Dodaj do ulubionych

Jogobella truskawkowa

21.01.07, 17:49
Czy ktoś widział może nową reklamę Jogobelli? Krótkowłosa blondi informuje w
niej o owocach które pochodzą prosto z drzewa i pokazane są tam
......truskawki.Druga reklama z inną blondi też reklamuje owoce z tym że
bardziej poprawnie bo pokazując truskawki mówi o owocach prosto z
krzaczków.Czyżby w pierwszym przypadku było przeoczenie???? czy to zamierzone ?
Obserwuj wątek
    • mana_mana Re: Jogobella truskawkowa 21.01.07, 20:03
      Co za różnica? Z drzewka czy z krzaczka... Nie zmienia to faktu, że nie tykam
      produktów Jogobelli - JOGURTY TRUSKAWKOWE ROBIĄ Z TRUSKAWEK Z SZYPUŁKAMI!!!
      Brrr...
      • Gość: Anna Re: Jogobella truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:07
        a te szypułki są z kozich bobków, że się tak ich brzydzisz ?
        • mana_mana Re: Jogobella truskawkowa 21.01.07, 20:17
          A nie... Po prostu nie lubię kłamliwych reklam. Po co mydlą ludziom oczy
          nazwą "jogurt truskawkowy" skoro tak naprawdę to jest "truskawkowo-szypułkowy"?
          • Gość: Anna Re: Jogobella truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:38
            eeee tam
            szypułka to część truskawki
            nie ograniczajmy się tylko do owocu czyli czerwonej części truskawki
            w szypułkach pewnie dużo zdrowia :P
            • Gość: gwiazdka Re: Jogobella truskawkowa IP: 80.48.225.* 21.01.07, 22:48
              a co się będziemy ograniczać do owocu i szypułki.
              Całą truskawkę do jogurtu, z korzonkami, co se będziemy żałować
              • Gość: ana Re: Jogobella truskawkowa IP: *.flashnet.pl 21.01.07, 23:02
                a czemu nie z cym kawałkiem pola? ;)
                • Gość: ana Re: Jogobella truskawkowa IP: *.flashnet.pl 21.01.07, 23:02
                  całym miało być
        • mc_pele Re: Jogobella truskawkowa 22.01.07, 00:51
          Gość portalu: Anna napisał(a):

> a te szypułki są z kozich bobków, że się tak ich brzydzisz ?

hihi, byście wiedzieli czym nawożą pola ci którzy nie stosują chemii tylko
          naturalne nawozy,czyli na czym są truskawki które pochłaniacie wiosną to...
          hehe, szypułka to pikuś ;)
      • Gość: Ania Re: Jogobella truskawkowa IP: *.icpnet.pl 24.01.07, 00:12
        jogobella jest z mleka w proszku...
      • Gość: etwhg Re: Jogobella truskawkowa IP: 213.17.171.* 24.01.07, 13:40
        z jabłek robią ....każdy "smak" jogurtu.Mam znajomego w danone ,dlatego pije
        maślankę,
        Smacznego
    • Gość: grubasek Re: Jogobella truskawkowa IP: *.limes.com.pl 21.01.07, 23:13
      pojdzmy dalej ;-))) moze jeszcze palce "zbieracza"???
      • Gość: Anna Re: Jogobella truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:16
        Te, dowcipnisie :) Nie zajarzyliście idei.
        Grządka i paluchy zbieracza nie są elementami truskawki.
        Truskawka to jest określenie całej rośliny a wam się chyba zdaje, że tylko tego
        czerwonego czegoś ? Pfff
        pl.wikipedia.org/wiki/Truskawka
        Więc jak wam zmielą nawet razem z korzeniem, to też nie rozminą się z prawdą :)
        Możecie jedynie żądać aby precyzowali o jaką część truskawki chodzi albo dowieść
        przed sądem, że firma żeruje na stereotypowym pojęciu i mimo, że pisze prawdę,
        to intencją firmy jest wprowadzanie klientów takich jak wy w błąd.

• Gość: ewcia Re: Jogobella truskawkowa IP: *.aster.pl 22.01.07, 01:25
          Tym bardziej, ze to chyba też w reklamie jogobelli powiedzieli, że owoce w tym
          jogurcie są chrupiące:) dla mnie to one są miękkie, no chyba że trafi sie
          szypułka;) A tak poważnie to nie lubie tego jogurtu- przesłodzony, jakis taki
          sztuczny...
          • ewek7 Re: Jogobella truskawkowa 23.01.07, 22:04
            O tak, "chrupiące truskawki" też mnie ostatnio wpieniły w tv. Dobrze, że to
            nie "chrupiąca żabka"(vide: sygnaturka);)
            • Gość: grubasek Re: Jogobella truskawkowa IP: *.limes.com.pl 23.01.07, 23:25
              chrupiace truskawki dosc niesmacznie mi sie kojarza: z robaczkiem dodanym do
              jogurtu i chrzeszczacy w zebach chitynowy pancerzyk
              • Gość: eternal Re: Jogobella truskawkowa IP: *.smstv.pl 23.01.07, 23:41
                W jagodach miele się mróweczki i resztki runa leśnego a jagodzianki każdy lubi:)
              • Gość: gwiazdka Re: Jogobella truskawkowa IP: 80.48.225.* 24.01.07, 12:30
                Gość portalu: grubasek napisał(a):
                > chrupiace truskawki dosc niesmacznie mi sie kojarza: z robaczkiem dodanym do
                > jogurtu i chrzeszczacy w zebach chitynowy pancerzyk

Już nigdy nie kupię jogurtu, tak jak przestałam kupować prażony słonecznik,
                po tym kiedy znalazłam w nim prażone biedronki.
                • Gość: Anna Re: Jogobella truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:24
                  prażona biedrona NIE ale pieczony kurczak TAK ? ale kot czy pies już NIE ? a
                  prosiaczek i owszem ? kwestia tradycji i przyzwyczajeniA, obrzydliwość to iluzja
                  • ewosia Re: Jogobella truskawkowa 24.01.07, 14:29
                    Mnie rozwaliła jogobella truskawkowa (małe kubki z granatowym wieczkiem) tym,
                    że w składzie (bo ja zawsze to skrzętnie czytam, na wszystkim) znajduje się:
                    KONCENTRAT SOKU Z BURAKÓW. I powinien to być jogurt truskawkowo - buraczany.
                    Chyba.
                    • Gość: gulka Re: Jogobella truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:04
                      i bardzo dobrze, że tak robią
                      lepiej tak, niż by mieli dawac sztuczny barwnik
                    • salimis Re: Jogobella truskawkowa 24.01.07, 17:08
                      > KONCENTRAT SOKU Z BURAKÓW.

Myślę że tu bardziej chodzi o ładne zabarwienie jogurtu, jeśli przeczytasz np.
                      skład surowcowy margaryny czy też makaronu to znalazlabyś tam informację o
                      barwnikach, dzięki którym produkt ma żywszy kolor.
    • Gość: mesalka Re: Jogobella truskawkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:42
      owoce prosto "e s kszaczka"-ząbki pewnie leczone u tego pana, ktory nie wie
      kiedy "bol minie.."
      • mana_mana Re: Jogobella truskawkowa 24.01.07, 15:16
        Jest taka antyreklama: ZJESZ JOGURCIK JOGOBELLA TO NIE ZDĄŻYSZ DO KIBELLA!!
        A wszystko przez te buraczki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka