kretynos 05.12.06, 20:35 Wszystkie dowcipy można spalić! Zaczynamy wielkie palenie dowcipów! ;) -mamo, mamo, choinka się pali! -choinka się nie pali tylko świeci, synku <po chwili> -mamo, firanki się palą! =) --- kretynos.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yabol428 Re: Palimy dowcipy!!! 05.12.06, 20:45 Oryginał: Co to jest - wisi pod sufitem i grozi? Żarówka OSRAM. Spalony: Co to jest - wisi pod sufitem i śmierdzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Palimy dowcipy!!! 05.12.06, 20:46 Przed spaleniem: Młody wielbłąd pyta ojca - wielbłąda: - Tato, dlaczego mamy takie brzydkie kopytka, a koniki mają takie ładne? - Widzisz, my chodzimy w karawanie i dlatego mamy takie a nie inne kopytka, żeby nie zakopać się po kolana w piachu. - Tato, a dlaczego mamy taką brzydką, skudloną sierść, a koniki mają taką śliczną, błyszczącą? - Widzisz, my chodzimy w karawanie, a na pustyni w nocy jest -10 stopni, w dzień +40 stopni, i taka sierść chroni nas przed takimi skokami temperatur. - Tato, a dlaczego mamy te dwa garbu na grzbiecie, a koniki mają taki gładki? - Widzisz, my chodzimy w karawanie i w tych garbach magazynujemy tłuszcz i wodę, żeby nie zginąć na pustyni z głodu i pragnienia. Na to wszystko młody wielbłąd: - Tato a na ch.. nam to wszystko, kiedy mieszkamy w ZOO?! Dowcip spalony: W ZOO młody wielbłąd pyta ojca - wielbłąda... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Palimy dowcipy!!! 05.12.06, 20:47 Oryginalny: Po co żołnierz ma płaszcz? Po kolana. Spalony: Po co żołnierz ma kolana? .... Oryginalny: Co ma żołnierz pod łóżkiem? Żołnierz ma pod łóżkiem sprzątać. Spalony: Co ma żołnierz pod łóżkiem? Żołnierz ma pod łóżkiem porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynos Re: Palimy dowcipy!!! 05.12.06, 21:03 ORYGINAL: Jak długo należy patrzeć na teściową jednym okiem? -Tak długo aż się muszka ze szczerbinką zgra. Spalony: ak długo należy patrzeć na teściową przez pistolet? -Tak długo aż się muszka ze szczerbinką zgra. +) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Palimy dowcipy!!! IP: 82.146.246.* 05.12.06, 21:19 Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jasiu próbuje "obiadu" i mówi. - Wiesz co koteczku ta zupka jest chyba troszeńkę przesolona. Małgosia na to: - Przesolona? Niemożliwe, przecież kilka razy kosztowałam., ale oczywiście Ty uważasz, że nie mam racji, bo niby co? Jak przesoliłam, to nigdy nie mam racji. A może zarzucisz mi, że nie kosztowałam, to co? Myslisz że kłamię. Pewnie nigdy nie mam racji i zawsze kłamię. To jak zupa przesolona, to już nie należy mnie traktowac jak człowieka, tylko zaraz kłamstwo zarzucać, jak Ty możesz mysleć o mnie jak o takiej ostatniej. To ja się staram, flaki wypruwam, a Ty mnie jak psa traktujesz, że wciąż się mylę, kłamię, gotować nie umię. No co jeszcze źle robię? Może w ogóle ze mną jest Ci źle, nic Ci nie pasuje, jak Ty się do mnie odzywasz...czemu mnie traktujesz jak psa? - Mamusiu, a Jasiu powiedział "koteczku"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Palimy dowcipy!!! 06.12.06, 22:23 yabol428 napisał: > Oryginalny: Co ma żołnierz pod łóżkiem? Żołnierz ma pod łóżkiem sprzątać. > Spalony: Co ma żołnierz pod łóżkiem? Żołnierz ma pod łóżkiem porządek. ostatnio Karol Strasburger spalił tak dowcip w Familiadzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryśka Re: Palimy dowcipy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:24 ORYGINAł: Spotykają się dwie pchły. Jedna do drugiej: - Wiesz, miałam super wakacje - Tak? a gdzie? - NA KRECIE. SPALONY: Spotykają się dwie pchły i jedna mówi do drugiej: - Wiesz miałam super wakacje -Tak? A gdzie? - NA RODOS ORYGINAł: Dlaczego w Watykanie nie można grać w bilard? - Bo PAPA MOBILE Spalony: Dlaczego w Watykanie nie można grać w bilard? - Bo papież zgubił kulki. Odpowiedz Link Zgłoś