Dodaj do ulubionych

fajne napisy na koszulkach

• Gość: 66 Kot uciekający przed psem... IP: *.aster.pl 07.09.06, 16:59
      i podpis "Fast food".
      I drugie:
      "Ja jestem pijany, a ty jesteś brzydki. Ale jutro ja będę trzeźwy, a ty nadal
      będziezs brzydki!"
    • Gość: RP Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.sympatico.ca 07.09.06, 17:25
      "Making Love - that's what my girlfriend calls when I fuck her"
      Na plecakch motocyklisty:
      "If you can read this the bitch fell off!!!"
      Na innych plecach:
      "I am trained bomb technitian. If you see me running try to keep up"
      "I am a trained bomb technician. If you see me running try to keep up."
      Na duzych damskich piersiach:
      "I wish these were brains"
      • Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.icpnet.pl 08.09.06, 15:18
        wygrywasz :oD
    • Gość: Pampalini77 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 07.09.06, 17:26
      www.montownia.pl/republikanin polecam bardzo mądre wzory z dedykcja dla
      wszystkich" nieszkodliwych idiotów" noszacych napisy cccp,portrety morderców itp
    • Gość: tom29 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.speed.planet.nl 07.09.06, 17:28
      " My penis made me do it"
      i
      "got foreskin"
    • Gość: yuana Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:34
      "Minisio lubi dzieci dzieci lubią minisia" - czy jakoś tak, pod twarzą ludząco
      przypominającą ulubionego ministra młodzieży.
      do kupienia na grzenda.pl
    • Gość: alaw Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.hsd1.sc.comcast.net 07.09.06, 17:39
      a ja mam KISS ME I'M POLISH I TAKI RYSUNEK TYLKA Z PIEKNYMI CZERWONYMI USTAMI
      • yggdrasill Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 18:04
        'NIE MAM
        NIE CHCĘ
        NIE WIEM'
    • octavius2 Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 17:57
      Ja mam "Zainwestuj w Polsce: kup sobie polityka" i drugą, z rysunkiem zielonej
      żabki i napisem "Nie kumam" :)
      • Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:20
        mi sie kiedys spodobalo: "shit happens" napisane cyrylicą :)
      • Gość: golszta Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.sbtnvt.adelphia.net 08.09.06, 00:11
        Cóż, niedawno, w USA, kupiłem sobie koszulkę z zakneblowaną kaczką, i napisem "SHUT THE DUCK UP" Ciekaw jestem, czy to jakiś polski emigrant zaprojektował tego T-shirta ;)
        • Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.icpnet.pl 08.09.06, 15:19
          ja chce taka koszulke!!!!
      • Gość: marta Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:38
        znam rodzeństwo i siostra miała koszulke z napisem "trouble" i strzałką w górę
        (czyli wskazującą na nią), a brat miał narysowane chłopaka i dziewczyne i napis
        (w moim tlumaczeniu): "Masz problem? Zwal na siostre!". Dodam jeszcze że
        dziewczynka na koszulce płakała a chłopiec pokazywał na nią palcem i się śmiał.
        • mala03 Re: fajne napisy na koszulkach 12.09.06, 17:06
          Ja mam koszulkę (już trochę starą): Niech żyje Unia Europejska, byle nie za
          moje pieniądze"
    • rudy_rudolf dwie wersje tego samego czyli: 07.09.06, 18:22
      Koszulka dla facetów: Czy widział ktoś moją żonę
      Koszulka dla kobiet: Czy widział ktoś mojego męża?

lepsza strona życia
      www.asiaq.pl
      wygraj darmowe szkolenie na
      www.grupa-kreatywna.pl
    • Gość: Wuj "Spieprzaj dziadu" - a takie zniesławienie Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:39
      Cytat króla Lecha Aleksandra Kaczyńskiego :)
      • eric_theodore_cartman "Nie płakałem po Kuroniu" 09.09.06, 08:45

• sta-fraszka nie wiem czy fajne 07.09.06, 18:39
      "MULLETS RULE" (czyli te fryzury "krótko z przodu długo z tyłu" rządzą)
      "TEAM ZIZOU"

oraz, napis centralnie na biuście, koszulka noszona przez dosyć wysoką dziewczynę:
      MY FACE IS NOT HERE.
      • takutaku Re: nie wiem czy fajne 07.09.06, 19:43
        a moja koszulka ma z tyłu:
        AKADEMIA ROLNICZA
        Wrocław
        Ochrona Środowiska
        a z przodu: "Chłop żywemu..."
        Fajne??
      • Gość: josie9 Re: nie wiem czy fajne IP: 212.160.236.* 08.09.06, 12:04
        Kupiłam niedawno taką siostrze w prezencie z napisem "My face is UP here" i
        strzałką do góry.
    • Gość: kruk Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.realestate.net.pl 07.09.06, 19:02
      Moje własne:
      *nie chodze do kościoła
      *jestem żydem
      Polakom gratulujemy Ojca Dyrektora
      pierdo.le.ppera
      caution drunk

*by tiszert dla wolności
      • magdalenka20z Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 13:44
        Koszulka damska: "The show is upstairs"
    • Gość: jabłko Re: fajne napisy na koszulkach IP: 83.238.85.* 07.09.06, 19:08
      jak byłam na woodstocku to taki jededn koleś miał koszulkę z napisem :
      "jeśli grzebałeś sobie dzisiaj w dupie, uśmiechnij się "
      raczej nikt nie przechodził koło niego ze śmiertelną powagą ...:)
      • Gość: kisia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.ph.ph.cox.net 11.09.06, 23:04
        Przeczytalam wiekszosc, jednak TA jest najlepsza, tez sie usmiechnelam ;-)
    • Gość: Rafał Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:09
      "Lepiej mieć brzuch od piwa, niż garba od roboty"
      mój ulubiony
    • Gość: kacza Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:13
      popularne na mazurach - NIE JESTEM Z WARSZAWY :-)
    • Gość: małeB Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:16
      a ja mam czarną z nabiustowym napisem "size does matter"
      • Gość: cah Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:42
        Jam mam pomarańczową z żółtą buźką, uśmiechem zrobionym z parówki i napisem "
        parówkowy skrytożerca". Moja druga: don't drink and run. Trzecia: Jem tylko
        polskie banany, zakupiona po akcji LPR, w której namawiali ludzi do jedzenia
        tylko polskich owoców.
        • Gość: Gucio Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:45
          Najlepsze widzialem w Paryzu w metrze:
          TWO BEER OR NOT TWO BEER
    • Gość: zebur dla kolegów po kiju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:18
      "Life's a game,fishing is serious" - mam taką
    • marsebl Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 19:57
      napis "rzuć na tacę" obok granatu
      i ksiądz niosący tacę

pozdr
    • Gość: ramzesowa Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:59
      ja znam :D
      "I don't need condoms, the AIDS will kill the baby"
      • Gość: mała Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.09.06, 20:50
        No to fajne nie było.
        • Gość: santosubito Re: fajne napisy na koszulkach IP: 212.160.185.* 07.09.06, 23:22
          a wlasnie bylo fajne, jeden z lepszych napisow o jakich slyszalem, jesli nie
          najlepszy! :)
      • Gość: _hefalump Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.205.179.* 08.09.06, 10:22
        Zgadzam sie, ze fajne, tyle, ze nie smieszne. Przynajmniej dla mnie.
      • Gość: guska Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.range86-143.btcentralplus.com 08.09.06, 14:01
        TO JEST OKROPNE - NIE SMIESZNE"!
        • Gość: Bisqup Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.47.239.* 08.09.06, 15:11
          Mapis na piersiach "Człowiek legenda" - nad napisem człowiek strzałka w górę,
          pod napisem legenda strzałka w dół
          • posafega Oh, sporo takich fajnych :) 08.09.06, 15:24
            Sama posiadam robioną na zamówienie różową (sic!!) koszulkę z napisem: I wish
            these were brains (natura mnie bardzo hojnie obdarzyła w tej kwestii ;))
            Na damską koszulkę polecam jeszcze:
            B.I.T.C.H. - Babe In Total Control of Herself
            Na męską:
            F.B.I - Female Body Investigator
            I spotkane kiedyś na imprezie: I'm here for a blowjob
            ;)
            Miałam kiedyś sporo takich złotych koszulkowych myśli zapisanych :)
    • Gość: misio Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:05
      Nad morzem widziałem koszulkę z podobizną braci kaczyńskich pod zdjęciem był
      napis- 'K2-szczyt wszystkiego'
      :)
      • Gość: norsk_skogskatt Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.w86-200.abo.wanadoo.fr 08.09.06, 14:54
        1. kupiona w Irlandii:
        Suka dalmatynka i obok szereg białych, czarno nakrapianych kociąt
        z napisem:Honey, I can explain

2.Uśmiechnięte żółte słoneczko z pejsami i w mycce z napisem:
        Don't worry
        Be Jewish
        kupione w Izraelu

• Gość: Katty Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dhcp.kampsax.dtu.dk 07.09.06, 20:06
      a ja mam taki : 'god is busy, may I help u?' i diaboliczna paszcza ponizej!
      • 156cm Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 20:13
        polish girls do it better
      • Gość: Late Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:19
        Z tej samej serii jest koszulka z eleganckim pentagramem i napisem "Protected by Satan".
        • papryczka_ag Re: fajne napisy na koszulkach 13.09.06, 10:37
          mam :)
    • untochables Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 20:17
      ponad 10 lat temu w Hamburgu na StPauli widziałem taką koszule która w dowolnym
      tłumaczeniu brzmiała

"Każda kur.a oprócz matki"

jeśli kogoś uraziłem sory ale w temacie napisów ;)
    • Gość: bebe Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.09.06, 20:29
      Rysunek- piktogramy para uprawiajaca milosc francuska. Pod spodem napis "Eat
      sushi"
      • Gość: Manek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.aster.net.pl 08.09.06, 12:54
        Może nie na koszulce ale na damskich figach...
        if you can read this....you're happy man...
      • Gość: sanexik Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:22
        Kiedyś koleżance razem ze znajommi zrobiliśmy napis na koszulce: "Moja błonka
        nie zardzewieje", a drugiej koleżance "Tylko sex rozpłodowy"
    • Gość: thor Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:36
      :)
      • Gość: hogomogo Re: Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.kalisz.mm.pl 07.09.06, 20:39
        hogomogo
        super star
        • guapatia Re: Blow job is better than no job :) :) :) 08.09.06, 10:55
          ja mam koszulke z napisem MEN ARE ONLY FOR PLEASURE NOT FOR LIFE,moj maz ma
          koszulke z napisem ONE TEQUILA,TWO TEQUILA,THREE TEQUILA,FLOOR a córka SZKOŁA
          TO PRZYJEMNOŚĆ,A JA NIE MAM CZASU NA PRZYJEMNOŚCI:)
        • Gość: miska Re: Blow job is better than no job :) :) :) IP: *.hilton.com 08.09.06, 11:06
          Nobody knows I am gay
          Nobody knows I am a lesbian
          If you want a brother go home and f..k your mother
      • Gość: burek :) IP: *.pekao.com.pl 08.09.06, 12:10
        333 - half devil :)
    • Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:49
      z przodu:
      "to były czasy,
      jak wczasy,
      albo jak adidasy.."
      z tyłu:
      "..jutro będe miał zakwasy"

nie mogłem kupić więc sam zrobiłem :D:D
      • Gość: ;) Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.610-4-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 07.09.06, 20:55
        "thanks god i'm not ugly"
        • Gość: majk Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.pv.oc.cox.net 08.09.06, 07:54
          ja w zeszlym tygodniu kupilem w Stanach "Protect your nuts" z wypasionym
          rysunkiem w stylu vintage - wiewiorka z kijem stoi przed gora orzeszkow
          w tym samym sklepie byly tez m.in. wiewiorka podnoszaca dwa wielkie orzeszki do
          gory i napis "bigger than yours" albo koszulka z napisem "I love my girlfriend"
          normalnie, a gdy sie ja zalozylo na lewa strone 'I hate my girlfriend"
        • marta715 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 09:23
          z przodu dwóch braci bliźniaków K... a pod spodem napis "IV RP atak klonów"

fajną też przywiozłam bratu z Kanady (miał wtedy chyba z 18 lat) "Just be happy
          I`m not your kid"
    • mieetek Fuck me. I'm rich. 07.09.06, 20:54
      Don't drink water, fish fuck in it.
      5UCK MY D1CK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka