Gość: wm IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.07.06, 18:41 Pomocy! Skąd w sieci ściągnąc "Dialogi na cztery nogi"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: dialogi na cztery nogi 11.07.06, 11:16 BA! moze wygooglać albo poszperać w archiwach Trójki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: dialogi na cztery nogi IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.07.06, 17:10 Wygooglać nie pomogło. A jeśli chodzi o archiwa nieelektroniczne to niestety z daleko do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dialogi na cztery nogi 12.07.06, 10:59 na pocieszenie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30061 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: dialogi na cztery nogi 12.07.06, 11:27 Gość portalu: wm napisał(a): > Pomocy! Skąd w sieci ściągnąc "Dialogi na cztery nogi"? Jeśli bardzo potrzebne, to pozostaje tylko kupić za psi pieniądz. :)) www.allegro.pl/item114521942_cd_dialogi_na_cztery_nogi_kofta_friedmann_.html Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dialogi na cztery nogi 12.07.06, 13:03 paczpan, nawet nie wiedziałem,że ktos to wydał? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: dialogi na cztery nogi 12.07.06, 14:10 drzejms-buond napisał: > paczpan, nawet nie wiedziałem,że ktos to wydał? Mam to też w postaci książki. Wydane to jest tak, że od jednej strony do połowy są "Dialogi", a po odwróceniu książki - z drugiej strony są "Fachowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: dialogi na cztery nogi 12.07.06, 16:29 ba! mam na wlasniej polce :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dialogi na cztery nogi 13.07.06, 10:03 klymenystra napisała: > ba! mam na wlasniej polce :) łaaaaaaaał, na własnej??? a skąd półeczka? też z allegro?czy dołączona do ksiażki? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: dialogi na cztery nogi 13.07.06, 11:00 Dokładnie. "Fachowcy" są nawet lepsi :) Była taka seria, sygnowana znakiem "RTV", oprócz Kofty i Friedmanna wydano m.in. "Kocham Pana, Panie Sułku" Janczarskiego, tyż polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dialogi na cztery nogi 13.07.06, 13:50 nauma napisał: > Dokładnie. "Fachowcy" są nawet lepsi :) Była taka seria, sygnowana > znakiem "RTV", oprócz Kofty i Friedmanna wydano m.in. "Kocham Pana, Panie > Sułku" Janczarskiego, tyż polecam. sułka MAM! bez półeczki ale mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: dialogi na cztery nogi IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.07.06, 16:13 w każdym razie - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś