Gość: 66 Kot uciekający przed psem... IP: *.aster.pl 07.09.06, 16:59 i podpis "Fast food". I drugie: "Ja jestem pijany, a ty jesteś brzydki. Ale jutro ja będę trzeźwy, a ty nadal będziezs brzydki!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.sympatico.ca 07.09.06, 17:25 "Making Love - that's what my girlfriend calls when I fuck her" Na plecakch motocyklisty: "If you can read this the bitch fell off!!!" Na innych plecach: "I am trained bomb technitian. If you see me running try to keep up" "I am a trained bomb technician. If you see me running try to keep up." Na duzych damskich piersiach: "I wish these were brains" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.icpnet.pl 08.09.06, 15:18 wygrywasz :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini77 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 07.09.06, 17:26 www.montownia.pl/republikanin polecam bardzo mądre wzory z dedykcja dla wszystkich" nieszkodliwych idiotów" noszacych napisy cccp,portrety morderców itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom29 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.speed.planet.nl 07.09.06, 17:28 " My penis made me do it" i "got foreskin" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuana Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:34 "Minisio lubi dzieci dzieci lubią minisia" - czy jakoś tak, pod twarzą ludząco przypominającą ulubionego ministra młodzieży. do kupienia na grzenda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaw Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.hsd1.sc.comcast.net 07.09.06, 17:39 a ja mam KISS ME I'M POLISH I TAKI RYSUNEK TYLKA Z PIEKNYMI CZERWONYMI USTAMI Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 18:04 'NIE MAM NIE CHCĘ NIE WIEM' Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 17:57 Ja mam "Zainwestuj w Polsce: kup sobie polityka" i drugą, z rysunkiem zielonej żabki i napisem "Nie kumam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:20 mi sie kiedys spodobalo: "shit happens" napisane cyrylicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golszta Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.sbtnvt.adelphia.net 08.09.06, 00:11 Cóż, niedawno, w USA, kupiłem sobie koszulkę z zakneblowaną kaczką, i napisem "SHUT THE DUCK UP" Ciekaw jestem, czy to jakiś polski emigrant zaprojektował tego T-shirta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.icpnet.pl 08.09.06, 15:19 ja chce taka koszulke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:38 znam rodzeństwo i siostra miała koszulke z napisem "trouble" i strzałką w górę (czyli wskazującą na nią), a brat miał narysowane chłopaka i dziewczyne i napis (w moim tlumaczeniu): "Masz problem? Zwal na siostre!". Dodam jeszcze że dziewczynka na koszulce płakała a chłopiec pokazywał na nią palcem i się śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mala03 Re: fajne napisy na koszulkach 12.09.06, 17:06 Ja mam koszulkę (już trochę starą): Niech żyje Unia Europejska, byle nie za moje pieniądze" Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf dwie wersje tego samego czyli: 07.09.06, 18:22 Koszulka dla facetów: Czy widział ktoś moją żonę Koszulka dla kobiet: Czy widział ktoś mojego męża? lepsza strona życia www.asiaq.pl wygraj darmowe szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj "Spieprzaj dziadu" - a takie zniesławienie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:39 Cytat króla Lecha Aleksandra Kaczyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka nie wiem czy fajne 07.09.06, 18:39 "MULLETS RULE" (czyli te fryzury "krótko z przodu długo z tyłu" rządzą) "TEAM ZIZOU" oraz, napis centralnie na biuście, koszulka noszona przez dosyć wysoką dziewczynę: MY FACE IS NOT HERE. Odpowiedz Link Zgłoś
takutaku Re: nie wiem czy fajne 07.09.06, 19:43 a moja koszulka ma z tyłu: AKADEMIA ROLNICZA Wrocław Ochrona Środowiska a z przodu: "Chłop żywemu..." Fajne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josie9 Re: nie wiem czy fajne IP: 212.160.236.* 08.09.06, 12:04 Kupiłam niedawno taką siostrze w prezencie z napisem "My face is UP here" i strzałką do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.realestate.net.pl 07.09.06, 19:02 Moje własne: *nie chodze do kościoła *jestem żydem Polakom gratulujemy Ojca Dyrektora pierdo.le.ppera caution drunk *by tiszert dla wolności Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka20z Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 13:44 Koszulka damska: "The show is upstairs" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłko Re: fajne napisy na koszulkach IP: 83.238.85.* 07.09.06, 19:08 jak byłam na woodstocku to taki jededn koleś miał koszulkę z napisem : "jeśli grzebałeś sobie dzisiaj w dupie, uśmiechnij się " raczej nikt nie przechodził koło niego ze śmiertelną powagą ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.ph.ph.cox.net 11.09.06, 23:04 Przeczytalam wiekszosc, jednak TA jest najlepsza, tez sie usmiechnelam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:09 "Lepiej mieć brzuch od piwa, niż garba od roboty" mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacza Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:13 popularne na mazurach - NIE JESTEM Z WARSZAWY :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małeB Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:16 a ja mam czarną z nabiustowym napisem "size does matter" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cah Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:42 Jam mam pomarańczową z żółtą buźką, uśmiechem zrobionym z parówki i napisem " parówkowy skrytożerca". Moja druga: don't drink and run. Trzecia: Jem tylko polskie banany, zakupiona po akcji LPR, w której namawiali ludzi do jedzenia tylko polskich owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:45 Najlepsze widzialem w Paryzu w metrze: TWO BEER OR NOT TWO BEER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebur dla kolegów po kiju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:18 "Life's a game,fishing is serious" - mam taką Odpowiedz Link Zgłoś
marsebl Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 19:57 napis "rzuć na tacę" obok granatu i ksiądz niosący tacę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzesowa Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:59 ja znam :D "I don't need condoms, the AIDS will kill the baby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.09.06, 20:50 No to fajne nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santosubito Re: fajne napisy na koszulkach IP: 212.160.185.* 07.09.06, 23:22 a wlasnie bylo fajne, jeden z lepszych napisow o jakich slyszalem, jesli nie najlepszy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _hefalump Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.205.179.* 08.09.06, 10:22 Zgadzam sie, ze fajne, tyle, ze nie smieszne. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guska Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.range86-143.btcentralplus.com 08.09.06, 14:01 TO JEST OKROPNE - NIE SMIESZNE"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisqup Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.47.239.* 08.09.06, 15:11 Mapis na piersiach "Człowiek legenda" - nad napisem człowiek strzałka w górę, pod napisem legenda strzałka w dół Odpowiedz Link Zgłoś
posafega Oh, sporo takich fajnych :) 08.09.06, 15:24 Sama posiadam robioną na zamówienie różową (sic!!) koszulkę z napisem: I wish these were brains (natura mnie bardzo hojnie obdarzyła w tej kwestii ;)) Na damską koszulkę polecam jeszcze: B.I.T.C.H. - Babe In Total Control of Herself Na męską: F.B.I - Female Body Investigator I spotkane kiedyś na imprezie: I'm here for a blowjob ;) Miałam kiedyś sporo takich złotych koszulkowych myśli zapisanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:05 Nad morzem widziałem koszulkę z podobizną braci kaczyńskich pod zdjęciem był napis- 'K2-szczyt wszystkiego' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norsk_skogskatt Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.w86-200.abo.wanadoo.fr 08.09.06, 14:54 1. kupiona w Irlandii: Suka dalmatynka i obok szereg białych, czarno nakrapianych kociąt z napisem:Honey, I can explain 2.Uśmiechnięte żółte słoneczko z pejsami i w mycce z napisem: Don't worry Be Jewish kupione w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dhcp.kampsax.dtu.dk 07.09.06, 20:06 a ja mam taki : 'god is busy, may I help u?' i diaboliczna paszcza ponizej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Late Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:19 Z tej samej serii jest koszulka z eleganckim pentagramem i napisem "Protected by Satan". Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 20:17 ponad 10 lat temu w Hamburgu na StPauli widziałem taką koszule która w dowolnym tłumaczeniu brzmiała "Każda kur.a oprócz matki" jeśli kogoś uraziłem sory ale w temacie napisów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.09.06, 20:29 Rysunek- piktogramy para uprawiajaca milosc francuska. Pod spodem napis "Eat sushi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.aster.net.pl 08.09.06, 12:54 Może nie na koszulce ale na damskich figach... if you can read this....you're happy man... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanexik Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:22 Kiedyś koleżance razem ze znajommi zrobiliśmy napis na koszulce: "Moja błonka nie zardzewieje", a drugiej koleżance "Tylko sex rozpłodowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hogomogo Re: Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.kalisz.mm.pl 07.09.06, 20:39 hogomogo super star Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Blow job is better than no job :) :) :) 08.09.06, 10:55 ja mam koszulke z napisem MEN ARE ONLY FOR PLEASURE NOT FOR LIFE,moj maz ma koszulke z napisem ONE TEQUILA,TWO TEQUILA,THREE TEQUILA,FLOOR a córka SZKOŁA TO PRZYJEMNOŚĆ,A JA NIE MAM CZASU NA PRZYJEMNOŚCI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.hilton.com 08.09.06, 11:06 Nobody knows I am gay Nobody knows I am a lesbian If you want a brother go home and f..k your mother Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:49 z przodu: "to były czasy, jak wczasy, albo jak adidasy.." z tyłu: "..jutro będe miał zakwasy" nie mogłem kupić więc sam zrobiłem :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.610-4-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 07.09.06, 20:55 "thanks god i'm not ugly" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.pv.oc.cox.net 08.09.06, 07:54 ja w zeszlym tygodniu kupilem w Stanach "Protect your nuts" z wypasionym rysunkiem w stylu vintage - wiewiorka z kijem stoi przed gora orzeszkow w tym samym sklepie byly tez m.in. wiewiorka podnoszaca dwa wielkie orzeszki do gory i napis "bigger than yours" albo koszulka z napisem "I love my girlfriend" normalnie, a gdy sie ja zalozylo na lewa strone 'I hate my girlfriend" Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 09:23 z przodu dwóch braci bliźniaków K... a pod spodem napis "IV RP atak klonów" fajną też przywiozłam bratu z Kanady (miał wtedy chyba z 18 lat) "Just be happy I`m not your kid" Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Fuck me. I'm rich. 07.09.06, 20:54 Don't drink water, fish fuck in it. 5UCK MY D1CK Odpowiedz Link Zgłoś