, ale zeby taki badziew reklamować?
            bleeeeeeeeeee
            • sher.khan Panienka na byku 03.06.07, 07:54
              Totalna porażka dla mnie to reklama jakiegoś specyfiku mna potencję.Panienka
              ujeżdża byka, a potem faceta w sypialni.
              Dodam, że widziałem wczoraj tę reklamę przed 22, co na to pani rzecznik? ;-)
              • heca7 Re: Panienka na byku 03.06.07, 22:06
                Ja widziałam ją dziś rano!
              • Gość: kaja Re: Panienka na byku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:06
                rzeczywiście żenujące - wczoraj widziałam, też dużo przed 22 ; )
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.06.07, 10:46
      Dwie piegowate bliźniaczki - słodkie idiotki, reklamujące jakiś bank. Nie można się od nich opęddzić, wszędzie ich pełno. W gazetach, w radiu, ostatnio nawet na gazeta.pl się pojawiają. Najbardziej durna jest wersja radiowa - niedobrze się robi od tego ich trajkotania.
      • Gość: moon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.tvkdiana.pl 03.06.07, 15:09
        A mnie śmieszą reklamy Jogobelli, gdzie pokazane są TRUSKAWKI, a następnie ta
        baba mówi "w jogobelli owoce zrywane są prosto z DRZEWA"... :D
        • Gość: damiri Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 04.06.07, 11:11
          Ona tam mówi, że owoce SOM zrywane ...

Reklama jest debilna bo:

Po pierwsze - to niby skąd owoce mają byc zrywane - owoce zazwyczaj rosną na
          drzewach albo na krzaczkach

Po drugie - tak prosto z drzewa lub z krzaczka ładują je do tego jogurtu? Nie
          umyte? Z robalami?

I w dodatku jogurt zawiera jakies cholerne bakterie.

Blee.... co za paskudztwo.
    • Gość: MONIQUE Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.fn.pl 05.06.07, 17:55
      a ja nie moge patrzec jak widze babę z TINY ktora woła "i ja! " JEZUUUUUUU :/
      • Gość: zaba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl 05.06.07, 22:13
        Mnie powala Liszowska w reklamie lodów koral
        nie dośc ze najpierw widać tylko jej sloniowate cielsko to jeszce pozniej zre
        te lody, jakby malo jej bylo kalorii
        bleeee
        • Gość: ewka Liszowska jako... IP: *.filg.uj.edu.pl 15.06.07, 13:10
          "seksowna" do obrzydliwości, pląsająca histerycznie nutria (te wystające
          zębiska!) trzęsąca pupskiem i włosami-do odstrzału natychmiast!
    • Gość: mimi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:02
      kobieta od "płaskiego smaku" i druga od "a ja od razu zrobiłam bitki"
      • Gość: damiri Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 06.06.07, 12:24
        Właśnie, jak smak może być płaski??? To by sugerowało, że jest również smak
        wypukły lub wklęsły. Coś jest bez smaku - tak chyba mówi sie po polsku.

A ta od bitek (jak równiez jej rodzinka z trzęsącymi się uszami) chyba nigdy
        nie jadła prawdziwych bitek z prawdziwym sosem, dlatego tak się zachwyca tym
        gó... w kostce.
        • Gość: larousse Re: 3 debilne IP: 82.109.94.* 07.06.07, 14:46
          pierwsza, to ta od jakiejs czekolady z babelkami-3 lub 2 baby stoja bodajze
          przy automacie ze slodyczami, i zra te czekolade, z zapchanymi gebami
          podniecajac sie jej nowym smakiem. odruch wymiotny mam od razu, bo w sposobie
          ich mowienia rzeczywiscie slyszac mlaskanie, sline, i caly ten obrzydliwy
          enturaz mowienia z pelnym pyskiem (no bo buziami tego nie mozna nazwac). brrr,
          na sama mysl!

druga, to wspomniana wyzej penigra-kobieta twarzy jak lopata, spocona udaje
          orgazm jakiego (w domysle) doznala gdy jej facet zazyl specyfik. mnie wyraz jej
          twarzy przywodzi na mysl raczej upojenie alkoholowe. zreszta, cala reklama,
          niesmak i obrzydzenie, no i epatowanie stereotypami.

trzecia-tygodnika tina bodajze, z ta aktorka od zlotopolskich i debilna baba z
          kiosku. baba zachwyca sie ta badziewna gazeta, jakby to co najmniej przewodnik
          po zyciu byl, a mine i reakcje ma takie, jakby z tego jej krzeselka wyrastal
          wielki sztuczny penis, na ktorym ona oczywiscie siada. brrr!

no i sami powiedzcie, jak tu w wywazony sposob pisac o wkurzajacych reklamach!
          • aga_ata Re: 3 debilne 07.06.07, 15:06
            Wszystkie baby od Jogobelli! Wywaliłabym je w kosmos. Mąż wyraża uśmiechem,
            jogurt się je po, żeby byc zadowolonym (cholera, w życiu bym nie pomyślała),
            owoce są chrupiące (!) i można się w nie wgryźć!
            Facetka od bitek...
            I reklama, jak ta z Klanu siedzi w samochodzie w korku i kończy śniadanie.
            Dzwoni do niej koleżanka i gadają sobie o problemach trawiennych, a ta jej mówi,
            że ma Activię i żadnych problemów. I jeszcze na końcu ta głupia mina, jak
            przejeżdża obok niej samochodem...
            wrrrrrrrrrrrrrr!
          • lady_camelie aromat identyczny z naturalnym 07.06.07, 21:54
            prawdziwy aromat warzyw mozna zamknac tylko w granulkach - a ja myslalam ze
            prawdziwe warzywa maja prawdziwy aromat Oo

to tez ta od plaskiego smaku chyba
          • Gość: ratio Re: 3 debilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:17
            podpisuję sie pod tym rękami i nogami ; )
    • Gość: olga Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:44
      A ja nienawidzę tych babek, które opowiadają o JOGOBELLI, tak się nią
      sztuuuucznie zachwycają..."tak delikatnie łagodzi to burczenie w żołądku"...arg!
      • Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.06.07, 22:22
        A ja nie mogę słuchać tych wszystkich reklam różnych produktów, które jeśli
        ktos je to : " ... aż im się uszy trzęsły " ( raz nawet była w jakiejś gwarze-
        i ta była najgorsza ). Jak ja bym wtedy potrzęsła tymi specami od tych
        reklam !!! GRRRR !!!
        • Gość: plum Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.petrus.com.pl 07.06.07, 22:57
          dzisiaj widzialam reklame z Liszowska i do teraz mam odruch wymiotny- fuu, co za
          babsztyl, to jej cielsko i konskie zeby- blee.
          • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.06.07, 23:13
            Mnie denerwują wszystkie reklamy, zwłaszcza przerywające film.
    • Gość: Wymiekam Martyna, Martyna... IP: 193.109.212.* 08.06.07, 07:59
      ... i jeszcze raz Martyna Wojciechowska - beznadzieja do kwadratu!!
      • heca7 Re: A mnie... 08.06.07, 15:01
        irytuje hasło z reklamy o zatrudnianiu osób niepełnosprawnych.Idea szczytna ale
        tekst - nie musisz nas rozumieć aby nas zatrudnić-no jak do cholery nie muszę!
        Obojętnie czy ktoś jest głuchy, ślepy, nie chodzi, czy jest pełnosprawny muszę
        się z nim rozumieć żeby prowadzić firmę no nie?
      • yabol428 Re: Martyna, Martyna... 14.06.07, 12:46
        Gość portalu: Wymiekam napisał(a):

> ... i jeszcze raz Martyna Wojciechowska - beznadzieja do kwadratu!!\

Pamiętam, jak kilka lat temu miała sesję w "Playboy". Pozowała w garażu z motocyklem, upaprana jakimiś smarami. Mój kolega z pracy skomentował jej zdjęcia tak: "Co ona taka wysmarowana kałem?" Od tej pory w pewnym gronie nie nazywamy ją inaczej, jak "Martyna wysmarowana kałem" i z tym kojarzy mi się też każda jej reklama.
        • Gość: grubasek Re: Martyna, Martyna... IP: *.zakoniczyn.net 14.06.07, 22:10
          wszyscy wiemy, ze reklamy proszkow do prania, wybielaczy itp.produktow ;-) sa
          wyjatkowo, hmmm, debilne. moim faworytem jest reklama proszku Persil - ta z
          kolezanka farbujaca innym kolezankom wlosy.
          mam pytanie do wszystkich kobiet, ktore farbuja sobie/kolezance wlosy: czy
          jestesmy skonczonymi kretynkami i uzywamy fartuszka, jakiejs starej bluzki czy
          innej ochrony przed plamami z farby? ja uzywam, ale wnioskuje z reklamy "zem
          glupia", bo nie mam w domu "cudnego" proszku... i niepotrzebnie zawracam sobie
          glowe takimi duperelami. pomijam juz fakt, ze kretynka z reklamy rbi to w
          swojej nowej/ulubionej, bialej na dodatek bluzce...

popieram: reklama axe to debilizm do potegi entej
    • stefan_silna_wola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.06.07, 17:18
      mysta OO-ZA_CHAŁ_SKY??? sękju.ta ra ra ra ra ra ra .raa.nienawiżu!!!!!!!!!
      • Gość: nin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 07:00
        Reklama pożyczki ekspresowej w pekao - rodzice spełnili swoje marzenia i kupili
        DWIE kamery, bo mają bliźniaczki. Kazdą córunię będą filmować jej kamerą.

POziom debilizmu porównywalny z reklamą ramy, i smarowaniem kanapki z dwóch
        stron.

I wiecie co jest najtragiczniejsze, że cały sztab ludzi pracuje i wymyśla te
        reklamy, bierze za to ciężką kasę i jest strasznie dumny ze swych dokonań, a 99
        % reklam jest potem bezlitośnie wyśmiewanych. Czyzby w reklamie pracowanie sami
        idioci? Może powinni zacząć czytać ten wątek?
        • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.06.07, 07:39
          A reklama jakiegoś specyfiku odsmradzającego szambo – trzy krasnale recytują
          pod drzwiami zatykając noski „śmierdzi, śmierdzi, strasznie śmierdzi” – urocze,
          prawda? Przypomniały mi się czasy prusakolepu.

Natomiast reklama plusa z synem i ojcem w szpitalu to szczyt złego smaku.
          Równie wredna i paskudna jak reklama szczepień przeciw pneumokokom.

Co KRRiT na to?
          • Gość: kotek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 20:01
            Zgadzam się z tobą - reklama Plusa to żenujący szantaż emocjonalny.
            • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.06.07, 22:52
              Sorry, myliłam się. Reklama Plusa to szczyt subtelności w porównaniu z reklamą
              piwska dog in the frog - nie odbierajmy zycia zbyt poważnie - PARODIA SCENY
              EGZEKUCJI NA KRZEŚLE ELEKTRYCZNYM, nawet mięsny garniturek wysiada.

Jak można? Trzeba być psychopatą, żeby coś takiego wymysleć i dać w TV.
              Publicznej. I jeszcze mamy płacić abonament.

Mówię publicznej TV stanocze NIE
              • pandora_ Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.06.07, 00:40
                Moje ostatnie hity to szampon przeciwłupieżowy - tak się zasłuchałam w pana,
                który z dziewczyną (która go chciała!) kłócił się o swój łupież (a, już wiem,
                która go zechciała...), a potem zaczął myć włosy tym super szamponem... że nie
                pamiętam - jaki to specyfik. Jest tego chyba seria, bo mi jakiś inny facet też
                mignął, dla odmiany w średnim wieku. Brr.
                • Gość: mała_mi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:06
                  Reklama jakiegoś napoju chyba Tymbark. Gościu przywiązuje sobie worek do rowery
                  i robi inne cuda niewidy co by mataka mu dała tego Tymbarka. To nie prosciej
                  podejść poprosto do lodówki i wiaźć?! Co matka mu wylicza czy jak?
                  • Gość: damiri Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 19:45
                    Po prostu nie rozumiesz filozofii reklamy - on robi wszystko, żeby chciało mu
                    się pić. Nie sztuka tak po prostu wlać w siebie płyn. Och chce poczuć
                    pragnienie i je ugasić.
                    Podobnie jak małolaty, które jadąc samochodem, wystawiają otwarte paszcze przez
                    okno, żeby wiatr je wyszuszył, wtedy zachce im sie pić i będą mogli się napić i
                    poczuć ulgę i zaspokojenie swoich potrzeb.

Brakuje mi tylko ujęcia nadjeżdzjącej z przeciwka ciężarówki ... trrrach i o
                    jednego znienawidzonego bohatera reklamy mniej.

Wielki FUUJ - laska reklamująca jakieś żelki, wygląda jakby wyciągała je
                    spomiędzy palców u stóp. Mam nadzieję że przynajmniej umyła te odnóżą, ale i
                    tak rzygnąć można. Zwłaszcza przy posiłku.
                    • siasiunia1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 12.06.07, 22:05
                      ja to czekam az tym dzieciakom z reklamy tymbarka jakie muchi w gęby
                      powpadają ... będą miały czym popić

wiosenny pierożek jest dobijający

reklama KMN z wodą mineralną .. tak sie sprzedac az fuj

reklama Tiny z M Stużyńską - nie dość ze debilna to jeszcze panie mają tak
                      krzywy makijaż .. chyba im wizażystki z Tiny robiły.

reklama plusa z ojcem i synem - dobijająca.
                      • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.06.07, 22:55
                        siasiunia1 napisała:

> reklama KMN z wodą mineralną .. tak sie sprzedac az fuj

no właaaaaśnie, smutne to. kurcze, mieszane uczucia mam, uwielbiam ich jako
                        kabaret, ale po co ta reklama.
            • arieska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.08.07, 12:48
              Gość portalu: kotek napisał(a):

> Zgadzam się z tobą - reklama Plusa to żenujący szantaż emocjonalny.

Moze jako reklama nietrafione, bo zbyt powazne, ale gdyby to byla
              tzw. reklama spoleczna to bylaby doskonala. Wg mnie bardzo
              poruszajaca.
        • the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.07.07, 11:18
          > I wiecie co jest najtragiczniejsze, że cały sztab ludzi pracuje i wymyśla te
          > reklamy, bierze za to ciężką kasę i jest strasznie dumny ze swych dokonań

Mało tego, ma się za takich kreatywnych, a 90% tych reklam to bezczelne
          odwalanie jednej od drugiej: "odkryj.." "obezwładniająca świeżość...", "piękno
          twojej skóry..." i te rózne kobiety piorące gacie męża czy debilowate wrzaski
          rodem ze stadionu "promocja! tylko PIĘĆdziesiąt dziwięć złotych!!"
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.06.07, 10:12
      Ostatnio wkurzający jest ten narysowany chłopczyk, reklamujący kredyty
      mieszkaniowe. Co wchodzę na forum gazety, to on się pojawia. Jak go widzę, to
      mam ochotę dać mu w mordę przez monitor, żeby zniknął i więcej się nie pojawił.
    • Gość: Po Ketoprom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:02
      wyłączam tv jak widzę te debilne reklamy, gdzie bachor jest centrum wszechświata
      i mimo bólu/choroby musi spełniać jego zachcianki dziadek (biegnie za rowerkiem)
      czy matka (dźwigać leniuch w oceanarium) - efekt widziałem w tramwaju, gdy wnuk
      kazał babci zejść z siedzenia (bo on chce siedzieć) a jak ją boli to się
      nasmarować tym żelem - mordować tfurcuf!!!
      • Gość: alka Re: Ketoprom IP: *.26.184.martel.pl 20.12.07, 01:18
        Ten dzieciak w oceanarium to już nieżle podrośnięty był. Aż matkę
        przygarbiło. I wtedy trzeba było zawołać Basię, która poasapałaby
        swoje nieśmiertelne " Nie: Basia, tylko Ketoprom".
    • Gość: mycha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:33
      Ostatnio reklama radiowa jakiegoś samochodu, w której zakochany facet z emfazą
      opowiada nawigacji satelitarnej, że jego ukochana się zgodziła za niego wyjść.
      Porażka.
    • Gość: serek Arla Apetina Feta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:24
      rzygam jak widzę tę bosonogą pokrakę z durnym uśmiechem karmiącą chłopaka jak
      jakąś wronę, mam ochotę ją walnąć patelnią, żeby jej tę płaską twarz do ludzi
      upodobnić
      • Gość: K Re:wredna gęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:10
        Nie lubię tej kobiety, która w scenerii z Milionerów, rozmawia o banku z Hubertem Urbańskim..."Teraz Ja sprawdzę twoją wiedzę..."
        Niestety to najwyraźniej nowa twarz do nowych mdłości - widzę ja w kilku reklamach: płaskiego smaku, z kameleonem, gdzieś tam jeszcze mi mignęła.
        Oczywiście nic mi nie zrobiła, ale jej nie znoszę.
        Zastanawia mnie skąd się bierze pomysł, żeby jakaś nowa twarz robiła tyle reklam?
        Tak jak ta wielka gęba tej od "pierwszego tłoczenia". W jednym bloku reklamowym kilka razy...
        • Gość: ella o tak! IP: *.filg.uj.edu.pl 15.06.07, 13:24
          zawsze lecę do pilota, żeby to wyłączyć, ale nie zawsze zdążę ! Ohydna zimna
          suka z zimnym, pretensjonalmym sposobem mówienia w stylu:"a teraz cię zagnę
          gnoju". Mam ochotę zabić, ale z daleka,żeby nie tykać własnymi rękami brrr!
          Hubercik też do odstrzału.
          • Gość: :) Re: o tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:57
            Tak! Ohydna zimna suka z płaską gębą! Nienawidzę jej z całego serca.
            Widzę ją też w reklamie z kameleonem i też mnie drażni. Psuje kameleona.
      • Gość: komik Re: Arla Apetina Feta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:51
        też bym tę cizię walnął czymś i kazał na te ohydne giry coś założyć
        • Gość: ufff! ohydne krzywe odnóża Veet IP: *.filg.uj.edu.pl 18.06.07, 12:34
          przypomniały mi się te anorektyczne, krzywe nożyska "laski" reklamujacej
          Veet.Wychudzona modelka i zachwyceni tymi "jakże gładkimi" piszczelami faceci!
          Błee...
          • ywonsia Re: reklama 18.06.07, 13:05
            Niedobrze mi jest gdy widzę reklamę Vanisha, te panienki w różowych koszulkach,
            sposób pozbywania się plamy z ubrania... bleeeeee i ten badziewiasty pojemnik
            z wodą i vanishem oczywiście.....
            NIENAWIDZĘ tego poprostu
            • Gość: praczka Re: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:55
              Racja!!!te debilki rozpaczające nad "rozproszonymi plamami" i cudowny vanish,
              który wszystko oczyści - totalne odmóżdżenie!
          • Gość: Aga Re: ohydne krzywe odnóża Veet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:30
            masz rację - mój chłop komentuje to nawet "jedną noge ogoliłam a drugą mam
            krzywą - tak działa veet"
          • Gość: ten sam Re: ohydne krzywe odnóża Veet IP: *.filg.uj.edu.pl 16.07.07, 09:40
            i w dodatku ma obrzydliwe, tłuste włosy- nikt mi nie wmówi, że wyszła spod
            prysznica! Ma tonę cieni na powiekach i prawie balową sukienkę przyklejoną do
            uda,żeby nie obsuwała się w dół jak siedzi z kolanami pod brodą- więc włosy
            miały czas wyschnąć! Sa tłuste i tyle. W tej reklamie przyjemny jest tylko kot.
            Nigdy nie kupię Veet.
        • tou Moje znienawidzone typy !! 01.08.07, 16:08
          Mnie też wiele reklam denerwuje

-Dove poprosił prawdziwe kobiety (produkty Dove)
          -Tani jogurt jest zazwyczaj dość rzadki (jogobella)
          -Jogur się je po to, żeby być zadowlonym (jogobella)
          -nic na nie zasko..... (Actimel) (Chłopak z ojcem wracają z ryb i przynoszą
          złotą rybkę z koroną na głowie)
          -Tina, taka jak ja
          -Tylko persil, zawsze persil
          -Mogę żyć bez lustrzanej szafy, ale nie bez persila
          -Czy w życiu takim jak Twoje znajdzie się miejsce na nasz ryż? Tak, bo przecież
          jesz dobrą kolację.
          -Czuję się zdrowo najedzona (zupy winiary)
          -A ja od razu zrobiłam bitki. Wrzuciłam kostkę, poddusiłam. Ale pachniało
          (kostki pieczonego mięsa)
          -klej do protez corega
          -wszystkie reklamy orange i TPSA
          -jest już u tysięcy Szwedów. Teraz dociera także do Ciebie (TELE 2)
          -najpiękniejsze jest to, co w Tobie naturalne (czysta hipokryzja sztucznych
          patyczaków)

i zapewne wiele, wiele innych ;)
          • Gość: alka Re: Moje znienawidzone typy !! IP: *.26.184.martel.pl 20.12.07, 01:26
            "Tylko persil, zawsze persil" - śpiewane na nutę prawie kościelną.
            Dobijające. Najgorsze, że tłucze się to potem po mózgu.
            Ale efektu i tak nie uda im się osiągnąć, bo nie kupię tego Persila
            choćby tylko z przekory.
    • 36krzysiek reklamy 18.06.07, 13:49
      W momencie pojawienia się napisu reklama automatycznie przerzucam się na inny
      kanał, ale czasem przypadkiem cos mi wpadnie w oko. Nie cierpię tych
      wszystkich "męskich" reklam piwa, to braterstwo, więź Brrr! rzygać się chce. Na
      drugim miejscu przekombinowane reklamy Mumio. Jedna im się udała, reszta jest
      żałosna. A najlepsza ostatnio to reklama jakiegoś internetu z kelnerem z
      głosikiem baby z baru mlecznego - jest boski !!! :):):)
    • kolejny_forumowicz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.06.07, 16:10
      facet z reklamy Winterfresh Ice mint, czy coś takiego... zjada tego winterfresha
      i suty mu tak zaczynają sterczeć... taka reklama naprawdę ma kogoś zachęcić??? ;P;P
      • Gość: fdf Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:45
        rowniez reklama plusa ojciec i syn, porazka..
        i reklama szamponu, ze wszyscy stoja w kolejce do kobiety ktora ma geste wlosy
        dzieki szamponowi, do drugiej nikt bo takowych nie ma , heh.. no comments
    • Gość: pacjent Znienawidzony bohater reklamy-dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:27
      wszyscy dentyści w spotach reklamowych to albo kretyni z miną lamy albo zimne
      suki z miną typu "zaraz wjadę ci w nerw". I to wiele mówiące hasło - używaj
      pasty, której używa twój dentysta - czyli nie dlatego bo jest najlepsza czy
      najskuteczniejsza.
      I ten durny pomysł z wyłapywaniem ochotników na lotnisku, w parku czy w klubie
      fitness, żeby im do jamy ustnej pozaglądać. A cieszą się przy tym... nowa
      orientacja jakaś czy co?
      • siasiunia1 Re: Znienawidzony bohater reklamy-dentyści 21.06.07, 11:23
        no wiesz moze to paszczękofilia ...
        mnnie wkurza reklama laski z czerwonej sukience która w torebce nosi swoj plyn
        do prania (?!?)
        a poza tym wszelkie reklamy typu "dupa stasia, pacha romana, rozwolnienie
        jagny, wzdęcia zochny, podpaski i tampony cesi" grr aha i jeszcze smierdząca
        kupa wietnamczyka
        • Gość: gdg Re: Znienawidzony bohater reklamy-dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:53
          juz mam dosc reklam plus gsm, w ktorych wystepuje ten kabaret. na poczatku to
          bylo fajne, a teraz powyzej dziurek w nosie.. ble.
          • Gość: agnieszka Re: Znienawidzony bohater reklamy-dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:48
            A mnie ostatnio wkurzają kobiety z reklamy herbatek Figura 1 i 2, które tak się
            cieszą z wypróżnienia, jakby co najmniej milion w totka wygrały. Tragedia...
            • Gość: laxigen Re: Znienawidzony bohater reklamy-dentyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:32
              a dla mnie to one się tak cieszą jakby wreszcie ktoś im dogodził...straszne...
            • budzik11 Pies ci mordę lizał 24.06.07, 22:20
              To mi zawsze do głowy przychodzi kiedy widzę reklamę (chyba) Mentosa, w której
              na "odświeżonego" gościa czekającego na swoją damę rzuca się jej pie typu
              bokser. Bardzo działa na wyobraźnię, jak ten facet się czuje lizany przez psa.
              Mniam, mniam, bardzo zachęcająca reklama...
              • Gość: sra.nie Re: Pies ci mordę lizał IP: *.ksknet.pl 25.06.07, 11:43
                a ja rzygam jak puszczają reklame jakiegos medykamentu na sr.anie. otóż wychodzi
                lachon z kibla i kiwa ze smutkiem glową, dajac wszem i wobec znak ze sie nie dal
                rady wys.rac...az tu nagle pojawia sie zbawienie-tabletka...po chwili zadowolona
                opuszcza kibel dajac tym razem wszystkim znac za pomocą glosnego, radosnego
                okrzyku "TAK" ze kupka wlasnie poplynela........kto wymysla te reklamy????
              • Gość: Janka Re: Pies ci mordę lizał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:47
                moja córka jak to widziała po raz pierwszy zwymiotowała
    • Gość: Artek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:51
      Koleś na skuterze i blachary które poleciały na niego bo miał hoop-colę!nie wiem
      która płeć jest tu przedstawiona jako durniejsza i bardziej tandetna, ale ta
      reklama to taki sam badziew jak to co reklamuje : /
    • Gość: bajeczka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 81.26.8.* 26.06.07, 18:43
      A co sądzicie o dziewczynce z reklamy Pudliszek o sekretnym przepisie na
      fasolke? Jak ona wklada lyzke do gąbki to sie odechciewa wszystkiego.
      • Gość: kajko Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:26
        wszystkie reklamy z bachorami jedzącymi z otwartymi ustami są ohydne!!!
      • Gość: Marta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:00
        Nie wiem czego to reklama, ale przykuwa moją uwagę dziewczynka która gra córkę
        Heli w serialu 'Hela w opałach'. Po przełknięciu kęsa jakiegoś dania pyta ona
        "mamo, jak ty to zrobiłaś?" w tak apatyczny, marudny sposób, że na miejscu matki
        zaprowadziłabym ją do psychologa aby się upewnić, czy nie jest w jakiejś
        głębokiej depresji lub niedorozwoju.
    • dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 28.06.07, 15:42
      Podpisuję się prawie pod wszystkim - zwłaszcza Jogobellą i dentystą
      zniewieściałym od ZeMbów. Ale mnie najbardziej śmieszy reklama Aspiryny, w
      której kelner dźwignął baniak z wodą i go plecy rozbolały, więc łyknął
      Aspirynę - no cóż, ludzka rzecz. Tyle że potem facio sprawdza czy ma na wsiaki
      słuczaj tę Aspirynę przy sobie, po czym stwierdza, że da radę i dźwiga... tacę
      z dwiema filiżaneczkami. Ale z niego Heros!
      • Gość: jagos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:17
        rzeczywiście ta reklama to totalna porażka autorów. I zamawiającego...
        • Gość: sylwia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:13
          Reklama z syropkiem na kaszel i recytującą dziewczynką (Romeo..),a własciwie
          zakończenie:
          "I żyli długo i szczęśliwie w Weronie"(kto???!)

No i reklama Tiny z babą która ma ADHD i wytrzeszcz oczu...
          -Dzień dobry czy jest Tina?
          (nie k**wa nie ma,tylko cały kiosk jest wyłożony tinami!!!!)
          • Gość: fgfg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:14
            tak, ten wytrzeszcz oczu poraza!!! ble.
            • Gość: Porzeczka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:11
              Reklama czegoś, nie wiem czego: japiszonki rzucają sobie w biurze piłkę...I jeden z nich ją łapie i chwilę trzyma, potem się uśmiecha jak glista do słońca...Nie znoszę tego typa, ma taki płaski uśmiech, uuuch!

Wredna blondyna ględząca o banku z Urbańskim.

Wszystkie bachory, usmotru..e jedzeniem, w pieluszkach lub bez, żądające czekoladki i galaretki, radośnie żrące przy stole wraz z rodzicami starszymi od nich jakieś 12 lat, zostawiające ślady butów, łap, podskakujące, raczkujące...Oraz ich zupki, kupki, niebieskie siki, kaszki, kinder-siurpryzy, batoniki, soczki. Piesek w reklamie - owszem, kotek jeszcze bardziej owszem, bachor-won.

Nie znosze wszystkich reklam z odnośnikiem do seksu. Są obrzydliwe. A te wszystkie mizdrzące się samiczki jeszcze bardziej. Fuj.

Nie znoszę Ewy Kasprzyk (dobrze mówię?), tej ze Złotopolskich, która reklamuje jakieś pisemko tekstem: "LubiĘĘĘ czytać". Chyba nie ma szkoły teatralnej?

Nie znoszę zblazowanych gó..arzy w czapeczkach lub bez, głównie w reklamach Spite'a, czy innej chemii. "Spragniony? Wyraź to..." Głosik gnoja, ktory w życiu ODDYCHA i to już więcej niź dość. Łaskawie oddycha.

Babsztyla na byku, tej z nosem jak wiertarka.

Grubej Niemry w reklamach proszku "Co powiem mężowi, jak i ta koszula się zniszczy?!" G.wno.

Przebojem była Baba Jaga z brodawką, która prowadziła pensjonat, taka niezadowolona Baba Jaga...Też reklama proszku.

I tak się zastanawiam: czy to nas bierze? Kupujemy, bo kaszalot był zadowolony z proszku? Bo zimna sucz twierdzi, że to dobry bank? Bo odrażające bachor, umazany na brązowo czekoladą (może kupą?)jest szczęśliwy, że mógł się tak umazać?
              Może to jednak działa? Sięgamy po to, co już nam gdzieś mignęło, a jak mignęło i wkurzyło, to lepiej zapamiętamy?

• Gość: ewka czy to reklamowe badziewie działa? IP: 89.171.136.* 02.07.07, 22:03
                na mnie zdecydowanie nie! Doprowadzona do szewskiej pasji poziomem i
                nachalnością moich "ulubionych" reklam uroczyscie przyrzekłam sobie,że
                przenigdy nie kupię produktu, którego reklama mnie pobudza do mordu, agresji,
                zatłuczenia niewinnego telewizora siekierą czy TYLKO mnie obraża. Na długiej
                liście są m.in. vanish (mam mord w oczach jak to widzę), aktivia (ruchy dłoni
                sugeruja błogosławiony przepływ tresci jelitowej w dół, w dół i...), 3bit
                (debilna blondynka gra w skojarzenia), "pomysły na" ("dzisiaj pulpeciki!"-seria
                z kałasznikowa...),dove (prawdziwe kobiety nie nosza rękawów),knopers (nikt mi
                nie bedzie mówił, o ktorej mam zjeść cokolwiek), margaryny Delma, Smakowita
                itd. (za całokształt ociekający łojem i debilizmem pań domu).

Ufff- jest tego jeszcze trochę. NAPRAWDĘ tego nie kupuje od lat.
              • arieska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.08.07, 12:16
                Gość portalu: Porzeczka napisał(a):

> I tak się zastanawiam: czy to nas bierze? Kupujemy, bo kaszalot
                był zadowolony
                > z proszku? Bo zimna sucz twierdzi, że to dobry bank? Bo odrażające
                bachor, umaz
                > any na brązowo czekoladą (może kupą?)jest szczęśliwy, że mógł się
                tak umazać?
                > Może to jednak działa? Sięgamy po to, co już nam gdzieś mignęło, a
                jak mignęło
                > i wkurzyło, to lepiej zapamiętamy?

Nie, to dziala na odpowiedni "target"-jesli reklama danemu
                konsumentowi nie odpowiada to widocznie nie byla do niego adresowana-
                to oczywiscie uproszczenie,ale dosc sensowne. Nieodmiennie dziwi
                mnie, ze reklamodawcy ciesza sie jak dzieci,ze kogos reklama wkurza,
                bo (hurrra) to znaczy, ze zapamietana. Nie zadaja sobie pytania: "i
                co z tego"?. Umyka im coraz liczniejsza grupa "msciwych" ;) czy
                raczej swiadomych konsumentow, ktorzy po prostu nie kupia czegos, co
                bylo debilnie reklamowane. Na rynku jest w czym wybierac. Jesli
                producentom i "specom" od reklamy wystarczy,ze ktos pamieta reklame
                (niewazne dobrze czy zle) to ich problem, ale to jeszcze nie oznacza
                kupna danego produktu, a to przeciez glowny cel.
              • Gość: alka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.26.184.martel.pl 20.12.07, 01:37
                Gość portalu: Porzeczka napisał(a):

Wszystkie bachory, usmotru..e jedzeniem, w pieluszkach lub bez,
                żądające czekol
                > adki i galaretki, radośnie żrące przy stole wraz z rodzicami
                starszymi od nich
                > jakieś 12 lat...

Fakt, te uderzająco małe różnice wiekowe między rodzicami a ich
                dziećmi są irytujące.
                W dodatku za chwilę w następnej reklamie ta sama "mama" czy ten
                sam "tata" mają już inne dzieci i inne zmartwienia ;)
          • paulina.galli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.07.07, 12:19
            sylwia napisał(a):
            > -Dzień dobry czy jest Tina?
            > (nie k**wa nie ma,tylko cały kiosk jest wyłożony tinami!!!!)

własnie piłam sok i tak parsknelam smiechem ze mi nosem wylecial (sorry ze to
            lekko obrzydliwe ale Wy zahartowani na reklamach min. tabletek
            przeczyszczaacych i gilow z nosa ktore leczy syropek- mysle ze mi wybaczycie)
            :):):):)
            sylwia - wisisz mi czyszczenia klawiatury :):):)
      • pluskotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 12.07.07, 19:17
        Przypomniała mi się reklama pasty do zębów, dentystka mówi o choróbsku męża.
        Dentystka: Mój mąż miał taki problem. I już go nie ma.
        Męża czy zęba?
    • adenozyna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.07.07, 11:32
      A mi się chce rzygać, jak widzę tych kolesiów co na łupieżu (to chyba miały byś
      płatki śniegu?) zjeżdżają na pustyni z wydm - po prostu ohyda, zwłaszcza jak ta
      biła masa zalewa mapę Polski FUJ!
    • the_dzidka Stanisław Tym 08.07.07, 11:12
      W idiotycznych reklamach z kiepskimi dowcipami, a zwłaszcza tej ostatniej.
      Jednak nie ma człowieka, który nie zrobiłby z siebie kompletnego kretyna na
      ekranie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka