Dodaj do ulubionych

najoryginalniejszy prezent

IP: *.icpnet.pl 05.08.03, 17:58
jest juz watek z najbardziej oklepanymi prezentami....

a jakie sa wedlug Was najlepsze, najciekawsze i naj oryginalniejsze prezenty???

na wszystkie okazje....
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 18:13
      Pogrzebacz do pieca.

Bezakumulatorowa latarka na baterie słoneczne.
      • links2 Re: najoryginalniejszy prezent 05.08.03, 18:34
        piecyk gazowy :P
    • Gość: Pietia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 22:40
      Ja dostałem kiedyś na urodzin znak "zakaz wjazdu" z rurą i betonem
      podtrzymującym go w ziemi. Nie mam pojęcia, skąd moi przyjaciele go wzięli,
      ale był to jeden z najoryginalnieszych prezentów (zwłaszcza, że nie zmieścił
      się do windy i musieli go wnieść na ósme piętro)

Kłaniam się uprzejmie
      Pietia

• Gość: jajo Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.ndg.gda.pl / 192.168.0.* 21.08.03, 11:09
        ciekawy ten watek.
        piszcie dalej. :)
        pozdr.
    • pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 05.08.03, 22:49
      moja siostra w tamtym roku na 18 dostala od kolegi sztuczna trawe. kupil ja
      dlatego ze powiedzialam mu ze ona lubi cos zielonego i to mu przyszlo na mysl
    • luzik1 Różne takie.. 21.08.03, 11:48
      Na przykład z serii 'pamiątki rodzinne'

proteza szczękowa po zmarłym dziadku,
      lej po bombie z okresu okupacji,
      zasuszony wianek prababki,
      pięściak (taki kamień) po pradawnym przodku.

z serii 'dla kobiet'
      bezwonne perfumy,
      14-sto kilowe kolczyki.
    • Gość: Lumbulak Re: najoryginalniejszy prezent IP: 212.244.197.* 21.08.03, 14:32
      oryginalnym prezentem byłby np. jakiś beret, lub bambosze na niskich obcasach.
      Ewentualnie przedłużacz do prądu, taki nie za długi...
    • Gość: maksia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 21:54
      Moje rodzeństwo wraz ze swoimi znajomymi już od kilku
      lat stara się prześcignąć jedni drugich w darowaniu
      sobie najbardziej kiczowatego prezentu. Zaczęło się od
      róż-cud urody zatopionej w plastikowym cud-wazonie
      • Gość: szklanakula Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 13:50
        Pora na odwdziecznie sie sloikiem "eleganckiej" brylantyny!
    • Gość: EFFKA454 Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.eltur.com.pl 26.08.03, 12:02
      Dla kobiety prezent tani i niezobowiązujący - krem do golenia :)))
      • Gość: siwa Re: najoryginalniejszy prezent IP: 217.20.200.* 26.08.03, 20:53
        mozna komus podarowac pudelko, ktore robi nic. pudelko ma wlacznik i kabelek z
        wtyczka. wtyczke wklada sie do gniazdka, wlacza sie wlacznikiem i dzieje
        sie "nic".
        • Gość: balin Re: najoryginalniejszy prezent IP: 212.14.60.* 08.01.04, 13:39
          the best! wlasnie dzis moj kuuzyn ma urodziny i cos musze wymyslic a kruca
          bomba malo casu... zrobie chyba to pudelko tylko w wersji na baterie czyli sam
          kartonik:)
      • Gość: paskudek1 Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.iel.waw.pl 26.11.03, 14:11
        oo wiedzę że ktos tu czytał Chmielewską:)
      • ankajrt Re: najoryginalniejszy prezent 04.01.04, 13:19
        W mojej szkole Samorząd Uczniowski wpadł na pomysł, aby prezenty mikołajkowe...
        Koledzy wpadli na pomysł, abym ja z koleżanką cos dostały... Jeden z nich przez
        cały dzien chodził i mówił, ze na podwórku jest tak zimno, trzeba wyjąć z szafy
        ciepłe ubrania...
        Takim oto sposobem dostałam RĘKAWICZKI GUMOWE (takie lekarskie) i pocztówkę z
        napisem: "Świety Mikołaj nie zapomniał też o Tobie i przynosi Ci te rękawice
        zimowe".
        My w roli rewanżu my kupilyśmy im SMOCZKI... Przez następne dwa dni jeden z
        nich do szkoły z prezentem przychodził!!
    • basioonya Re: najoryginalniejszy prezent 29.08.03, 02:07
      ja w zeszłym roku dostałam od qmpla na urodziny kombinerki. Bardzo się
      ucieszyłam, bo zawsze się moga przydać!
      • mrouh Re: najoryginalniejszy prezent 29.08.03, 06:39
        Ja na 18 dostałam 18 kartek pocztowych z kotami (mam kota na ich punkcie) i 18
        czerwonych baloników w kształcie serduch, które nadmuchiwaliśmy cały wieczór.
        Mój przyszły ewentualny szwagier dostał młotek i 18 taaaaaaaaaaakich wielkich
        gwoździ- aluzja do nazwiska. Mój brat dostał słonia z kartonu, który ledwie
        mieścił się mu w pokoju, a który wcześniej był częścią dekoracji w amatorskim
        teatrzyku.
    • tradycja1 Re: najoryginalniejszy prezent 30.08.03, 05:19
      Moj brat dostal wielki kosz na smieci,wszyscy koledzy mu sie na nim podpisali
      mial stac przy komputerze ale sie nie zmiescil w drzwi do pokoju...
    • Gość: Maggie Re: najoryginalniejszy prezent IP: 80.51.236.* 30.08.03, 18:10
      Jestem od wielu lat fanką Kelly Family. W zeszłym roku koleżanka zapowiedziała,
      że ma dla mnie coś ekstra, ale nie chciała zdradzić co. Kiedy wręczyła mi
      prezent i poczułam coś miękkiego, pomyślałam, że wyhaftowała mi jakąś bluzkę,
      bo jest artystką (chodzi do szkoły plastcznej). Okazało się, że była to wielka,
      dresowa, słomkowożółta bluza z nadrukiem Kelly Family- -potwornie
      obciachowym. "Możesz w niej sprzątać albo spać" - powiedziała. Następnego dnia
      poszłam w niej do szkoły:)
      • Gość: janek majeranek Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:12
        najlepiej kupić kretoświstak do okularów

Pozdrawiam
    • xkropka Re: najoryginalniejszy prezent 03.09.03, 09:33
      Podarowalam swojemu bratu na urodziny (19 - sic!) orzech kokosowy. Caly byl
      zachwycony i stwierdzil, ze nazwie go Zygmunt, bo mu przypomina wykladowce z
      uczelni...
    • Gość: Miecia Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.gliwice.pik-net.pl 03.09.03, 13:37
      A ja dostałam od kumpla na chyba 18-ste urodziny .................

słoik ogórków kiszonych, domowej roboty!
      • pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 03.09.03, 14:07
        ja na 18 dostalam m.in wode z baltyku
    • wjisielec Re: najoryginalniejszy prezent 08.09.03, 16:43
      a było to 7 kilogramowe wiaderko marmolady śliwkowej

wji.
    • hamsterek Re: najoryginalniejszy prezent 08.09.03, 17:10
      A ja na 18-tke dostałem od znajomych tabliczkę z numerem 18 odkręconą z
      przystanku autobusowego wieczorową porą oraz wielkie pudło (chyba po
      telewizorze) w które wsadzili gołębia (ojciec kumpla był gołębiarzem) a na
      samym dnie był fajny zegarek. Podczas otwarcia pudła gołąb miał wylecieć ale
      leniowi się nie chciało tylko nawalił w środku kupe :-)))
      • Gość: omango Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.09.03, 23:55
        hamsterek napisał:

> A ja na 18-tke dostałem od znajomych tabliczkę z numerem 18 odkręconą z
        > przystanku autobusowego wieczorową porą oraz wielkie pudło (chyba po
        > telewizorze) w które wsadzili gołębia (ojciec kumpla był gołębiarzem) a na
        > samym dnie był fajny zegarek. Podczas otwarcia pudła gołąb miał wylecieć ale
        > leniowi się nie chciało tylko nawalił w środku kupe :-)))
        ___

zajebiste! golab mnie ubawil :-)))

ja tez zwinelam mojemu bratu na 18tke tablice z tramwaju - a mialam wtedy 16
        lat i bylam dosc grzecznym dziewczeciem!! :-)))
        brat byl baardzo zadowolony.
    • Gość: okee Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 16:36
      Wziąłem przykład z koleżanki, która swojej matce na 50 urodziny kupiła
      różaniec, a ojcu, też na 50 ciepłe, robione na drutach bambosze.

Ja swojemu ojcu na 50 kupiłem paczke corega tabs - takie cuś do czyszczenia
      protez.

Ojciec nie odzywał sie do mnie przez kilka dni...

Nie wiem jakie efekty przyniosły prezenty, które koleżanka zrobiła rodzicom...
      • doris2599 Re: najoryginalniejszy prezent 10.09.03, 18:22
        A ja kiedys podarowalam ojcu gumowe, zielone rekawiczki a mamie spinacze do
        bielizny.
        Byli wsciekli...
        • nanan1 Re: najoryginalniejszy prezent 15.09.03, 20:49
          dostałam na urodziny sanki
          w lipcu
    • Gość: mamałyga Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 13:43
      Swojej siorze na osiemnachę podarowałam miotłę do latania (jako, że jest starą
      wiedźmą) oraz butelke szampana. Ja uwielbiam koniki morskie (takie zwierzątka,
      żyją np. w akwarium w Gdyni), no i chłopak chcąc mi zrobić przyjemność
      podarował mi (ile szukania, zachodu!) kolczyki z zasuszonych koników marskich.
      Byłam wstrząśnięta - to była dla mnie tak, jak gdybym dostała wypchanego
      pieska. Ale mu podziękowałam, bo się tak starał! Kumpeli kupiłam na urodziny
      gwiazdę na choinkę - mówiąc, że to "gwiazdka pomyślności"! A kumplowi pół litra
      i kalejdoskop!
    • pstosia Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 14:16
      moj kolega dostal na 18 odkrecona z bloku tablica z nr 18:))
      • otreb Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 15:49
        W Krakowie czesto z tramwajow gina tabliczki z tym numerem ;)
    • noie Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 15:02
      Moj maz dostal na 30-ste urodziny dwie nadmuchiwane panie ( oczywisice
      ubrane :-) ) z komentarzem: " Jak bedziesze mial dosc dzieci albo zona ci nie
      da - te dwie cie nie zawioda, nic nie gadaja a zawsze chetne " :-) Ubaw byl ale
      ciocia starej daty od tego czasu wiecej sie nie pojawila :-) hihih
      Pozdrawiam
      noie
      • sugarhoney Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 17:08
        Tablica z napisem "Zakaz wstępu - ostoja zwierzyny"
        Majteczki typu string z extrapuchatym misiakiem z przodu. Jak się naciśnie to
        miś piczczy.
    • peter.steele Re: najoryginalniejszy prezent 26.11.03, 20:19
      Kumple na 18 chclie mi kupic stary ubtłuczony kufel z pijalni, ale nikt im nie
      chciał sprzedać, a kradzionego nie chcieli mi dac. I dostałem drewniana łyzke
      do mieszania w garnku.
      Poduszka wyszywana z bokserem i napisem Ave Cesar morituri te salutant. Bo
      kiedys na mie tak wołano.
      A kumplowi na parapetówke dalismy kumplowi taki wesniacki zegar. Szczyt wiochy
      na max.
    • blasphemy Re: najoryginalniejszy prezent 27.11.03, 13:56
      Otrzymane:
      piekne dziewcze w bikini w pudle od telewizora. Wniesiona z trudem.
      moje nazwisko odlane w zeliwie

Widziane:
      Chochol naturalnej wielkosci ze stojacym kutasem

Podarowane:
      dwustuletnia chinska fajka do palenia opium.
      • luksusowy_yacht Re: najoryginalniejszy prezent 27.11.03, 16:25
        koleś kiedyś kupił matce na urodziny fajeki i zapalniczke taką najtańszą
        oczywiście
        • Gość: kokos Re: najoryginalniejszy prezent IP: *.ctnet.pl 27.11.03, 22:30
          teraz na mikołaja uczycielka jedna dostanie od około 16 osób po słoiku
          ogórków :) tzn od każdego po jednym - bo mówi że woli ogórki od cukierków- więc
          czemu nie.... :D
          • Gość: ja Re: najoryginalniejszy prezent IP: 194.29.176.* 28.11.03, 11:43
            brat na 18 - stanik różowy z misiem (ma w nim sporo 18-stkowych zdjęć)
            ja na 20 - w łeb od brat (posprzeczaliśmy się ;) )
            mój wujek na 18 - od kazdego zaproszonego gościa (około 20 osób) dostał kwiatek
            doniczkowy (jego mama była wniebowzięta)
            na 1 rocznicę ślubu ten sam wujek z żoną od najlepszego kumpla - dyplom uznania
            za przykładne życie w związku z naganą za "nieposiadanie potomka" ten dyplom
            wisi teraz na ścianie w ich mieszkaniu ładnie oprawiony z karteczką z wynikiem
            testu ciążowego: "wynik +"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka