Dodaj do ulubionych

Mandaryna z playbacku

IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.06, 00:20
Tak specjalnie Top Trądy oglądałam, z myślą o występie Mandaryny, gdyż
jeszcze raz chciałam zaznać tej rozkoszy, jaką wywołuje jej śpiew na żywo, co
wszyscy wiemy, bowiem jej występ w zeszłym roku był hitem. No i jestem
rozczarowana - Mandaryna występowała z playbacku! Hańba! Jak to może być!
Czuję się zawiedziona, gdybym tam była, żądałabym zwrotu za bilet ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenotka Re: Mandaryna z playbacku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 01:12
      ja też ,łeeeee był playback;(((
      • tonks666 Re: Mandaryna z playbacku 15.07.06, 08:51
        nie ogladałam, alę łoczę się z Wami w żałobie :))))))
        • Gość: Ola Re: Mandaryna z playbacku IP: *.eranet.pl 15.07.06, 10:15
          Taa...a jak fajnie zapowiedziała to ostatnie swoje wycie do mikrofonu. Ona jest
          tak porabana, że... a Wiśniewski jeszcze gożej! Też miałam nadzieje, ze będzie
          wyc normalnie, a tu...heh... A jak usłyszałam jak zapowiada tę piosenkę, to
          myslałam, ze telewizor wyrzuce przez okno!
          • grzehuu Re: Mandaryna z playbacku 15.07.06, 11:55
            A to chyba ona jako jedyna spiewała z playbacku :D
            • Gość: jaija Re: Mandaryna z playbacku IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.06, 12:41
              No właśnie, co to za wyłamywanie się? Wszyscy na żywo, to i Mandaryna, a co!
              • Gość: elv Re: Mandaryna z playbacku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:39
                mandaryna z nas robi głupków i mysli ze juz zapomnielismy o tym fatalnym
                wystepie z zeszlego roku, no ale coz - ma dziewczna problem bo jeszcze gorzej
                to wyszlo niz bez playbacku. A ten makaron na lbie...
                • Gość: zenotka Re: Mandaryna z playbacku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:17
                  hhhe ,to ponoć była parodia jej męża ..hmmmm
                  • Gość: Ola Re: Mandaryna z playbacku IP: *.eranet.pl 15.07.06, 18:11
                    Makaron na głowie? Po większych zastanowieniach doszłam do wniosku, że to albo
                    były sznurówki albo spaghetti. I po co ją tam w ogóle zapraszali? A w ogóle to
                    ktos oglądał wczoraj to do konca? Jak tak to co było na koncu, bo ja niestety
                    nie dotrwałam...
    • miracle83 Re: Mandaryna z playbacku 15.07.06, 22:30
      mnie to juz nie dziwi, ale ona nawet udawac nie umie, bo otwierala usta niew tym
      momencie, co trzeba!:)) poza tym tancem tez wczoraj szalu nie robila- pomachala
      rekami i tyle:) generalnie zwala jak zwykle:)
    • Gość: :) Re: Mandaryna z playbacku IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.07.06, 22:35
      Za to mozna bylo uslyszec jaki to wspanialy, mocny glos ma Doda na zywo, bez
      wspomagania tzw. poglosem itp. :) Tez dobry ubaw :)
      • Gość: jaija Re: Mandaryna z playbacku IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.07.06, 00:13
        i jakie ma wyczucie rytmu... żadne ;)
    • joanna.syrenka Re: Mandaryna z playbacku 16.07.06, 05:24
      Makaron na łbie, plus "wsruszająca" piosenka w domyśle dedykowana byłemu
      mężusiowi (żeby Fuckt miał o czym pisac...)
      ŻENUA, ŻENUA...
    • Gość: Ola Re: Mandaryna z playbacku IP: *.eranet.pl 16.07.06, 09:32
      Ktos napisał, cos o glosie Dody... Mi się podobało i nie mam nic do zarzucenia,
      tylko jej strój... heh... Fajne spodnie miała.
    • Gość: ja Przestańcie - jesteście złośliwi - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:27
      To , że dziewczyna ma dyswokalię nie może przeszkodzić jej w byciu
      piosenkarką - z wyjątkiem tego drobnego defektu ma wszystko co trzeba :
      wygląda świetnie , ma wyrozumiałych sponsorów i wiernych fanów .
      • Gość: zenotka Re: Przestańcie - jesteście złośliwi - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 16:02
        Doda ma dobry głos ,całkiem fajnie spiewała .No ale ten strój hehhehe
        • Gość: jaija Re: Przestańcie - jesteście złośliwi - IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.07.06, 00:37
          No, ja muzykiem nie jestem, ale słoń mi na ucho nie nastąpił i słyszałam, że
          Doda wcale fajnego głosu nie ma (może mocny, ale żadna rewelacja), do tego
          śpiewa nierytmicznie, a wysokie partie są w jej wykonaniu płaskie, jak
          naleśnik. Ale co tam, większość społeczeństwa uważa, że jednak Doda fajnie
          śpiewa...
    • Gość: woody Re: Mandaryna z playbacku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.06, 08:28
      Kaczory - prezydent + premier , Mandaryna piosenkarką ,Marcinkiewicz w
      Warszawie , ten kraj jest pełen
      sprzeczności
      • makaluu Re: Mandaryna z playbacku 20.07.06, 23:33
        ten makaron byl najlepszy. normalnie sie wystraszyłam
        • Gość: jaija Re: Mandaryna z playbacku IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.07.06, 23:40
          No, ja myślałam, że sobie jakiegoś mopa na łeb położyła. Po jaką cholerę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka