Gość: marcin IP: *.icpnet.pl 05.08.03, 17:58 jest juz watek z najbardziej oklepanymi prezentami.... a jakie sa wedlug Was najlepsze, najciekawsze i naj oryginalniejsze prezenty??? na wszystkie okazje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 18:13 Pogrzebacz do pieca. Bezakumulatorowa latarka na baterie słoneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 22:40 Ja dostałem kiedyś na urodzin znak "zakaz wjazdu" z rurą i betonem podtrzymującym go w ziemi. Nie mam pojęcia, skąd moi przyjaciele go wzięli, ale był to jeden z najoryginalnieszych prezentów (zwłaszcza, że nie zmieścił się do windy i musieli go wnieść na ósme piętro) Kłaniam się uprzejmie Pietia _________________________________________ I to by było na tyle co i na przodzie.... a reszta jest milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.ndg.gda.pl / 192.168.0.* 21.08.03, 11:09 ciekawy ten watek. piszcie dalej. :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 05.08.03, 22:49 moja siostra w tamtym roku na 18 dostala od kolegi sztuczna trawe. kupil ja dlatego ze powiedzialam mu ze ona lubi cos zielonego i to mu przyszlo na mysl Odpowiedz Link Zgłoś
luzik1 Różne takie.. 21.08.03, 11:48 Na przykład z serii 'pamiątki rodzinne' proteza szczękowa po zmarłym dziadku, lej po bombie z okresu okupacji, zasuszony wianek prababki, pięściak (taki kamień) po pradawnym przodku. z serii 'dla kobiet' bezwonne perfumy, 14-sto kilowe kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumbulak Re: najoryginalniejszy prezent IP: 212.244.197.* 21.08.03, 14:32 oryginalnym prezentem byłby np. jakiś beret, lub bambosze na niskich obcasach. Ewentualnie przedłużacz do prądu, taki nie za długi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 21:54 Moje rodzeństwo wraz ze swoimi znajomymi już od kilku lat stara się prześcignąć jedni drugich w darowaniu sobie najbardziej kiczowatego prezentu. Zaczęło się od róż-cud urody zatopionej w plastikowym cud-wazonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklanakula Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 13:50 Pora na odwdziecznie sie sloikiem "eleganckiej" brylantyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EFFKA454 Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.eltur.com.pl 26.08.03, 12:02 Dla kobiety prezent tani i niezobowiązujący - krem do golenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: najoryginalniejszy prezent IP: 217.20.200.* 26.08.03, 20:53 mozna komus podarowac pudelko, ktore robi nic. pudelko ma wlacznik i kabelek z wtyczka. wtyczke wklada sie do gniazdka, wlacza sie wlacznikiem i dzieje sie "nic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balin Re: najoryginalniejszy prezent IP: 212.14.60.* 08.01.04, 13:39 the best! wlasnie dzis moj kuuzyn ma urodziny i cos musze wymyslic a kruca bomba malo casu... zrobie chyba to pudelko tylko w wersji na baterie czyli sam kartonik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paskudek1 Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.iel.waw.pl 26.11.03, 14:11 oo wiedzę że ktos tu czytał Chmielewską:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankajrt Re: najoryginalniejszy prezent 04.01.04, 13:19 W mojej szkole Samorząd Uczniowski wpadł na pomysł, aby prezenty mikołajkowe... Koledzy wpadli na pomysł, abym ja z koleżanką cos dostały... Jeden z nich przez cały dzien chodził i mówił, ze na podwórku jest tak zimno, trzeba wyjąć z szafy ciepłe ubrania... Takim oto sposobem dostałam RĘKAWICZKI GUMOWE (takie lekarskie) i pocztówkę z napisem: "Świety Mikołaj nie zapomniał też o Tobie i przynosi Ci te rękawice zimowe". My w roli rewanżu my kupilyśmy im SMOCZKI... Przez następne dwa dni jeden z nich do szkoły z prezentem przychodził!! Odpowiedz Link Zgłoś
basioonya Re: najoryginalniejszy prezent 29.08.03, 02:07 ja w zeszłym roku dostałam od qmpla na urodziny kombinerki. Bardzo się ucieszyłam, bo zawsze się moga przydać! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: najoryginalniejszy prezent 29.08.03, 06:39 Ja na 18 dostałam 18 kartek pocztowych z kotami (mam kota na ich punkcie) i 18 czerwonych baloników w kształcie serduch, które nadmuchiwaliśmy cały wieczór. Mój przyszły ewentualny szwagier dostał młotek i 18 taaaaaaaaaaakich wielkich gwoździ- aluzja do nazwiska. Mój brat dostał słonia z kartonu, który ledwie mieścił się mu w pokoju, a który wcześniej był częścią dekoracji w amatorskim teatrzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: najoryginalniejszy prezent 30.08.03, 05:19 Moj brat dostal wielki kosz na smieci,wszyscy koledzy mu sie na nim podpisali mial stac przy komputerze ale sie nie zmiescil w drzwi do pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: najoryginalniejszy prezent IP: 80.51.236.* 30.08.03, 18:10 Jestem od wielu lat fanką Kelly Family. W zeszłym roku koleżanka zapowiedziała, że ma dla mnie coś ekstra, ale nie chciała zdradzić co. Kiedy wręczyła mi prezent i poczułam coś miękkiego, pomyślałam, że wyhaftowała mi jakąś bluzkę, bo jest artystką (chodzi do szkoły plastcznej). Okazało się, że była to wielka, dresowa, słomkowożółta bluza z nadrukiem Kelly Family- -potwornie obciachowym. "Możesz w niej sprzątać albo spać" - powiedziała. Następnego dnia poszłam w niej do szkoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek majeranek Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:12 najlepiej kupić kretoświstak do okularów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: najoryginalniejszy prezent 03.09.03, 09:33 Podarowalam swojemu bratu na urodziny (19 - sic!) orzech kokosowy. Caly byl zachwycony i stwierdzil, ze nazwie go Zygmunt, bo mu przypomina wykladowce z uczelni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.gliwice.pik-net.pl 03.09.03, 13:37 A ja dostałam od kumpla na chyba 18-ste urodziny ................. słoik ogórków kiszonych, domowej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 03.09.03, 14:07 ja na 18 dostalam m.in wode z baltyku Odpowiedz Link Zgłoś
wjisielec Re: najoryginalniejszy prezent 08.09.03, 16:43 a było to 7 kilogramowe wiaderko marmolady śliwkowej wji. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: najoryginalniejszy prezent 08.09.03, 17:10 A ja na 18-tke dostałem od znajomych tabliczkę z numerem 18 odkręconą z przystanku autobusowego wieczorową porą oraz wielkie pudło (chyba po telewizorze) w które wsadzili gołębia (ojciec kumpla był gołębiarzem) a na samym dnie był fajny zegarek. Podczas otwarcia pudła gołąb miał wylecieć ale leniowi się nie chciało tylko nawalił w środku kupe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omango Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.09.03, 23:55 hamsterek napisał: > A ja na 18-tke dostałem od znajomych tabliczkę z numerem 18 odkręconą z > przystanku autobusowego wieczorową porą oraz wielkie pudło (chyba po > telewizorze) w które wsadzili gołębia (ojciec kumpla był gołębiarzem) a na > samym dnie był fajny zegarek. Podczas otwarcia pudła gołąb miał wylecieć ale > leniowi się nie chciało tylko nawalił w środku kupe :-))) ___ zajebiste! golab mnie ubawil :-))) ja tez zwinelam mojemu bratu na 18tke tablice z tramwaju - a mialam wtedy 16 lat i bylam dosc grzecznym dziewczeciem!! :-))) brat byl baardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okee Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 16:36 Wziąłem przykład z koleżanki, która swojej matce na 50 urodziny kupiła różaniec, a ojcu, też na 50 ciepłe, robione na drutach bambosze. Ja swojemu ojcu na 50 kupiłem paczke corega tabs - takie cuś do czyszczenia protez. Ojciec nie odzywał sie do mnie przez kilka dni... Nie wiem jakie efekty przyniosły prezenty, które koleżanka zrobiła rodzicom... Odpowiedz Link Zgłoś
doris2599 Re: najoryginalniejszy prezent 10.09.03, 18:22 A ja kiedys podarowalam ojcu gumowe, zielone rekawiczki a mamie spinacze do bielizny. Byli wsciekli... Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: najoryginalniejszy prezent 15.09.03, 20:49 dostałam na urodziny sanki w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamałyga Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 13:43 Swojej siorze na osiemnachę podarowałam miotłę do latania (jako, że jest starą wiedźmą) oraz butelke szampana. Ja uwielbiam koniki morskie (takie zwierzątka, żyją np. w akwarium w Gdyni), no i chłopak chcąc mi zrobić przyjemność podarował mi (ile szukania, zachodu!) kolczyki z zasuszonych koników marskich. Byłam wstrząśnięta - to była dla mnie tak, jak gdybym dostała wypchanego pieska. Ale mu podziękowałam, bo się tak starał! Kumpeli kupiłam na urodziny gwiazdę na choinkę - mówiąc, że to "gwiazdka pomyślności"! A kumplowi pół litra i kalejdoskop! Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 14:16 moj kolega dostal na 18 odkrecona z bloku tablica z nr 18:)) Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 15:49 W Krakowie czesto z tramwajow gina tabliczki z tym numerem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 15:02 Moj maz dostal na 30-ste urodziny dwie nadmuchiwane panie ( oczywisice ubrane :-) ) z komentarzem: " Jak bedziesze mial dosc dzieci albo zona ci nie da - te dwie cie nie zawioda, nic nie gadaja a zawsze chetne " :-) Ubaw byl ale ciocia starej daty od tego czasu wiecej sie nie pojawila :-) hihih Pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 17:08 Tablica z napisem "Zakaz wstępu - ostoja zwierzyny" Majteczki typu string z extrapuchatym misiakiem z przodu. Jak się naciśnie to miś piczczy. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 20:19 Kumple na 18 chclie mi kupic stary ubtłuczony kufel z pijalni, ale nikt im nie chciał sprzedać, a kradzionego nie chcieli mi dac. I dostałem drewniana łyzke do mieszania w garnku. Poduszka wyszywana z bokserem i napisem Ave Cesar morituri te salutant. Bo kiedys na mie tak wołano. A kumplowi na parapetówke dalismy kumplowi taki wesniacki zegar. Szczyt wiochy na max. Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: najoryginalniejszy prezent 27.11.03, 13:56 Otrzymane: piekne dziewcze w bikini w pudle od telewizora. Wniesiona z trudem. moje nazwisko odlane w zeliwie Widziane: Chochol naturalnej wielkosci ze stojacym kutasem Podarowane: dwustuletnia chinska fajka do palenia opium. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: najoryginalniejszy prezent 27.11.03, 16:25 koleś kiedyś kupił matce na urodziny fajeki i zapalniczke taką najtańszą oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.ctnet.pl 27.11.03, 22:30 teraz na mikołaja uczycielka jedna dostanie od około 16 osób po słoiku ogórków :) tzn od każdego po jednym - bo mówi że woli ogórki od cukierków- więc czemu nie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najoryginalniejszy prezent IP: 194.29.176.* 28.11.03, 11:43 brat na 18 - stanik różowy z misiem (ma w nim sporo 18-stkowych zdjęć) ja na 20 - w łeb od brat (posprzeczaliśmy się ;) ) mój wujek na 18 - od kazdego zaproszonego gościa (około 20 osób) dostał kwiatek doniczkowy (jego mama była wniebowzięta) na 1 rocznicę ślubu ten sam wujek z żoną od najlepszego kumpla - dyplom uznania za przykładne życie w związku z naganą za "nieposiadanie potomka" ten dyplom wisi teraz na ścianie w ich mieszkaniu ładnie oprawiony z karteczką z wynikiem testu ciążowego: "wynik +" Odpowiedz Link Zgłoś