edek100 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 31.08.03, 15:43 Lepsze życie w pegeerze, niż mieć kleszcza po spacerze. Lepiej jest zdobywać złoto, niż kolegować się z Gołotą. Lepiej rozliczyć okrągły stół, niż patrzeć z przerażeniem w dół. Lepiej wyjechać na zieloną kartę, niż mieć życie guzik warte. Lepiej kombinować, niż molestować. Lepiej mieć dwa miesiące wakacji, niż nie mieć racji. Lepsza kawa ze śmietanką, niż skakanie ze skakanką. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamloda Re: Lepimy lepieje - konkurs! 31.08.03, 19:45 Lepiej pisac wierszem niz z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 31.08.03, 20:37 Lepiej leżeć na dywanie Niż urządzać wielkie pranie. Lepiej już być w szkole łosiem Niż mieć stanik nr.8. Lepsze w tyłku żądło pszczoły Niż znów wybrać się do szkoły. Czas "lepiei" dobiegł końca Lepiej złapać jeszcze słońca. Lepiej wiersze pisać skończyć I komputer swój wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 RZUT NA TAŚMĘ......! 31.08.03, 22:55 ...A gdy redakcja zacznie czytać lepieje nad ranem, ze ździwieniem odkryje 'kubek w kubek' te same... Choć jutro od nowa szkoła oraz praca, miło będzie obejrzeć - 'The Lepiej - Powraca..". luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marsylius Re: RZUT NA TAŚMĘ......! 31.08.03, 23:45 Lepszy luzik w ciasnych portkach niz na tasme(stringi) puscic baka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: RZUT NA TAŚMĘ......! 01.09.03, 09:18 Przyszedł wrzesień,czas do szkoły Więc uczcie sie pilnie małe matoły (bez obrazy,tak mi się zrymowało) Odpowiedz Link Zgłoś
marsylius Re: Lepimy lepieje - konkurs! 31.08.03, 23:59 lepiej lepic babe w piasku niz na babie po warszawsku( dupa po piasku) Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Z cyklu 'Czas do szkoły' 01.09.03, 11:06 Skutki reformy oświaty będą wręcz fatalne, lepsze demograficzne niże, niż intelektualne... W gronie pedagogicznym panuje wewnętrzne rozdarcie, czy lepiej o dobro uczniów walczyć, czy o to co w 'Karcie'...? (Nauczyciela).. W ten pierszy dzień szkoły wchodzimy z refleksją, 'lepiej żyć w zdrowym kraju, a nie z apopleksją...' luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edek100 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 01.09.03, 11:12 Lepiej tańczyć jest kankana, niż przeprosić tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yary Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: gateway:* / 192.168.32.* 01.09.03, 11:36 Taki trochę nietypowy lepiej: Na chuj bidnemu kwiaty. To jest powiedzenie mojego sąsiada, w wolnym przekładzie: Przychodząc do niego na imieniny LEPIEJ przynieść flaszkę niż bukiet kwatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibliotekarka Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.bu.uni.wroc.pl 01.09.03, 12:52 Lepiej bigos jadać w barze Niźli być bibliotekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Rozdajemy kubki! 01.09.03, 13:27 Drodzy lepiejowcy Przez całe wakacje świetnie bawiliśmy się przy Waszej twórczości. Mamy nadzieję, że Wy także. Dzisiaj, zgodnie z zapowuedziami, nagradzamy ostatnią siódemką lepiejokletów. Są nimi: luzik1 zebek med_max iszukiewicz mistan laureen25 marekfall Gratulujemy, kubki wyślemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Lepiej w podzięce... 01.09.03, 14:29 Chwile grozy przeżyłem, że kryteriów nie spełnię, za kubek bardzo dziękuję! lepiej dane uzupełnię.... luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 gratulacje dla Luzika 01.09.03, 14:36 Gratulacje Luziku :) dobra robota :) Myszka dwieście jedenasta <',,>~~ Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Dzięki myszko.. 01.09.03, 14:41 Twoje też niezgorsze :) Pa <<Na pamiątkę>> Lepiej z myszką stać w ogonku, niż wstać rano bez humorku... luzikl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Lepiej w podzięce... 01.09.03, 14:34 Chwile grozy przeżyłem, że kryteriów nie spełnię, za kubek bardzo dziękuję! lepiej dane uzupełnię.... W tej wspólnej zabawie wszyscy mają rację, dzięki GW za pomysł, a Wam (forumowicze) za reakcję... Fanki całuję mocno a fanów uściskam, koniec już konkursu - także lepiej pryskam.... luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Propozycja dla GW. 01.09.03, 14:49 Latam w kółko po tych postach nie mogąc się zorientować, lepiej czytać te, czy tamte - a może opublikować ..?? (te najciekawsze ? hę?) luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Rozdajemy kubki! 03.09.03, 13:34 Jeżeli to o mnie chodzi(ponieważ mój login to zebek1,a nie zebek)to dziękuję bardzo w swoim imieniu,jeżeli jednak nie o mnie,to dziękuję w imieniu zebka (uważam że pisał najlepsze "lepieje")., Lepszy zebek z jedyneczką Tak jak hot-dog z paróweczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strazy-gol Frajerzy! Moje "lepieje" były najlepsze! IP: 212.244.77.* 26.09.03, 11:51 Do dupy z tym waszym konkursem. Wsadźta se te wasze kubki po sam kraniec jelita grubego. Pozdrawianko. Odpowiedz Link Zgłoś
un-j Re: Lepimy lepieje - konkurs! 02.09.03, 15:09 Lepsza miss Venezuela niż Michalak Manuela. Odpowiedz Link Zgłoś
un-j Re: Lepimy lepieje - konkurs! 02.09.03, 15:27 Sorry, nie zauważyłem, że już po. Ale tak mnie natchęło po powrocie z tego pięknego kraju. Na dodatek zobaczyłem zajawkę nowego "Maratonu..". Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Szkoda że to koniec :(( 03.09.03, 09:31 Kurcze, szkoda ze to koniec lepienia.Przez te dwa czy trzy miesiace ubawilam sie do lez a w pracy wypraszali mnie z pokoju bo nie raz wylam ze smiechu. Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie dużą_kluche i gratuluje wszystkim ktorym udalo sie wygrac Kubki.Niech wam sie dobrze z nich pije nie koniecznie kawe.... myszka dwieście jedenasta <',,>~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Aktualny IP: *.biaman.pl 04.09.03, 09:19 Lepiej w kącie trącać prącie Niż w Iraku być na froncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdrzazga@poczta.on Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 21:10 Lepiej nosić razy kilka, Niźli upolować wilka! Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Nooo..kochani...to przegięcie jest... 11.09.03, 00:43 Miałem cichutką nadzieję, że kubek szybko otrzymam, lecz lepiej zdanie swe zmienię, BO GO wciąż jeszcze 'Ni mam"..... Co Wam tam w GW budżet na znaczki pocztowe poobcinali ? A w ogóle to lepiej jakbyście na maile odpowiadali....... luzik1@gazeta.pl PS. Wyślijta lepiej ten kubek, małżonka się niepokoi.. a jak ja go jej nie dam, no to mi tyłek złoi..... Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Z cyklu 'Opowieści filozofów' 11.09.03, 00:48 Choć zabawa doszła już końca, i wszyscy wrócili do pracy, doczekam lepiej wschodu Słońca, Wy śpijcie w spokoju Rodacy. luzik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Z cyklu 'Aktualności sportowe' 11.09.03, 01:00 Lepiej nie liczcie już na Reprezentację, bo 'całe swoje zdrowie' oddali na Szwecję... [powiedział trener Janas - więc z kolejnych meczy nici].. Od tych meczy jedynie mam wątroby marskość, lepiej grali Szwedzi - lecz tylko 'piłkarsko'.... [bo oczywiście wola walki i hart ducha Naszych są zawsze największe, tylko kurde, wyników na razie nie ma - przyp. red.] luzik1@gazeta.pl PS. Grand Luzik' - Returns ! pozdrawiam LEPIEJAKÓW po urlopie w tropikach ! LUDZIE, coście tacy smutni - przecie wracacie do pracy !!! Lepiej utocz sobie krwi, niż masz jechać na Maui... Nie dajmy umrzeć temu wątkowi - WOLNA TWÓRCZOŚĆ DLA WSZYSTKICH !!!!!!! myszko, marzenko, duza-klucho i inni - GDZIE JESTEŚCIE ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 MAM PRETENSJE DO REDAKCJI... 12.09.03, 21:59 Lepiej przyślij GW kubek, bo jak wyjmę z szafy 'dresik', to nie będzie żaden luzik, lecz dla Ciebie wówczas stresik... luzik1@gazeta.pl PS. nie to, żeby mi zależało na Waszym kubku, ale namęczyłem się fest i jest to dla mnie ogromna satysfakcja, że ktoś docenił. Znak, że są jeszcze sprawiedliwi na tym świecie...tylko, że jest poczta - to chyba nie wiecie... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 jestem :) 24.09.03, 11:42 Jestem luziku :) odwiedzam czasem lepiejowe forum ale skoro nic sie juz nie dzieje (a wielka szkoda) to ja tez sie nie udzielam.Pozdrawiam Cte goraco i niech Ci sie dobrze pije z kubaska :))) Pozdrawiam tez Duza Kluseczke :)) myszka dwiescie jedenasta <',,>~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek6 Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 12:10 Lepimy lepieje Każdy się z tego śmieje Koniec czasu na zabawy Pisać trzeba bez obawy A Gazeta nam dziękuje Trzeba będzie przejść na tróje Nie masz konta!? Załóż je! Po co ci smutne chwile? Zwolnij sie z pracy i napisz lepieje Wtedy szef od Ciebie zwieje Będziesz wolny-ale z kubkiem Gdy napiszesz coś se słówkiem Jeśli jednak-w czym mash pić Zrób lepieje i nić-cić! Szef ucieknie żona pęknie Bo dostaniesh kubek chętnie Wiec zacznij lepieje lepić A będziesz szczęśliwy jak dziedzic Gazeta Ci podziękuje i Twój lepiej wydrukuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysias@wp.pl Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 62.179.73.* / *.chello.pl 25.09.03, 12:26 lepiej wcinac muchomorki niz tu szpinak i ozorki lepiej trzasnąć w pysk barmana niz mieć brata grafomana lepiej miec malego fiata niz za brata miec wariata lepiej z zięciem być w konflikcie niz polegać na ich wikcie lepiej nie zdac semantyki niz tu krwiste jesc befsztyki lepiej gruz wrzucać do Wisły nizli pic tu mleko skisle lepiej nie miec na klubowe niz tu wpadac na schabowe lepiej w ciazy jest miec siostre niz tu curry jadac ostre lepiej poddac sie hipnozie nizli tu pijać mleko kozie lepiej w Londku być na wczasach niz tu wstapic na frykasy lepiej chodzic na laborki niz jesc kiszke i ozorki lepiej miewac nerwobóle niż tu z spyrką jadać grule lepiej na szyi mieć liszaje niz tu jadac dewolaje lepiej sypiac w ubikacji niz tu zostac na kolacji lepiej z księdzem mieć na pieńku niż polegać na swym Heńku Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: Lepimy lepieje - konkurs! 27.09.03, 08:08 Lord zażywa kąpieli w wannie. Nagle puścił bardzo głośnego i przeciągłego bąka. Wtem zjawia się jego służący z butelką trunku na tacy. - Dlaczego przyszedłeś, przecież cię nie wzywałem? - pyta lord - Jak to mnie pan nie wzywał? Przecież wyraźnie słyszałem "Bob, bring a bottle of Bourbon". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KX,HornedBat,Somes Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 01:27 KX: Lepiej gówno robić niż skowronka dobić Lepiej schowaj swoje dydki bo na starość będziesz brzydki Lepiej pokaż swoje jaja - jeszcze zdechniesz nam maja Lepiej puścić srake niż wywołać drake Lepiej grać na komputerze niż mieć tele-fone w erze Horned Bat: lepiej ruchac co dzeń woły niż popierdalać do szkoły lepiej parcha w dupie mieć, niż wogóle chuja nie mieć Someskate(Kędzierzawy): lepiej walić konia niż puścić bonia lepiej ciągnąc lache niż całować tate lepiej wąchać smrody niż mieć na dupie wżody lepiej trzaskać bąki niż iść do biedronki w biedronce niskie ceny ale smród jak od zdechłej chieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 LPIEJE WRÓCIŁY :))))) IP: *.laser.pl 30.12.03, 09:33 lepiej pisać coś na Forum Niż siedzieć w pracy bez humoru Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 31.12.03, 12:33 uwazam lepieje za najlepszy watek na forum - nikomu przy tym nie ujmujac.To chyba jeden z nielicznych watkow w trakcie czytania ktorego sie poplakalam z wczesniejszymi zapowiedziami podbijam watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.netcabo.net 01.01.04, 12:39 lepiej ucho miec od gada niz Leppera za sasiada lepiej muchy zjeść z bawarki niż z Millerem w jednej partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolepszy Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 91.231.82.* 07.01.14, 13:22 lepiej j...ć niż być j...anym Odpowiedz Link Zgłoś